Älskar päls och nu blev det en pälsväst, fick nyss reda på att vi inte kan kolla på 5,9 & 11 pga telia sak. Det är kanalerna jag kollar på mest så blir väldigt arg just nu hah, uschh neejj bara nej!! 

Likes

Comments

Tröja gina / tights ivyrevel

Likes

Comments

Har varit på stan med Alice och pratat om en massa saker, trött som bara den så nu får jag vila och sen vid åtta ska jag kolla på ett program. Har på mig ett par ivyrevel tights idag så bekväma och snygga. Kommer snart upp ett inlägg på min outfit och då får ni se hur dem ser ut! 

Likes

Comments

Stan med Alice just nu men senare när jag kommer hem blir det ett eller två inlägg till, haade??

Likes

Comments

Mamma, jag och Sandra drog in till stan för att köpa kvällsmat och det blev kinamat (tror jag??) älskar sådan mat och italiensk mat man kan inte välja mellan dem haha. Nu ska jag kolla på en serie eller film och samtidigt prata med Alice, slutar nog med att jag börjar babbla om massa saker och struntar i filmen/serien. Typical lisa skulle ja säga. 

Likes

Comments

Pratar med Alice och vi har massa saker vi vill göra tsm, tex flytta när vi ska börja gymnasiet till stockholm eller något sådant, jag skulle vilja göra det så himlans mycket!! 

Likes

Comments

hittar inte på något särskilt idag, skulle träffa Alice men vi hinner inte idag så vi tar det en annan dag istället. Nu kollar jag på tv och ska nog sitta här resten av dagen men vi får la se. 

Likes

Comments