Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Fick en souvenir från Odda tydligen igår när vi var ute och festa, har dock ingen aning hur jag fick den haha.
Idag ska vi åka vidare till Haugesund och imorgon är det första dagen på jobbet, är så nervös men det blir nog bra tillslut.
Ha de!

Likes

Comments

Bilder på hundarna jag är hundvakt åt idag tills imorgon, har även hand om hennes katter också. Så mysiga verkligen! Saknar ju min Nemo som vi avliva för ca en månad sen så det är alltid kul att få ta hand om andras hundar nu efteråt. Men nu ska jag krypa ner i sängen med den lilla hunden, ha de!

Likes

Comments

Hej! Klockan är bara 10 och jag har redan hunnit städa, handla och lekt med min kusin. Faster lämna honom vid 8 imorses så vi åt lite frukost och sen har jag fått fixa eftersom mormor och morfar kommer kl 11. Går dock i mjukisbyxor fortfarande och vet inte om jag orkar duscha och göra iordning mig innan dom kommer haha.
Sen blir det att träffa Amanda en liten sväng och äta pizza!

Ha de!

Likes

Comments

Hej!
Sitter nu hemma i soffan och håller på med min nya iPad som jag köpte idag!
Min uppdatering har ju verkligen sugit det senaste men har inte känt för det men nu är det så att jag flyttar till Norge och då tänkte jag att jag ska uppdatera lite bättre här så min släkt och vänner kan se vad jag håller på med.

Jag var nu i helgen i Oslo och jag kan bara säga detta, jag är kär! Kunde bara vara där en dag men det räckte för mig att veta att jag verkligen kommer trivas i Norge. Det var så underbart och efter jag hade fixat D nummer o skrivit på arbetskontakter så var jag och kolla på Michael Kors, Louis Vuitton och Gucci, rena rama drömmen!

Men nu ska jag gå och lägga mig, har ganska mycket att göra nu innan jag åker.
Puss hej!

Likes

Comments

Hej! Håller på att fixa och dona hemma i mitt rum nu när man ändå hår tid, även lagt ut kläder till salu så man får in lite pengar iaf. 👏🏻

Bild på mitt favorit ställe i rummet just nu. 😍

Likes

Comments

Är helt slut efter praktiserat och hållt på uf mässa nu det senaste, som tur är det sista veckan på praktiken och sen är det påsklov! Så nu när jag sluta vid 6 så åt jag lite sushi och nu myser jag ner till min favorit serie, True Blood med en skål med popcorn! Vardagslyx som jag kallar det! 😍

Likes

Comments

Likes

Comments