Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Äntligen är 2017 över, det har väl inte riktigt varit mitt år kan man säga.. Eller har det? Jag vet inte riktigt. Det är otroligt mycket som har hänt på så kort tid, gott och ont. Vi lär oss av våra misstag och det är väl huvudsaken, right?
Januari 2017, började året med en rejäl baksmälla. Hjärnskakning och sjukskrivning. Men tiden läker alla sår, visst att jag inte till hundra är mig själv än men jag har lärt mig att leva med det.
I februari så började jag månaden med en stukad fot. Klev snett på jobbet, jobbade på foten i kanske 3-4 timmar till innan en kollega fick hämta mig och bära in mig på akuten.
I övrigt har jag hunnit med en hel del ändå. Jag åkte till Stockholm i februari med jobbet, massa skosnack, mat och alkohol.
I juni blev det en tripp till Spanien med jobbet, vi blev årets butik 2016. GRYMT!! Jag ha hunnit med en hel del utekvällar med tjejerna, middagar. Blev inte så mycket sol och bad då det var en kass å kall sommar.
Sen så åkte jag och mah sista till Grekland i september. En välförtjänt sov och ät semester må ja säga. Verkligen välbehövligt!
Nu i december så utökade jag min sleeve lite, såååå grymt nöjd och mer kommer det säkerligen bli..
Sen i november fick jag den stora äran att bli biträdande butikschef i city, trivs otroligt bra och det går väl bättre än förväntat! Det har säkert hänt en massa annat skoj under detta år men jag kan inte minnas det just nu.
Hur som helst så har 2017 lärt mig otroligt mycket, framförallt om mig själv. Vem jag är som person, vad jag klarar av och inte. Jag ger mig själv en kram samt en klapp på axeln som tog mig igenom detta turbulenta år, jag är så redo för 2018!

Jag har två saker inbokade så jag har något att se framemot, en nu i januari sen en i februari. Man borde alltid ha saker att se framemot och unna sig själv nångång. Bara pausa vardagen och försvinna för en liten stund.

Lite bilder från nyårsafton 2017!

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag så har jag jobbat hela dagen, fram till 19.30.
Jag hann med en lunchdejt med mamma samt lite shopping. Fick en supersnygg resväska utav henne. Rosa, glittrig & hela väskan är en reflex... 🙈 såååå fin!!
Väntade på Zandra efter jobbet, åkte till mig & hämtade hennes resväska, snackade lite skit samt diskuterade typ packning men vi kom väl inte fram till så mycket. Vi åker till Grekland på fredag & jag har typ inte packat ett skit... har slängt ner några bikinis, samt någon kjol.. sen gav jag upp & la mig i sängen istället!

Likes

Comments