Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.. För att försöka göra en lång historia kort så kan jag börja med att säga att 2017 verkligen inte är mitt år, än så länge!
På nyårsnatten, strax innan 03 så fick jag skallen spräckt och en hjärnskakning. Åkte in på akuten & sydde ihop bakhuvudet, var sjukskriven på heltid i ca två veckor pga alla men efter misshandeln. Efter det jobbade jag några timmar i veckan iallafall. Det gick bra men det tog på krafterna. Jag har nog aldrig sovit så mycket som jag gjort under Januari. Nu i efterhand när jag har känt mig bra så har jag försökt komma igång med gymmet igen men ja, det går som det går. Det går bra när jag väl är där, kör väldigt lätt & försiktigt. Efter så kan jag sova hur mycket som helst, så jag tror inte min kropp är riktigt återställd än.
Igår, fem dagar efter att min sjukskrivning gick ut så klev jag snett på jobbet och fick åka in på akuten ännu en gång.. Så idag ligger jag hemma i soffan och försöker göra så lite som möjligt. Kompis, det går bra nu!

Hittills iår har jag hunnit med fyra besök på sjukhuset, två besök på vårdcentralen, en röntgen av hjärnan & nacken, en röntgen av foten. Femte Januari fick jag frikort inom vården, så det är ju bra ifall att det ska fortsätta såhär..
Jag sov nog lika mycket i Januari som jag gjorde under hela 2016.. Det var helt sinnes! Kunde sova över 12timmar per natt, sova någon timme på förmiddagen/eftermiddagen.. Jag antar att det är kroppens sätt att läka, och det var välbehövligt!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Efter två lediga dagar så är det dags för jobb igen, förstår varför jag jobbar så mycket som jag gör. Jag vet nog inte riktigt hur man är ledig.. Vad gör man? Har dock behövt denna ledighet, det var längesen jag sov så mycket som jag gjort dom här två dagarna.

Likes

Comments

Låter rubriken få tala för sig själv.. Är nog inne i en jobb-bubbla nu. Jag gör ingenting annat än att jobba, träna, äta & sova.. Jag har ny mobil också så jag har inga bilder att lägga upp här, men det kommer väl förhoppningsvis snart! Beställde en iPhone 7 plus? Issa hjälpte mig & jag är såååå nöjd!! Har en känsla av att det inte kommer hålla speciellt länge till.. *pepparpeppar* Tappade den i golvet på gymmet två dagar efter att jag hämtat ut den.. Nog om det!
Jag tatuerar mig snart igen, och det kommer väl upp några bilder här när det är klart! FÖRLÅT MORMOR❤ men det kommer nog bli så snuskigt bra, så ja. Det är så värt det!

Jag ska väl försöka ta mig till sängen & få lite sömn. Känner jag mig själv rätt så kommer jag att vakna rätt så tidigt imorgon bara för att jag är ledig & kan sova lite längre.. Har även kört två gympass om dagen plus jobb så jag är ganska så slutkörd, jag skulle behöva lite extra sömn!
Ni får iallafall nöja er med en bild på vår Gant-shop på Håkanssons. Skulle maila in några bilder till dom idag & det var de enda jag hade på mobilen.. Så grym är jag på att ta kort, händer typ aldrig, om jag inte har en flarra vin i kroppen då.. Aja godnatt!

Likes

Comments

Påbörjade armen lite över en vecka sen och jag är så grymt nöjd, längtar såå otroligt tills vi ska fortsätta!!

Likes

Comments