Efter två lediga dagar så är det dags för jobb igen, förstår varför jag jobbar så mycket som jag gör. Jag vet nog inte riktigt hur man är ledig.. Vad gör man? Har dock behövt denna ledighet, det var längesen jag sov så mycket som jag gjort dom här två dagarna.

Likes

Comments

Låter rubriken få tala för sig själv.. Är nog inne i en jobb-bubbla nu. Jag gör ingenting annat än att jobba, träna, äta & sova.. Jag har ny mobil också så jag har inga bilder att lägga upp här, men det kommer väl förhoppningsvis snart! Beställde en iPhone 7 plus? Issa hjälpte mig & jag är såååå nöjd!! Har en känsla av att det inte kommer hålla speciellt länge till.. *pepparpeppar* Tappade den i golvet på gymmet två dagar efter att jag hämtat ut den.. Nog om det!
Jag tatuerar mig snart igen, och det kommer väl upp några bilder här när det är klart! FÖRLÅT MORMOR❤ men det kommer nog bli så snuskigt bra, så ja. Det är så värt det!

Jag ska väl försöka ta mig till sängen & få lite sömn. Känner jag mig själv rätt så kommer jag att vakna rätt så tidigt imorgon bara för att jag är ledig & kan sova lite längre.. Har även kört två gympass om dagen plus jobb så jag är ganska så slutkörd, jag skulle behöva lite extra sömn!
Ni får iallafall nöja er med en bild på vår Gant-shop på Håkanssons. Skulle maila in några bilder till dom idag & det var de enda jag hade på mobilen.. Så grym är jag på att ta kort, händer typ aldrig, om jag inte har en flarra vin i kroppen då.. Aja godnatt!

Likes

Comments

Påbörjade armen lite över en vecka sen och jag är så grymt nöjd, längtar såå otroligt tills vi ska fortsätta!!

Likes

Comments

View tracker