Snacka om händelserika dagar. Jag ska börja med att skriva att JAG ÄR I USA och allt är bra.
För tre dagar sedan kanske fyra dagar sedan åkte jag sista flyget mot North Carolina och sedan dess har jag inte haft en ändå lugn minut. Har ungefär redan sett hela staten plus halva south Carolina, men jag klagar inte!
Jag tänkte iallafall berätta om Welcome days i New York för dem va as roliga.
Klockan 03.30 den 16 augusti gick bilen från Jönköping till Landvetter. Där träffade jag Cassandra <3, som jag aldrig träffat förut men som också ska vara utbytesstudent, fast i Texas. Resan gick väldigt bra och det kan hända att det kommer en video om det då vi filmade små klipp under hela flyget men jag har ingen aning om vilken kvalité dem blev haha. Väl framme på flygplatsen blev vi välkomnade av EF ambassadörer sen fick vi vänta där i seriöst 4 timmar på massa andra folk vilket var lite segt men vi fick bars så vi klarade oss.

Sista hejdå till m&p, Cassandra & jag innan avfärd,

Första dagen, onsdagen, vilket var resedagen gjorde vi inte så mycket. Alla, eller jag iallafall, var väldigt trött och jag plus några andra svenskar vandrade bara omkring på området och pratade, vi åt mat, duschade haha aa det var typ det. På torsdagen blev vi indelade i grupper, jag var i grupp 10 vilket var alla vi som skulle till norrh Carolina. Jag tyckte det va lite synd att alla vi skulle vara i samma grupp eftersom vi ändå skulle träffa varandra under året. Jag ville hellre vara i andra grupper med folk man aldrig skulle se igen typ haha. På torsdagen hade vi alltså lektioner typ om USA, traditioner, lite lekar för att lära känns varandra och så vidare. Vi höll på från typ 8 till 5 då vi alltid var i våra grupper och åt lunch och middag med varandra med. På torsdags kvällen var det ett "party".. haha det var lika lamt som det låter, men det koasade lite då en kille var borta och allt stängdes ner vilket förstörde stämningen rejält. Alla var så trötta på kvällarna på grund av jetlagen så vi gick alla o la oss typ 9. Jag delade rum med en tjej från Thailand, hon var jätte gullig haha och gav mig en thailändsk nyckelring för hon tyckte jag var så snäll. Typ alla mina kompisar eller dem jag svenskarna jag hängde med bodde i ett annat hus vilket var lite sorgligt :(

På fredagen var det NEW YORK CITY dags!!!! Det vi alla väntat på. På morgonen åt vi som vanligt as god frukost, croassionger (ingen aning om hur det stavas hahah) i mängder, frukt <3, scramble eggs och apelsin juice mmmmmm. Sedan hade vi lite små lektioner och information om jag kommer ihåg rätt tills lunch. Efter det satte vi oss i de gula skolbussarna mot New York city, woho. Det var ca 1 timme dit men det kändes betydligt längre. Det va sjukt guppigt och jag satt bredvid Theo som tog upp helaaa sätet haha. Väl framme i nyc var det bajs varmt! Seriöst jag överdriver inte när jag säger att det var 30 grader!! Plus vi skulle gå typ 1 mil. Första stoppet va toa paus hehe, sen central park, 5th avenue där vi fick 2 timmar fritid, Rockefeller center, bryant park och sista stoppet Times' square. Jag har varit i ny en gång tidigare vilket kändes ganska skönt då jag denna gången bara kunde gå runt, njuta och ha kul! Har massa bilder verkligen!!

Malin, Theo & nora, Mer group 10 folk -->

Tre riktigt stela bilder på mig framför Rockefeller, och ja man va tvungen att ha gympa påsarna på sig hela tiden!!!

Lilly <3, bryant park

Sanna!!!!

Sen började det åska och regna

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Gissa vem som har dem bästa vännerna, JAG.

I torsdags var jag och min familj inbjudna till några familje kompisar,eller det trodde jag! Vi begav av oss hela familjen, vilket är väldigt ovanligt nu för tiden, till Bankeryd. Vi körde lite omvägar och när vi nästan kommit dit ville mamma bara att vi skulle "hämta en grej" hos ett par andra kompisar som typiskt nog bor precis bredvid Agnes (shoutout ange p). När bilen stod precis utanför grannhuset fick jag ett sms av just henne då hon ville att jag skulle komma förbi, korkad som jag är fattade jag ingenting och tyckte det va världens sammanträffande. Sprang in i huset, genom köket och ut på trädgården där ett party tält och massa fina vänner stod och skrek "ÖVERRASKNING!!!! Dem kanske skrek surprise egentligen men har ingen aning för just då fattade jag ingenting haha. Jag blev såå sjukt överraskad och glad, mina vänner äger! Kvällen blev super härlig med tårta, massa flaggor, lekar, cola, mysiga kramar och slutade sen i ett nattbad. Alltså TACK tack tack hörni, som sagt ni kommer vara saknade!

<3333

Likes

Comments

14 dagar kvar tills avresa, woho!! Är så sjukt taggad och känner mig mer än redo. Detta är mitt första inlägg här på bloggen, haha känns så konstigt att skriva det. Är relativt nybörjare på allt som har med att blogg att göra ,men what ever, vi får se hur detta går helt enkelt. ;) Här hade jag tänkt att skriva om mitt utbytesår för att hålla vänner och familj uppdaterade om mitt liv på andra sidan Atlanten men också för mig som ett minne jag själv kan titta tillbaka på. Jag ska ,för er som inte vet, åka på ett utbytesår till North Carolina, USA och plugga på high school och leva det förhoppningsvis as grymma amerikanska livet. Så om två veckor hoppar jag på flyget först till New York med EF för att spendera några dagar där med massa andra utbytesstudenter, vilket kommer bli skit kul! Sen åker jag vidare till min värdfamilj i NC där jag ska bo (!!) de kommande 10 månaderna. HÄNG MED PÅ MITT LIVS REEESA, det kommer bli fett! :)))))

Likes

Comments