Sjukt att 99or fyller 18 i år!!! Åldersnojjjjaaa!!! Men grattis finaste Louise!!

Likes

Comments

Igår hade Filippa fest, det var kuuul! Mer orkar jag faktiskt inte skriva

Likes

Comments

Idag är det söndag och det har just varit sista helgen i Paris på 2016 :((( Vill inte hem men det ska fortfarande bli ganska skönt... Men haft en superhelg iallafall, i fredags hade vi först lucia i svenska kyrkan för värdfamiljerna och sen drog vi ett gäng till Pink Flamingo i Montmartre och sedan vidare till Mauri7 där många från SSP redan var. PÅ lördagen sen åkte jag tidigt in till Paris och mötte upp några för att julklapps shoppa vilket inte gick jättebra... Efter hade vi julmys med alla på Médéric med secret santa <33 och på kvällen gick vi ut, jag sov hos Louise och idag har jag varit i Paris och chillat hemma är gaaalet trött, ser just nu Titanic dubbat på franska :Ppp Men börjar 12 imorrn så det ska bli skönt. Annars händer inte så mycket har en inlämning imorgon och åker ju hem onsdag!! Sjukt hur snabbt första terminen har gått.

Två bilder från fredags på mig i Daphne <3 , men inte mina för min mobil är paj så tagit från andra :))

Likes

Comments

Idag var vi på studiebesök på OECD (fattar fortfarande inte riktigt vad det är) men tror vi var på ett av deras högkvarter eller nåt som ligger i Paris det var massa säkerhet och lite intressant men råkade somna under föreläsningen.... Efter det åkte jag Ida, Daphne och Siri till Paris och var runt lite överallt

Likes

Comments

Redan stressad över att göra planer inför sommaren.... Har sökt två olika jobb så antingen blir det Marstrand hela sommaren igen (då måste folk komma och hälsa på igen!!!) eller så blir det annat jobb, mindre lön men mer ledighet.... Får väl se vilket det blir.

åå, vill äta kladdkaka och göra cookiedough med gympakompisarna och löks och se himym med filippa och mysa hemma med familjen!! Men nu är det exakt en vecka till jag åker till Stockholm, ska bli kul. Tror iofs jag kommer sakna Paris och alla parisare :( i helgen har vi lucia på fredag, sen på lördag julmys på Médéric sen ut antagligen, annars vill jag bara susa runt i Paris och ta vara på de sista dagarna! 


Kram Lisa

Likes

Comments

I stockholm....

- kan jag slappna av hemma till 100%

- får jag träna gymnastik

- har jag mina kompisar

- har jag min familj

- talar alla svenska

- finns svenskmat, lösgodis etc.


men i Paris....

- har jag ala mina underbara parisare<3

- får jag se/göra så mycket nytt

- får jag leva i en helt ny kultur

- lär jag mig franska

- kan jag träffa så mycket nya människor

- kan jag uppleva så mycket spännande

- får jag bo i Paris!!!!


Sista meningen säger så mycket<33

Likes

Comments