Nike och jag i omklädningrummet - Matilda, jag och Tom hahah - Alice, jag + coacher efter en dag i Malaga

Jag och Sof på frukosten - Matilda i Malaga - Jag och Vendela posar asspontant

Viewzzz - Nike stretchar - Vendela vid poolen

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Kolla vad gullig liten pug vi träffade på i Spanien<33

Dagens backintervaller avklarade och nu tar jag det bara lugnt fram tills jobbet. Är såå trött och har galen träningsvärk så ska nog sova lite

Likes

Comments

Ligger helt slut i min säng och fyller i träningsdagboken, ska snart sova. Idag hade jag både svenskatal och religionsprov vilket väl gick ok, fick A på svenskan iallafall(!!). Mötte upp Vendela och Emma, åkte till FIH och hängde där tills träningen började. Skivstång idag och jag börjar känna mig starkare vilket är skitkul!!

Åt middag med mamma och sen kom Ida och Carro. Vi har bara varit här och degat hela kvällen förutom en obligatorisk biltur till Maxi haha. Imorgon har jag morgonträning och sen jobbar jag hela kvällen. Godnatt!

Likes

Comments

Filippa och en skivstång - Emma sista passet - Ett av yogapassen - Emma igen - Jag i mina coola vita tights

Det här är lite av en kukdag. Fick frågan om att följa med de snabbaste svenska och norska långsprintarna till Formia på söndag, en gaaalet bra möjlighet!! Kände ju när jag kom hem från Spanien att det är så jag ville leva; träna, äta, sova. Mår verkligen som bäst då. Men baksidan är inte helt 100 och att åka iväg med de bästa i mina grenar kommer ju inte direkt göra så jag tar det lugnt.. Så jag fick tacka nej tyvärr vilket verkligen suger men aja, det kommer väl fler läger:)

Likes

Comments

Du är som tagen ur en katalog bror

Likes

Comments

Usch vad jobbigt det var att slängas tillbaka i vardagen efter en så bra vecka.. Landade vid elva, åkte hem och sov, åkte till jobbet för lite planering och mat, hem och fira lillebror, sova. Hade så gärna stannat kvar längre!!

Idag hade jag tid hos naprapaten och direkt efter det åkte jag till skolan för redovisningar och tråkiga lektioner. Slutade redan vid tolv dock så nu är jag hemma och ska plugga till det där himla religionsprovet jag skjuter upp hela tiden.. Sen ska jag till FIH för träning. Längtar till imorgon, vill inte gå i skolan längre :(


Likes

Comments

Från ett riktigt kul styrkepass med tunga frivändningar, frontböj, marklyft och knäböj. Det är en skön känsla, att vara stark!!

  • LISA

Likes

Comments

Nu sitter vi helt döda på flygplatsen och väntar på att få boarda planet hem. Det var himla jobbigt och orättvist att lämna en mysig säng när personen bredvid ska vara kvar i 10 dagar till.. vill också!!!

  • LISA

Likes

Comments

Likes

Comments

Dagens intervaller är avklarade och det gick väldigt bra!! Frukosten åkte upp efter två lopp (lol) men tidsmässigt är jag nöjd. På bilden ser ni mig, Vendela och Tom från Irland som kom fyra på OS😜dope

  • LISA

Likes

Comments