Att sitta med Tess vid vattnet och prata om allt man kan tänkas prata om, de är fan lajvet. Tur att hon finns

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Bestämde mig för en spontanare till Benalmadena, Malaga för att träffa kusinerna och moster. Mycket bra beslut, inget friidrottstänk och bara lite intervaller och bålstyrka(måste ju träna). Åker hem imorgonbitti och då väntar två skoldagar med utspringstävling och andra pre-studentengrejer för på onsdag är det dags!!!

Likes

Comments

En inte helt nykter bästa kompis hade bal i måndags. Sen lågstadiet har det varit hon och jag genom en jävla massa upplevelser. Hon är bäst

Likes

Comments

Trots mycket tårar fanns de alltid där för att torka dem och se till så att jag log istället. Älskar er så mycket och är så glad att ni finns

Mina fina fina vänner Ida, Felipe och Coffe

Martin, jag och jag (lite tröttare och slitnare än i början av kvällen)

Med Martin, Ida och Linus och sen med Ida, Linus och Ludde <3

Likes

Comments

Igår 09.20 satt jag utanför Orthocenter och väntade på läkaren. Fick se röntgenplåtarna och därefter fick jag beskedet att det är antingen rehab i 3-6 månader väldigt lugnt eller att lägga ner.

Hela min sommar var planerad utefter hur jag skulle träna och hur jag skulle tävla. Hur jag äntligen skulle vara tillbaka på banan och hur jag skulle kvala till JEM tillsammans med mina bästa vänner. Hur jag skulle lägga upp träningen så bra som möjligt under studentveckorna för att kunna springa så snabbt som möjligt när det väl var tävlingsdags. Nu spelar det ingen roll. Nu spelar fan ingenting någon roll.

Allt jag var rädd för har nu hänt igen. Nu får jag stå där på sidan och se när mina bästa vänner gör allting som jag också ville göra. Den här gången vet jag inte ens om leendet når läpparna för det gör så ont just nu. Vad ska jag nu göra i sommar? Vad ska jag göra när dem åker iväg på tävlingar eller pratar om hur de ska lägga upp träningen på bästa sätt? Ska jag spendera resten av mitt år i rehabsalen? Igen? Orkar jag det eller ska jag bara ge upp nu? Vad i hela helvete gör jag nu?

Likes

Comments

Pappa ville ta bilder på Lisa innan hon åkte iväg på bal men hon kunde inte sluta gråta. För 20 minuter innan taxin skulle komma så ringde läkarna med svar från magnetröntgen. En sena hade gått av och man visste inte om det var operation som gällde utan det skulle bestämmas dagen efter klockan nio.

20 minuter innan jag skulle på det som skulle vara en av livets roligaste kvällar rasade allt igen. Det gör så ont, det gör så fruktansvärt jävla ont. För det är så orättvist. Jag vet att det här inte är någonting jämfört med vad som händer i världen men det här är ju hela min värld. Det är allt jag bryr mig om och allt som egentligen spelar någon roll.

10 minuter innan jag skulle på bal satt jag i klänning och klackskor i min trappa med huvudet begravt i ansiktet och storgrät när min lillebror kom in genom dörren. Utan att jag behövde säga ett ord ställde han sig och kramade mig medan sminket rann längs mina kinder och sa att allting skulle bli bra.

5 minuter innan jag skulle på bal gick jag ner i källaren och hämtade min vodka i hopp om att det skulle dämpa hur ont det gjorde i hjärtat. För det gjorde ont i hjärtat. Tänk att ni får ert hjärta krossat, fast gånger 1000. 5 minuter innan jag skulle på bal sa pappa att jag inte skulle vända mig till alkohol för att inte känna mig ledsen så jag stoppade tillbaka vodkan.

15 minuter efter att jag skulle på bal var jag iallafall på väg. Grät i bilen, grät när jag kom fram och grät så fort någon frågade varför jag var ledsen. Jag hade en av världens bästa kvällar men jag hade fan ont i hjärtat hela kvällen.

Likes

Comments

Igår var det äntligen dags för studentbalen! Hela klassen möttes i en helt fantastiskt fin lägenhet i Sockerbruket där vi drack lite champagne och tog bilder. Därefter tog vi taxi till Götaplatsen för en himla massa fotografering. Hatar sånt men på såna här tillfällen får man bara bita ihop haha.

Jag och min fina baldejt Ludde <3

Efter fotograferingen traskade vi ner till Valand för att äta och dricka och hetsa som bara Kattan kan. Kommer verkligen att sakna så många, har fått så himla många bra vänner.

Resten av kvällen spenderades på Valands nattklubbsavdelning där vi dansade tills fötterna gjorde ont. Höll ändå ut till 01 i mina 10cm klackar innan jag bytte till sneakers. Någon timme efter det kände jag och Martin att det var dags för Donken så vi köpte några cheese innan vi delade en taxi hem. Sen kom Ida och Weiss och så somnade vi vid tre typ. Det var en förjävla bra kväll

Likes

Comments

Eftersom skolåret börjar ta slut och det bara är några få dagar kvar på Kattan tyckte jag och Ida att det var dags att börja göra dumma saker så idag var det dags för vattenkrig!

Snart slutar jag och då ska jag träna, hörs sen 😃😃

Likes

Comments