Igår fick jag stiga upp tidigt för en tur till vårdcentralen. Lyckades tydligen få för mycket vatten i örat under wakeåkningen hahah.. sen åkte jag till jobbet, stängde med Julle och åkte hem! Kollade på Youtube-klipp med Filip och sen somnade jag.

Idag står träning och jobb på schemat innan jag ska hämta Caroline, kompis från USA!! So exciting

Såhär taggad var jag igår... gladare idag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Godmorgon (antar att ingen kollar min blogg 01.07?)! Har precis lagt mig i soffan efter en minst sagt händelserik dag. Började med 8 timmars jobb, stannade extra pga mina favoritnorrmän (<3) och retade hål i huvudet på Oskar. Sen kom Doggan, Fanny och Maco så spelade vi padel i en timme följt av benstyrka på gymmet. Sen ringde John och då tog vi oss till Hammar för att åka wakeboard. Fett svårt men när jag efter typ 12 försök kunde stå en stund så var det SÅÅÅ KUL!!!

Därefter åkte vi och handlade middag till mig och Johan och sen spelade vi kort tills Martin körde hem mig. Mycket trevlig dag och ser ändå fram emot jobbet imorgon!

Likes

Comments

Where I'd rather be vs where I am

Ytterligare en dag på jobbet klar. Det var helt lugnt de första timmarna = långfrukost med Oskar och Albin. Hade sen en ganska rolig dag med mycket roliga besök haha men nu är jag hemma igen. Ska ta mig i kragen (så man säger?) och träna idag, blev inget av det igår. Somnade direkt när jag kom hem och vaknade imorse... så de kan gå!

Likes

Comments

Sitter och äter lunch på jobbet efter en ganska lång morgon. Tävling på banan idag så det behövdes fixas massa frukost men det var lugnt! Slutar om en timme och då ska jag hem och träna, bye.

Ps bokade flygbiljetter idag!!!!! SICK

Likes

Comments

Sorry för inaktivitet men har inte gjort någonting nämnvärt. Eller jo kanske, har slaviskt följt lillebror och laget runt i Göteborg (framförallt Kviberg) och tvingat med Martin på en och annan hetsig biltur då vi alltid varit lite sena (SÄLLAN). Idag tog gothia tyvärr slut för deras del, otur med lottningen och skadade spelare satte stopp. Det är lite vemodigt faktiskt, lillebrors sista lag i hemmaklubben. Men nya äventyr väntar och jag kunde inte vara stoltare över honom.

Har faktiskt hunnit med en date med ali ute vid Askimsbadet, lite Gothiahäng på heden (fastnade på bild även fast jag gömde mig??? Korrupt) och idag mellan matcherna hängde jag med Vendela och badade i både pool och hav. Hann också beta av ett vattenpass så det var skönt! Imorgon back to work i 8 dagar och jag är inte taggad alls

Likes

Comments

Igår jobbade jag 7-20.15. 13 timmar. 13!!!!!! Jag var helt slut när jag och gurkan gick in i gymmet för att köra överkropp. Det gick som tur var bra ändå och somnade snabbt när jag kom hem. Fick en liten sovmorgon men nu är jag på Kviberg för att heja på lillebror och laget samt agera physio haha.. Har väl haft i princip alla skador man kan ha så pappa använder mig som hjälp när killarna får ont :')

Likes

Comments

"Bad things can happen, and often they do- but they only take up a few pages of your story; and anyone can survive a few pages. I wanted to say something to make your pain go away and make everything better. But, I realized that there was no answer. Bad things happen to good people. Rain always falls on the people who deserve nothing less than the sun."

Likes

Comments

Hade en händelserik fredagkväll med gurkan och Carro då vi bestämde oss för att paddla segelbåten från Skallahamn till röda holme. Vi började ungefär 22 och var framme 01, inte lika glada som när vi började men allt som allt en mysig kväll! Det var framförallt väldigt väldigt vackert<3

Lördagen spenderades också därute och idag har jag varit hemma, kollat JEM och sprungit intervaller. Blev 7 km idag!! Heja mig woho 😃

Likes

Comments

Är precis vad jag ska göra i oktober. Lämna min trygga familj och alla mina kompisar. Lämna Friidrottens hus och Slottskogsvallen. Lämna IFK-Kliniken och Orthocenter för en motsvarighet där borta. Lämna Excet och schlagerbaren (lol breaks my heart) för att hitta nya ställen att dansa hela natten lång. För i oktober flyttar jag till Australien. Kanske i ett år, kanske i fyra. Det får vi se. Men jag flyttar iallafall till andra sidan jordklotet och det känns så bra.

Jag vet precis vart jag har mina vänner här och jag är inte alls orolig för vad som händer när jag sticker för jag vet att det kommer bli bra. Jag vet att de finns kvar här och att de som vill kommer och hälsar på. Jag vet också att stanna i Sverige inte hade fungerat för mig. Jag behöver byta miljö, träna på ett annat sätt och med andra personer. Jag har en ny tränare som jag litar på till 110%, jag har en ny träningsgrupp med aktiva vars senaste år bestått av OS och andra stora tävlingar(WTFFF) och jag har en extrafamilj som sagt att jag får bo där så länge jag vill. Jag är nästan helst säker på att jag kommer trivas och gör jag inte det, då tar jag mig vidare någon annanstans. Men just nu är Sverige ett avslutat kapitel.

Likes

Comments