Header
View tracker

Hej! Idag hade jag världens roligaste fotbollsträning. Det var super blött så vi övade glidtacklingar och massa andra roliga saker. Galet vad jag gillar det här laget!

Fick även lite nya bilder till min fotovägg.

Vet inte varför mina bilder blir så suddiga?? Börjar tro att det är något fel på min mobilkamera.

Likes

Comments

Hej! Idag är det tvillingarnas födelsedag, de fyller 12!! Josefin kom över och vi skulle åka till gymmet men det spöregna så vi kände ej för det. Så vi hade middag, efterrätt och bara lite mys med familjen. Tvillingarna ska ha party för sina vänner senare och vi kommer även ha brunch och bjuda över hela släkten sen. Jag köpte massa svenskt godis på Ikea som jag la i en stor mysig filt och en mys kudde till tvillingarna. De blev hur glada som helst. Nu ska jag åka till Mikayla och sova över där.

Likes

Comments

Hej! Igår var det derby. Vi spelade mot Clovis high så det var årets viktigaste match kan man väll säga. De gjorde mål i sista minuten och det slutade 2-2. De spelade väldigt bra så tror de flesta var nöjda med oavgjort. Vi har ju faktiskt inte förlorat en match än.
Senare på kvällen åkte jag, Mikayla och Lexi still starbucks och sen tog bara en liten tur med bilen för att bara prata, mysigt faktiskt. Senare fick jag en försenad julklapp av Mikayla, super fint!

Likes

Comments

Har precis varit och köpt corsage och det blev 82 dollar, trodde verkligen inte att det skulle bli så dyrt. Men aja, det är en gång i livet eller vad säger man? Valde en med vita orkidéer och ett mörkt blått band som var samma färg som klänningen. Har en kompis som ska göra mitt smink så behöver i alla fall inte lägga ner pengar på det. Håret vet jag dock inte vad jag ska göra med. Om jag hade riktig långt hår hade jag velat ha lockar men nu har jag ju inte det... Vad tycker ni där hemma?

Likes

Comments

Hej! Idag började dagen med att familjen kom hem med donuts. Tvillingarna spelade match om att bli tredje bäst i staten och fick en varsin donut för varje mål. Det slutade 10-0 så alltså runt 20 donuts blev det. Ingen som klagade på det :).

Efter så fixade jag lite med klänningen. Sydde bland annat in banden lite som ni kan se på bilden. Tyckte det blev finare.

Senare på kvällen spelade jag och min lillebror "vem där?" Som var mitt favorit spel när jag var liten. Han gillade att göra egna regler för att han skulle vinna och jag gillar inte att förlora, så vi spelade inte så många gånger haha. Senare på kvällen hade jag min egna lilla myskväll.

Likes

Comments

Hej! I fredags hade jag fotbollsmatch direkt efter skolan som slutade 0-0. Direkt efter den åkte jag till Josefin för att äta middag.
I lördags fixade jag lite saker för alla födelsedagar som kommer upp, fyra av mina syskon fyller år inom tre veckor. Senare på kvällen hade jag och Julia myskväll, vi gjorde även strawberry Nutella sticks som var sjukt gott!

Likes

Comments

Hej! Idag är det torsdag och idag träffades hela fotbollslaget för att äta middag och leka lekar. Lekarna var "pinsamma" uppgifter som man fick poäng för. Till exempel fråga en främling om de vill gifta sig osv. Alla var helt gränslösa så hur kul som helst var det. Efter ät vi middag tillsammans. Super kul kväll!

Likes

Comments

Det är väldigt lätt att gå upp i vikt i USA eftersom all mat är så fet. Min värdfamilj äter väldigt mycket pizza, macaroni and cheese osv. Det enda jag är lite duktig med är att jag alltid tar med en nyttig lunch. Varje dag äter jag två avokado mackor till lunch och en banan innan fotbollsträningen. Det är i alla fall något eller hur?

Likes

Comments

Hej! Idag var första dagen i skolan och faktiskt en rolig dag, mina favorit lektioner är på tisdag och torsdagar. Mest för att människorna i de klasserna är roligast. Idag hade jag även match så spelade jag fotboll i spöregn, längesen jag var så kall. Vi mötte Clovis East som Rebecka, den norska utbytesstudenten, spelade i. Vi vann med 4-0 vilket var kul!
När jag kom hem var jag så sjukt trött och kall så tog en lång dusch och sen bädda ner mig i mysfilten med katten.!

Likes

Comments

Hej! Idag har jag och Josefin varit i USA i exakt fem månader. Vi åkte ju 8 augusti och kom fram den 9 augusti. Det betyder också att exakt halva tiden har gått, hur sjukt är inte det? Kändes som att jag precis lämnade Sverige. Så jag och Josefin åkte till Kuppa Joy som är ett känt café  ställe här i Clovis för att ``fira´´. Vet inte riktigt vad som firades dock. Mysigt var det i alla fall! Sen gick vi på promenad runt i old town Clovis vilket faktiskt var finare än vad jag trodde. Ser ut som cowboy stad. Nu ska jag bara fixa små saker till skolstarten. Köpa lunch till veckan, tvätta kläder, städa rummet osv.

Likes

Comments