Header

Hej! I söndags var det min värdkusins födelsedag och vi spenderade nästan hela dagen där. Min värdpappa är mexikan och hans mamma gjorde världens godaste mexikanska mat. Sen blev det såklart tårta och annat gott. Min värdkusin fick två hamstrar i present av sin faster, ni skulle se hennes mammas ansiktsuttryck... inte jätteglad.
Min värdfamilj hade även köpt Girl Scout cookies. Trodde bara dem fanns på film ju, men tydligen går de från dörr till dörr på riktigt! Och oj vad goda de var också. Sen hade vi filmkväll och alla djur bestämde sig för att ligga på mig som ni kan se på bilden haha.

Likes

Comments

Hej! Idag är det ju då lördag och blev lite av en umgås med familjen dag, dessa dagar är extra mysiga. Vi tittade film, gjorde lunch tillsammans och gick på promenader. Mestadels jag och mina systrar som umgicks. Senare på kvällen åkte jag och min värdmamma till en av hennes kompisar som sålde sina egna leggings. Seriöst det bekvämaste byxorna jag någonsin har haft på mig, blev två nya leggings.
Senare på kvällen åkte vi fem tjejer till ett casino och åt middag där bland annat. Sjukt kul att uppleva! Är 18 så fick spela men inte dricka, men gjorde inget av dem.

Likes

Comments

Hej! Denna helg skulle jag egentligen ha en fyradagars lång helg, och det såg jag verkligen fram emot. I fredags var det senior ditch day vilket betyder att alla seniors skolkar den dagen. Hela skolan vet om det och lärarna planerar även lektionerna efter det. Det är en tradition här och har varit i väldigt många år. Dagen innan fick jag reda på att eftersom jag är utbytesstudent så kan jag bli hemskickad om jag inte går till skolan. Fick alltså välja mellan att skolka eller kanske komma hem till Sverige nästa vecka. Valet blev ju självklart att gå till skolan. Men arg var jag haha. Det var fyra personer i min engelska klass inkluderande två utbytesstudenter. I de andra klasserna hade några juniors som kom, runt 10 stycken av 40. Aja är i alla fall ledig på måndag eftersom det är president day.
Efter skolan följde Josefin med mig hem, senare på kvällen kom Mathea och Linnea. Vi gick och åt sushi sen satte vi oss på starbucks och bara prata. Super mysigt faktiskt. När jag kom hem satte jag mig framför tv:n med mina värdföräldrar och bara satt och prata om allt möjligt.

Likes

Comments

Hej! Idag är det då Valentine's Day och vad mysigt det var att vara här i USA. Varför är amerikanare så bra på att överdriva alla speciella dagar? Jag uppskattar det sjukt mycket i alla fall. Folk hade stora teddybjörnar med sig i skolan. Man kunde även köpa kort med rosor så kommer det in folk i klassen och sjunger för den personen som man köpt till. Köpte till Josefin för att skämma ut henne lite, haha. Nej men lite glad tror jag hon blev också:).
Senare på kvällen åkte jag till gymmet och sen åt jag middag med Mikayla.

Likes

Comments

Hej! Min helg har varit väldig mysigt, mestadels för att det har varit så bra väder. Jag har solat, ätit lunch med kompisar och idag var jag på en hike. Lite smått och gott helt enkelt.

Likes

Comments

Hej! I måndags var jag jättesjuk och stannade hemma från skolan. Jag lämnade sängen kanske två gånger under dagen. Idag (tisdag) känner jag mig lika hängig men drog mig till skolan ändå. Mestadels av två anledningar; för att ge Nico hans födelsedagspresent och för att spela min sista fotbollsmatch. Nico kom inte till skolan för att han var sjuk och min match blev inställd. Så gick en hel dag och mådde dåligt för ingen anledning haha.
Aja nu är jag hemma. Har tagit en Ipren och gott och lagt mig, får se om jag kan gå till skolan imorgon.

Likes

Comments

Hej! Idag vaknade jag upp och hade så ont i halsen. Var även lite huvudvärk och täppt näsa på det. Lite allmänt hängig helt enkelt. Idag var det även super bowl så min värdpappa hade en barbecue och fanns massa chips och dipp. Lämnade inte sängen för än väldigt sent eftersom jag icke var på topp och när jag väll gjorde gick jag direkt ner till soffan haha. Riktig slappar dag! Nu på kvällen gjorde jag alla mina läxor inför veckan, packade väskan och gjorde lunch inför imorgon. Skaffade mig själv en mini- sovmorgon helt enkelt.

Likes

Comments

Hej! I fredagskväll var jag hos en tyskutbytesstudent för att säga hejdå till henne, hon bestämde sig för att avbryta sitt utbytesår och åka hem till Tyskland. Hon hade helt enkelt för mycket hemlängtan, super tråkigt.

Lördagen började med en brunch för att min värdlillebror fyllde 6 år. Efter det gick jag och Julia på långpromenad och gick även förbi dollar store. Världens bästa butik, allt är en dollar!? Köpte massa små saker. Efter det gick jag till gymmet sen åkte jag och Mikayla och åt lunch. Senare på kvällen firade vi min värdlillebror med hela släkten på en pizzeria. Josefin och Rebecka följde med och vi hade det supermys.

Likes

Comments

Hej! Blev icke så mycket uppdatering denna vecka. Mest för att allt är som vanligt och det är inte riktigt något nytt att skriva om. Jag har fotbollsträning direkt efter skolan, efter det går jag till gymmet sen försöker jag åka med någon kompis till starbucks för att plugga. Efter det är det middag och sen läggdags. Inte så mycket att skriva om helt enkelt.

Idag var det ett rally på skolan. Det är när alla klasser tävlar i massa "töntiga" tävlingar. De är dance battles osv. Vi har väldigt många special needs tonåringar i vår skola och får faktiskt berömma alla amerikaner, gud vad snälla de är mot dem. Något Sverige behöver ta efter! Två av dem ställde upp i tävlingarna och det var jättekul att se.
Efter hade jag fotbollsmatch om Clovis high, alltså derby. Den blev avbruten 10 minuter in i andra för att en storm var på väg in. Så fick åka hem någon timme tidigare.

Likes

Comments

Hej! Idag är det Julias födelsedag och vi hade även födelsedagsbrunch för tvillingarna och henne. Släkten kom över, supermys!

Likes

Comments