Header

Hej! Idag har det varit en upptagen helg. I fredags var jag på rodeo med fyra andra utbytesstudenter, vi gick på en country concert och det var faktiskt sjukt kul. Hade varit ännu roligare om man kunde låtarna också...

På lördagen var det prom. Det började med att vi gick och klockan 6 och började fixa oss. Klockan 4 tog vi bilder då vi hade anlitat en professionell fotograf som tog bilder och alla föräldrar tog massa bilder också, Klockan 5 tog en limmo och hämtade upp oss för att åka till restaurangen och sen till själva balen. Hade faktiskt en sjukt rolig kväll. Har bara bilderna som vi tog just nu så lägger upp dem fotografen tog senare.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej! Som ni kanske märkt har jag inte riktigt den dagliga uppdateringen längre. Jag bestämde mig för att bara uppdatera på helgerna eftersom mina dagar ser ungefär likadana ut varje dag, skola, gym, kompisar ja ni vet ju själva... Så ni för nöja er med en sammanfattning av helgerna :).
Kommer självklart skriva om det är något speciellt som händer eller om jag vill skriva av mig, men inte så mycket mer, hoppas det går bra!

Josefin skickade den här bilden, det var för nästan 9 månader sedan när vi fick på vår första amerikanska fotbollsmatch, känns som att det var så länge sedan. Och ja vi är medvetna om att det stavas football haha.

Likes

Comments

Hej! Idag var en riktigt chill dag. Solade och gick på en hikea, ungefär det haha.

Likes

Comments

Hej! I lördags började dagen med att jag och min värdpappa såg J-18 hockey matchen mellan Sverige och Usa. Blev inte en väldigt rolig start på dagen när Sverige förlorar och min värdpappa är gladare än någonsin haha. Efter det gick jag ut och solade och badade med tvillingarna. Mot middagstid kom Mikayla och hämta upp mig för att jag skulle träffa hennes nya pojkvän, han var super trevlig.

Josefin har typ pratat sen vi kom hit om ett ställe som heter Chipotle som är typ mexikanskt ställe, prövade det här om dagen och det var faktiskt väldigt gott. Smakade fräscht.

Btw så är det 27 grader och sol, mår helt okej. 

Likes

Comments

Hej! Den senaste veckan har varit väldigt normal. Allt har bara flutit på som vanligt, och det har nästan var lite skönt. Idag är det fredag och det ska bli jätteskönt med helg. Ska jobba och brännan och bara njuta av vädret, ska bli runt 28 grader i helgen. Prövade även den nya starbucks unicorn drickan idag. Om ni bor i USA så kan ni inte missat om att höra om den, vet faktiskt hur det är i Sverige. Det är en dricka som bara säljs i någon dag och den var slut på princip varenda Starbucks och den säljs bara i Amerika. Den var helt okej!

Blev även frågad till prom vilket var jättekul!

Likes

Comments

Hej! Idag är det påsk i USA. Dagen började med att barnen kom och väckte mig och sedan gick vi ner och fick stora korgar fyllda med godis och presenter. Fick presentkort på mitt favorit sushi ställe och Starbucks samt Nike skor. Efter det gick vi ut för att leta efter massa små ägg gömda i trädgården, 88 stycken var det totalt.
Efter det åkte vi och åt påsklunch hemma hos min värdmormor och värdmorfar, det var ungefär samma upplägg som på morgonen. När vi kom hem satte jag på mamma Mia och berättade om lite svensk musikhistoria, tyckte säkert alla var jättekul...

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej! Idag var det någon slags påsk äggs letning i skolan?? Eller campuset var fyllt med ägg så vann man priser beroende på vad som var i ägget. Jag vann godis och Nico vann rabatt på skoltröjorna. Lite små kul när skolan ordnar sånna saker, det händer inte ofta hemma.

Annars hände det väll inte så mycket. Just nu går jag nästan bara runt och väntar tills spring break ska börja. Det ska hända massor med kul den veckan så det är väldigt svårt att inte längta efter.

Likes

Comments