Header

Hej! Tänkte faktiskt att jag kanske ska göra ett allra sista inlägg. Super kul att faktiskt så pass många har viljat följa mitt utbytesår, det har gjort det ännu roligare för mig att skriva om det. Just nu känns det helt ärligt väldigt bra att vara hemma. Det är ett annat lugn när man vet hur allting går till, super kul med nya saker men också skönt att komma tillbaka till det vanliga. Saknade ju både Sverige och dem som bor här.

Berättade jag någonsin här på bloggen att jag har även varit studentreporter för min organisation, explorius. Har skrivit ett inlägg i månaden om hur det är att vara utbytesstudent och vinnaren får en jävligt najs resa, så håll tummarna för mig!

Annars får ni ha det så bra, vilka ni nu är, puss och Kram!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej! Är i DC nu och de andra som jag umgicks med här lämnade för att åka till flygplatsen. Tyvärr går mitt plan inte för ens imorgon och är nästan redan uttråkad utan dem... Aja får mig att längta super mycket till att åka till Sverige. Känns ju helt mega overkligt att jag ska komma hem snart men taggad är jag!

Likes

Comments

Hej! I nu läget sitter jag på flygplatsen i LA. Tog ett flyg från Fresno hit och nu väntar jag på att åka till Washington DC där jag ska stanna i några dagar.

Har varit jobbigare än vad jag trodde att säga hejdå till alla, absolut det värsta jag har gjort i hela mitt liv. Hade mitt hejdå party dagen innan jag åkte. Hela dagen gick jag bara runt och väntade på att jag skulle åka och mådde så himla dåligt. Kunde varken äta eller sova så det gjorde att man mådde ännu sämre. Jag vet att jag kommer att hålla kontakt med familjen men det kommer vara jättejobbigt att inte få se dem varje dag. Grät hela LA flygningen men har lugnat mig nu så resan till DC blir nog lättare. Allt detta blev också extra jobbigt eftersom jag åkte helt ensam, hade varit lagom skönt om någon annan utbytesstudent hade varit med mig.

Likes

Comments

Hej! I onsdags var det väll lite som en hejdå dag, åker ju redan på fredag. Hade lunch med Matti och sen vår sista familjemiddag med familjen. Vi grillade och gjorde smorses och satt uppe och pratade hela kvällen. Våra favorit saker med varandra osv, jättemysigt.

Likes

Comments

Hej! Igår åkte jag och Mikayla på giants baseball match. Vet icke vad det är med baseball men tycker om det jättemycket, tror att det är den sköna stämningen på plats. Efter matchen körde jag och Mikayla runt lite i San Fransisco för att se de upplysta broarna.

Likes

Comments

Hej! I måndags åkte jag Mikayla och Mikayla till stranden en sista gång. Och ja det är två stycken olika Mikayla haha. Vi åkte först till Santa Monica och var där i större delen av dagen. På eftermiddagen bestämde vi oss för att åka Strandvägen så att jag kan se alla stränder längst Kaliforniens kust, sjukt fint var det. Vi bestämde oss för att stanna i Pismo beach för att sen äta middag och titta på solnedgången. Kommer verkligen sakna dem, väldigt vackra är dem.

Likes

Comments

Hej! I söndags började jag packa min väska och det känns bara jättekonstigt. Är jätteledsen för att jag ska lämna min familj och vänner men samtidigt så tacksam för att jag har fått chansen att åka. Bästa året i mitt liv hittills. Och blir så sjukt jäkla stolt över mig själv att jag kan sitta här, 10 månader senare, och faktiskt mena det. För det är ju faktiskt du som bestämmer vad du vill göra med ditt utbytesår.

I söndags hade jag även den allra sista lunchen med min värdmamma och värdsyster, allra sista hiken med Mikayla och allra sista filmkvällen med hela familjen. Innan vi ses igen såklart.

Likes

Comments

Hej! Försöker verkligen ta vara på de sista dagarna innan jag åker hem nu... blir att jag umgås mycket med familjen och bara de närmsta kompisarna, de jag faktiskt verkligen kommer att sakna.
Idag var jag bland annat på bröllop för min amerikanska faster gifte sig.

Likes

Comments

Igår (onsdagskväll) var det ju också Graduation, vilket var en sjukt jävla amerikansk upplevelse. Vår skola har en av de finare i hela staten så ni kan tänka er. De hade fyrverkerier, duvutsläpp och en stor skärm så att även de som satt längst bort kunde se. Skulle ha på mig klackar men insåg att om jag snubblar inför så många människor kommer jag aldrig förlåta mig själv.. så det blev ballerina skor.

Efter detta åkte alla seniors till sober grad där man vinner massa priser och hänger med alla en sista gång. Jag vann ju såklart inget men kul hade jag ändå.

Har även fått lite frågor varför alla är i olika färger och detta är då anledningen; de skriver ut 2017 uppefrån. Jag var ju röd så var alltså en del av pilen.

Likes

Comments

Hej! Nu har ju ni missat jättemycket här på bloggen.. händer så mycket nu.
I torsdags var det Josefins grad/hejdå party och det blev en jättemysig kväll.

Likes

Comments