View tracker

Hej vänner, härlig lördag. Åkte in till stan i fina vintervädret och träffade mina fantastiska tjejkompisar Fanny&Lisa.

Hemma bestämde jag mig för att jag ville göra nått med mitt hår, så i slutändan fick det bli något i Linn Ahlborg style i håret. Sen funderar jag även och färga det, aningen blondare eller ljusbruna slingor ich. Men klippnigen tyckte jag ändå det blev bra faktiskt! Vad tycker ni?

Likes

Comments

Elin fyller alltså idag 21 år!! Wow va snabbt tiden går! Men hon fick en underbar morgon med frukost och massa bra presenter till deras lägenhet.

Likes

Comments

Hejhej på er. Idag fick jag stanna hemma från skolan med försyldning och hosta. Usch vad jag hatar att vara sjuk! Så fyller systern 21 år idag också. En fördel att få vara hemma och fira henne iallafall:)

Likes

Comments

Hej på er finisar, hoppas ni mår bra!
Själv mår jag inte jättebra, sjukt ont i halsen och lite förskyld. Så det känns som sjukan är påväg, men det hoppas vi inte!!

Idag har det ännu en gång varit en rätt skön dag, mest dans. Så dansen gör mig lite gladare, fast man inte kunde vara med så mycket. Men snart väntas helg igen och det ska bli skööönt!

Likes

Comments

Hej på er finisar! Idag var alltså första skoldagen på 2017. För vår klass var det ganska chill. Vår danslektion skulle vi skriva en jazzuppgift, det blev mer dans faktiskt. Vi fick lära oss hur vi kunde få fram discoljus. Så vi hade lite kul med det. Så rätt skön dag faktiskt. Dock fick man läxor första dagen... aja.

Likes

Comments

View tracker

My weekend

Hej vänner. En dag kvar till skolan och jag vet inte vad jag ska göra. Så sjukt drygt och jobbigt att komma tillbaka till massa arbeten och allt sånt, efter ett sjukt bra loov!💛 Hoppas ert lov har varit underbart!
Igår iallafall så hade vi en sjukt bra övernattning, det var jag och ett gäng som övernattande i vår kyrka. Jättemysigt och kul! Dock blev det lite kaos då och då, men det var bara kul haha. Så vi fixade tacos, pratade mest och bara myste.

Likes

Comments

Hejehej finisar. Blir ett sent inlägg men på en väldigt bra dag med två väldigt bra människor. Var först och fika med en saknad vän, så vi satte oss på Espresso och tog en mysig fika. Senare på kvällen kom min bästa brush, Lotta!! Så det blev verkligen en lyckad dag och en skrattfylld dag:)

Likes

Comments

2 0 1 7. Bli ett av det bästa året någonsin för oss alla! Hoppas verkligen på ett förbättrat år full med upplevelser och möjligheter!!

min kväll fick spenderas framför en bra film och skön musik. Taggar så mycket på denna helg, den kommer bli awsome!! Hoppas ni får en härlig helg och passa på och njut nu innan skolan börjar<3

Likes

Comments

Favoritlåtar du hade 2016? Några av dom är ju Faded, Don't let me down, CAN'T STOP THE FEEELING, Setting fires och Dobut.

Favoritprodukter 2016? Två som jag älskar har varit Lush ansiktsmask (Mask of Magnaminty) och Neutrogenas blackhead toner.

Favoritfilm/filmer 2016?
Hitta Doris2 var faktiskt jättebra och rolig så den får vara en av dom faktiskt, sen var Legenden om Tarzan väldigt bra och även War room.

Favoritmat 2016?
I vår familj gör vi en liten egen rätt som vi kallar stekt sallad ,men med lite finare namn (coricos). Som jag aldrig tröttnar på! Tacos är fortfarande en höjdare och kommer alltid att vara. Uppskattade många goda vegetariska rätter förra året.


Två favorit upplevelser 2016?
Svårt, men en måste vara när vi var i Stockholm på Awakning i Friend Arena. Riktigt mäktigt! Sen var det så sjukt kul och fantastisk att se sin egen syster gifta sig. Så hennes bröllop.

Favorit danstil 2016?
Jag har verkligen älskat att dansa jazz, det var första gången jag börja dansa det förra terminen. Det är så kuul!!

Likes

Comments

Hej på er. Torsdag och en ganska lugn dag för mig. Har för det mesta varit hemma och tagit det lungt. Men oavsett det kalla vädret, har det varit så fint ute med solen och den blå himmelen. Därför tog jag mig an och gick en liten promenad i skogen, med favoritlåtarna öronen.
Jag såg även att en liten sjö väldigt nära vårt hem hade tjock is, så man kunde åka skridskor. Därför tog jag mig ner dit och testade på att åka som jag inte gjort på väldigt,väldigt länge. Kul var det också, älskar skridskor-åkning och även skidor!!!

Likes

Comments