Header

Hejhej. Idag fick jag äran att vara med och ta del av Olivias gymnasiearbete. Hon ska alltså utföra 3 st målningar i ansiktet (sten,skog och hav). På mig gjorde hon stenmålningen. Den blev så bra och hon har en sån talang för målning! Hur tyckte ni det blev?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Från måndagen, vill bara tacka för alla gratulationer jag fick!! Hade en underbar dag och det känns gött att vara 16 år nu:))

Likes

Comments

Hejsan på er, hoppas ni mår bra!<3 jag mår bättre nu, fortfarande lite förkyld. Har inte mått så bra nu dom senaste två dagarna efter min födelsedag. Men vilat upp mig nu, så jag orkar med resten av veckan! Tog en härlig skogspromenad vid alla fina höst träd. Så skönt att komma ut och ta lite luft. Så taggad att åka till Stockholm på fredag!

Likes

Comments

Hejhej vänner. Idag är dagen då jag blir ett år äldre, så 16 år är jag nu. Har haft en underbar dag i skolan där min klass sjöng för mig och många har kommit fram och sagt grattis! Tack alla för denna härliga dag ni gjort den till. Jag och två kompisar gick och åt på Jensen, så längesen man var där. Sen har dagen firats med familj, men god efterrätt och fina presenter. Kan meddela att jag mår bättre idag, fortfarande lite förkyld.

Likes

Comments

Godmorgon finisar. Idag är jag inte på topp, så typiskt att man ska vara "typ" sjuk nu. Vaknade upp med halsont och förkyld. Men tog en stor varm kopp med te, så bättre är det i halsen. Men förkyldningen har inte släppt. Sen när man kommer på att det måste pluggas till prov nästa vecka blir man ju inte värst glad liksom, men tar på lite upppiggande musik och tänker på att imorgon fyller jag 16 år! Hoppas bara att jag mår bättre imorgon, skulle vara så typiskt att vara sjuk på sin födelsedag:/

Likes

Comments

Hej alla fina. Sitter nu på bion och väntar in mina vänner för en mysig bio. Denna dagen har varit så mysig. Först pluggade jag till lugn musik och tända ljus. Sen åkte jag, mamma,pappa och Jonathan till Thai Silk och åt lunch. Hängde med dom till knalleland en stund och valde ut en väska jag ville ha. Så nu väntas bio med bästavännerna!:)

Likes

Comments

Hejhej, har känt mig lite krasslig i halsen och varit lite förkyld. Men kämpade mig upp ur sängen kl 6.00 på morgonen och orkade med hela långa skoldagen tillslut! Tack vare mina kompisar och glädjen som finns överallt har jag orkat att stå på mina ben hela dagen. Nu på kvällen bär det av till antingen kors eller lutha, har inte bestämt mig. Men myskväll med vänner blir det och en bra helg!

Likes

Comments

Godnatt fina människor, älskar att lyssna på lugna och vackra låtar när man pluggar eller bara när man ska typ chilla. Imorgon är det fredag och det är så sköönt! Men hjälp vad veckorna går snabbt, snart tar man typ studenten!!

Likes

Comments

Hejhej, idag har vi haft en dag ledig. Haft ett kort utvecklingssamtal på morgonen, sen har jag bara umgåst med vänner på stan och ja, njutit av en dag ledig. Kände verkligen att detta behövdes! Jag och Fanny gick till Viskan och fikade, hade en lång pratstund. Man känner även att man fått ut mycket av dagen. Dock har den varit lite långsam, men mysig.

Likes

Comments

- har två prov nästa vecka, i naturkunskap och matte (känner bara hur stressen kommer)

+ åker till Stockholm en och en halv vecka typ

- börjar bli sjuk på riktigt, sjukt ont i halsen


- mina para har bara rusat iväg...

+ fyller 16 år om 6 dagar!

+ snart är det höstlooov, så skönt

+ taggad på denna helg så mycket!:))

- jag drömmer hemska drömmer typ varje natt, ex krig, clowner haha

+ älskar mina fantastiska vänner och familj som stödjer mig i allt<33

Likes

Comments