View tracker

Hejhej. Nu har jag och min klass slutat och haft en svettig idrottlektion, men kul! Nu går jag här vid all fin belysning i Borås. Så himla fint och mysigt. Man får speciellt julkänslor när dom samtidigt spelar upp julmusik vid den stora granen på torget. Men nu ska jag ha en mysig helg på bröllop, med kompisar&familj. SLAPPNA av lite efter den långa, sega veckan.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Godmorgon på er. Japp, idag är min långa skoldag och jag är inte så tagg... Nu på morgonen har vi modern dans, som ioförsig är skönt för där brukar vi för mesta ta det lungt. Sluta med en lång avslappning som är otroligt skönt kl typ 8 på morgonen. Men hoppas alla får en mysig helg och en bra andra advent!

Likes

Comments

View tracker

Hej på er. Dagen idag har varit väldigt energifyllt och glad, kanske för att det är 1 december idag wohoo:) Har dansat en del idag och övat inför tisdag då vår dansafton är. Just nu är jag väldigt nervös och lite stressig inför det. Men även ska det bli riktigt kul att uppvisa och bara få släppa loss. Vår sista lektion var Engelska som man blir helt slut på, eftersom vi haft två danslektioner innan (balett ock jazz). Vi passade även på att göra en manneqiunchallenge, blev den bra tycker ni?

Likes

Comments

Godmorgon solstrålar. När jag börjar runt 10 så får jag alltid ta bussen kl halv 8. Så idag när jag inte hade ätit frukost, satte jag mig på bibloteks-cafet och hade en mysig och lugn morgon med deras goda bär smoothie<3 Hoppas ni alla får en bra dag! Observera att på tisdag är vår dansafton!! Så sjukt nära:o ifall ni är intresserade av att kolla massa coola danser och dansstilar kom då den 6 december kl 18.00 till Bäckäng aula;)

Likes

Comments

Hejhej finisar. Idag är det måndag och kanske inte varit den bästa måndagen. Det hände en otroligt hemsk sak med min klasskompis, men tänker inte ta upp de i med respekt mot henne. Men så vi fick sluta tidigare idag, som kanske var skönt. Men det behövdes nog för oss alla. Men kvällen har varit vacker och jag har övat lite dans&sång som piggade upp en lite grann. Tänkte också som jag sagt tidigare gymma varje måndag, men efter detta orkade man inte.

Likes

Comments

Jag gör: Inte inte mina läxor i tid eller ofta....

Jag kan: skämma ut mig på beställning

Jag köper: Nog minst 2 par jeans på ett år

Jag måste: Göra mina läxor oftare

Jag blir ledsen: Av allt nästan. När jag bara är på lite dåligt humör. Går jag upp till mitt rum och gråter i typ 2 timmar. Men jag blir oftast ledsen när andra är ledsna eller om det är nått som beskymrar mig.


Jag brukar: Göra väldigt skumma saker som ingen förstår sig på förutom jag. #alone

Jag tänker: inte med mitt huvud iallfall


Jag använder: inte alla mina kläder ,som jag tror jag gör

Jag sparar: Till saker jag inte vet vad det är

Jag måste: Alltid ALLTID ha med mig parfym eller spraydeo vart jag än går. Hatar att lukta äckligt

Jag vill: VERKLIGEN ÅKA UTOMLANDS!

Tackar @beatriceherzberg för denna roliga lista<3

Likes

Comments

Hejhej vänner och hoppas ni njuter av helg som jag gör. Idag vaknade jag väldigt sent efter ikväll. Men det var så skönt att få sova ut ordentligt efter den långa skolveckan. Så tog en lugn morgon med skön musik och städade byte smått i mitt rum. Men idag ska jag nog bara chilla hemma, kolla film och äta gott. Det får man unna sig när har mens och varit otroligt skoltrött på allt plugg. Hoppas ni för en grym helg!

Likes

Comments

Vad ska du göra på jullovet?
Förmodligen firar jag jul som varje år med familj och släkt, ska därefter på ett fantastiskt läger som anordnas av min kyrka. Vi ska till Trysil och även fira nyår:) Sen får man se vad jullovet bjuder på.

Vad ser du framemot mest i december?
Ser speciellt framemot julen och nyår, men även vår dansafton på Bäckäng som är om mindre än 2 veckor!! SJUKT. Ser även framemot vårt luciatåg vi har uppträdande med den 11 december på SMU-gården (kom då vettja)

Vad önskar du dig i julklapp?
Asså detta är svårt, för har inte så mycket speciellt som jag önskar mig i år. Inte än iallafall. Men det jag egentligen vill ha mest just nu är en systemkamera som man kan både filma och ta grymma kort med. Just när man har bloggen är det roligare med bättre kvalite bilder och jag som ÄLSKAR att fota. Sen önskar jag la mig pengar, alltid bra att ha.

Hur ska du fira nyår?
Som sagt firar vi nyår på lägret jag ska på om en månad typ, då vi kommer ha en grym dag med skidåkning och förmodligen en fet kväll med god mat och musik. Hoppas vi kollar på fyrverkerierna:)) så mysigt!

Hur känner du för julkalendern i år?
Asså man har ju fått sett "trailer" till den, och den verkar helt okej. Men är inte så mycket för julkalendern på tv längre, dom var bättre förr tyckte jag. Men hoppas denna blir bra med, ska försöka titta lite på den och ge den en chans.

Likes

Comments

Idag slog de mig att göra detta goda, detta heter hallonremmar och består endast av 3 ingridigenser som är
Frysta hallon 250 g
En hel banan
1/2 dl torkade aprikoser

Så gott och väldigt enkelt, det är som att sätta in en smoothie i ugnen. Nackdelen med att göra detta är att plåten måste vara inne i drygt 5 timmar innan smeten har torkat. Men det går snabbt, bara man inte sätter in för sent. Men du behöver bara bred ut smeten på en plåt med bakplåtspapper och sätta in i ungen på 50-55 grader. BRA OCH NYTTIGT GODISTIPS!

Likes

Comments

Hejhej. Denna dag var sista dagen som 9:orna kom och tittade på linjerna och Bäckäng. Såklart har Bäckäng bästa välkomnadet med dans och sång. Nästa gång i januari är det vår tur att uppträda för 9:orna, tagga...:)

Likes

Comments