Hejsan!
Då befinner jag mig alltså på svensk mark igen. Har varit hemma i exakt en vecka nu, och veckan har varit intensiv, men fantastisk! Känns konstigt, men samtidigt härligt att vara hemma. Har fått träffa och kramat alla fina människor som jag verkligen har saknat!

Bifogar lite bilder från veckan!Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments


Här kommer en liten video från dagarna i Los Angeles och runt om vid kusten när familjen var på besök. Det är den första videon jag gör, så den är inte helt perfekt varken i kvalité eller material, haha! Men kul var det. Hoppas på att kunna filma lite mer och göra lite små videor här till bloggen framöver.

Likes

Comments


Fashionista sa du?
Maja är verkligen en som inspirerar mig när det kommer till mode och det att våga skilja ut sig och vara sig själv! När andra hittar inspiration i modemagasin, weheartit, tumblr och Instagram hittar jag min inspiration i henne! Kolla bara, hur snygg är hon inte?
Detta var från andra kvällen i Santa Barbara då vi åt middag i stan i solen och värmen!

Puss på er så länge, gå hem, hitta inspiration och våga var dig!

Likes

Comments


Vilken värme!!
I fredags åkte vi 1,5 timme inn i landet till öknen och Palm Springs. Målet med att åka inn till öknen var att få lite extra värme och sol, så båda dagarna gick åt att ligga vid poolen på hotellet. På kvällen åt vi på John Henry´s. En italiensk steak restaurang. Tog inga bilder från poolen, men ni får några från dagen och kvällen.

Babe

Likes

Comments


Laguna Beach, en av mina absoluta favoritplatser i Kalifornien. Det är som många säger, väldigt enkelt att förälska sig i denna fantastiska kuststad. Jag var här första gången i november, då jag och pappa åkte till Kalifornien, först och främst för att pappa hade jobbmöten, men också för att åka inom skolan i Santa Barbara. Och efter en gång i Laguna Beach blev jag kär. Det är en ganska liten stad, men så himla mysig. Stranden, människorna, palmerna, alla små fina caféer, klipporna och utsikten. Jag hade med detta sagt gärna bott här i framtiden.

Vi åkte från Newport till Laguna Beach torsdags eftermiddag för att äta middag och vi fick med oss Laguna Beachs absolut bästa sida. utsikt, sol, solnedgång, live musik och god mat. En underbar kväll!

Likes

Comments

8025, Melrose Avenue, West Hollywood

Likes

Comments

Instagram@lisabakkland