Ja, i tisdags lämnade Antonella oss här i Santa Barbara...
Vi hade en liten avskedmiddag för henne, och åt på en restaurang vid hamnen, och vi kunde sitta ute med värmelampor och ljusslingor, så det var supermysigt.

Hon kommer verkligen bli saknad, men vi ses snart! Två månader går snabbt! Nu är veckan igång igen, och det är fullt upp med midterms och plugg innan Joel kommer på onsdag!

Ha det bäst så länge


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


Ja, ni läste rätt.
Fredag till lördag hyrde jag, Antonella och Alexsandra en liten minivan och åkte upp i bergen till Knapp´s Castle först för att se solnedgången. Där var det så otroligt fint och vackert, solen som reflekterade i bergen och en fantastisk utsikt över Santa Barbara. Vi fick till och med lyssna på lite romantisk gitarr spelning, för killen nedanför oss försöka imponera på tjejen. Men vi klagade inte. Efter någon timme där, körde vi ner mot highway one för att parkera mot havet. Här öppnade vi bagageluckan, fixade iordning med alla kuddar, filtar, ljus och allt vad vi hade med oss och vi hade definitivt definitionen på en myskväll. Hav, strand, vågor, musik, och massa gott. Se bara bilder lite längre ner. Vi fick dock köra vidare sen på kvällen, för på Highway one, där får man tydligen inte alls stå parkerad över natten, haha! Vi körde hem mot Santa Barbara och parkerade vid en säker grusplätt ganska nära havet och somnade trötta och belåtna i varandras sällskap.

Klockan sex ringde klockan och då var det bara att traska ut, nyvakna och trötta med var sitt täcke för att gå ner trapporna till The Hidden Beach och se soluppgången. Jag kan med handen på hjärtat säga att det var värt det. Det var en så vacker morgon och vi kunde inte bett om en finare soluppgång.

Dessa 24 timmarna kommer sent glömmas, och det är definitivt ett av dom finaste och roligaste minnena jag har från Santa Barbara. Är så glad och tacksam för att vi fick till detta innan Antonella åkte hem.


Från utsiktsplattsen Knapp's Castle

Vackrare soluppgång får du leta länge efter, The hidden stairs i Santa Barbara

Nyvakna, trötta och glada. Tack för ett magisk dygn, och ett minne som inte kommer glömmas! Med dom här tjejerna blir inget tråkigt. Ni är för bra <3

Likes

Comments


I fredags hyrde vi bil för en utflykt ut mot Butterfly Beach som ligger i Montecito, bara 10 minuter från Santa Barbara. Butterfly beach är nog en av dom finaste stränderna som finns här. Både stranden och vattnet är väldigt rent till skillnad från stranden i downtown Santa Barbara, som är ganska skitig. Alltid supertrevliga människor som är där och allt i allt är stället aliment väldigt mysigt.

Och nu glömde jag nästan berätta det absolut viktigaste. Håll i hatten. Det blev nämligen mitt första dopp i havet, något som nästan är lite pinsamt, för det var superskönt haha. Känner att jag tog i kapp då jag faktisk badad i havet hela två gånger denna helgen. Slå den ni.

Vi hyrde bilen i anledning till en campingtur, men tar allt om detta i nästa inlägg. Stay tuned för en bildbomb och för ett av dom finaste minnena hittills. Nedan får ni ytterligare lite bilder på palmer, men tänker att ni tåler det.


Finaste tjejerna och Kyle som agerar fotograf.

Likes

Comments


Förra veckan tog Antonella graduation från Kapplan International School och då firade vi henne med lunch på Lucky Penny där dom har världens godaste ugnsbakade pizza med färsk mozzarellaost, och vinkväll hemma i lägenheten.

Samma dag låg det även ett paket i brevlådan, och gissa vem som varit så gullig och skickat et litet eller ganska stort "survivor" kit. Här fick man allt från godis, chocklad, sneakerstrumpor, hårolja och te.


Likes

Comments


I lördags var det dags för den årliga volleybollturneringen för alla studenter på SBCC, och självklart ställde Charlie´s Angels upp i år igen. Vi fick dock fylla på med lite nya lagmedlemmar, men det gjorde bara laget starkare. Dagen startade 09.30 och vi spelade tre matcher och vann gruppen, och med det gick vi vidare till kvartsfinal. Där mötte vi ett gäng rutinerade grabbar, men skam den som ger sig. Det blev en lång, spännande match med tre väldigt jämna set. Tyvärr förlorade vi sista set med 13-15, och det enda positiva med förlusten var att vi fick börja lagfesten lite tidigare. Vi vann inte turneringen, men vi vann definitivt bästa klädsel.

Jag som den tävlingsmänniskan jag är uppskattar verkligen dagar som denna. En dag fylld med matcher, lagdynamik, musik, mat, sol, sand och hav. Vad kan bli fel? Och för att inte glömma världens bästa hejarklack, som bidrog till ännu bättre stämning.

Kvällen avslutades på bästa sätt med lagfest + hejarklacken. Jag och Alexsandra hade planerat denna kväll i över en vecka med massvis av roliga laglekar, goodibags och fördrinkar och jag måste säga att kvällen blev helt perfekt. Absolut en av dom roligaste kvällarna sen jag kom hit, och jag tror alla hade väldigt kul.Hadde en superrolig dag, och mycket tack vare detta superteam. Nu tar vi nya tag och taggar till inför nästa år, när det är dags igen.

Likes

Comments

Instagram@lisabakkland