Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Dagarna leder nu mot sitt slut. Imorgon har vi fått ledig så vi kan packa och fixa... Idag ska vi ta adjö av alla Goa kollegor med måltid och dryck. Ikväll ska vi in till marbella för sista gången för onsdag morgon åker vi hem till Sverige.

Likes

Comments

Vi är alla trötta och Malin var sjuk idag..
Det var mycket att göra på praktiken med nästan bara spanjorer haha.
Jag och Clara ska hem och hämta bikini så ska vi köra paddel bording.

Likes

Comments

Idag ska vi in till puerto banus och festa med TJ, Kevin, John och några av deras vänner.
På morgonen har vi bara tagit det lugnt och solat. Påbörjat städningen lite pågrund av att det kommer 5 nya tjejer på måndag.

Likes

Comments

Idag är min nästa sista ledig dag innan vi åker hem. Vi shoppade i Marbella hela dagen idag men det fanns inte så mycket att göra tyvärr.
Jag pluggade lite innan och solade och sedan drog vi in.

Likes

Comments

Idag fick vi prova drinkar på praktiken. Den rosa är jordgubb och mint, den var väldigt god och den blå var kokosnöt och ananas. Idag var det sista dagen med den ena ägaren Bernt som åker hem till Sverige imorgon.

Likes

Comments

dag var det inget att göra vilket gjorde att det var väldigt tråkigt. Vi hade typ 10 kunder på hela dagen men det blev strul när vi skulle äta på grund av att Malin och Linnea åt i 45 minuter så jag och Clara fick skynda oss för att Silvia var tvungen att äta innan vi gick.. Vi var tvungna att stanna kvar till 17:30 för att vi kunde inte lämna Silvia ensam utan att ha ätit.
Nu börjar jag äntligen bli brun men det är fortfarande folk som frågar om jag är Irish eller engelsk för att jag är så vit haha.

Likes

Comments

Idag har jag fått mera läxor haha, men det ska göras. Idag var det mycket på praktiken pågrund av att det var 15 st stockholmare som var jobbiga haha. Det blev mycket stressigt och vi var lite under bemannade också. Idag drog jag och Clara in till Marbella med TJ och hans vän Kevin. TJ körde oss i hans Landrover, och han är racerförare så det var väldigt roligt. De var väldigt trevliga och vi gick på strandpromenaden och hängde tillsammans.
Igår såg vi hockey finalen och det var väldigt trevligt 😊❤️

Likes

Comments

Idag var det molnigt när vi började men det har spräckt upp till strålande solsken. Det var mycket att göra idag och det var 2 svenska familjer som kom förbi.
Förhoppningsvis ska vi åka in till Marbella någon kväll framöver😊❤️👍

Likes

Comments

Idag har det varit en väldigt lugn lördag, det är för att det blåser lite viker gör att folk gärna går runt istället för att äta. Det är runt 26 grafer och väldigt skönt.
Ska antingen göra paddel boarding eller sola 😊
Vi har haft drygt 15 personer och det är extremt lite. Men det finns alltid något att göra så det är roligt

Likes

Comments