Header

Vardag

Slutade 20 i fem idag och av någon anledning är jag helt slut. Ska gå och duscha nu och sen sova tror jag. Därför blir detta lilla inlägg allt jag skriver idag. Hoppas det inte gör så mycket så hörs vi imorgon istället.

Kram xx

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vardag

Efter en seg dag i skolan följde jag med min kompis Minna hem för att hjälpa henne blondera hennes hår. Tyckte de blev ganska bra om jag får säga det själv. På fredag fyller hon 18 och då blir det festligheter såklart! Taggar sjukt mycket! Hon har även hyrt in professionell ljudanläggning så musiken lär vara på topp. Vi har en chill dag på fredag och efter skolan ska jag och tjejerna gå mot stan för att fixa några sista minuten grejer. Efter det blir vi skjutsade hem till henne där vi ska fixa oss ihop och ha lite förfest.

Glöm inte att rösta på inlägget nedan!
Kram xx

  • Filed under: Vardag

Likes

Comments

Vardag

Tänkte skapa en serie här på bloggen som jag tänkt kalla "Teenage Drama" där jag skriver/ ger tips på hur man hanterar olika saker som tonåring/ungdom. Mitt första inlägg kommer upp någon gång nästa vecka och då undrar jag vad ni vill att det ska handla om.


Likes

Comments

Vardag

Förlåt för total stillhet på bloggen idag men jag har haft fullt upp med saker som inte är så roliga att läsa om. Vaknade sent idag igen och efter jag hade ätit lunch så började jag på en gång med plugget. Efter jag blev klar med min labbrapport började jag att skriva ett personligt brev till ett vår/sommar/skördefest jobb beroende på när de vill ha en anställd. Är rätt så nöjd med det så nu får vi bara vänta och se om de hör av sig. Hjälpte mamma att göra pizza till middag och nu ska jag börja sy min kompis klänning. V-ringningen är lite för låg så ska bara sy ihop den lite.

Kram xx

Likes

Comments

Vardag

Sitter och äter på en av mina favorit healthy "treats" och tänkte tipsa er. Jag är verkligen ingen "nyttig" människa och har quite a sweettooth men jag älskar även frukt! Allt man gör är att sköja vindruvor, lägga dem i en fryspåse och lägga dem i frysen i ca 3-4 timmar. Hur gott som helst! Testade att ha på lite socker för första gången men jag måste säga att jag föredrar dem utan.

Kram xx

Likes

Comments

Vardag, Träning, Mode

Lördag idag och dagen påbörjade jag först klockan 12! Skolveckorna är minst sagt hektiska på Natur och med aktiviteter och plugg på kvällarna tröttar det ut en ganska fort. Därför blir det långa sovmorgnar på helgerna. Skönt att ha laddat batterierna iallafall!

Efter lunch följde jag med mamma till stan, hon skulle köpa en jacka och jag ville kolla på löparskor. Förra året löptränare jag en hel del och det ska jag börja med snart igen. Dock är mina skor ganska utnötta och missfärgade från när jag sprang The Color Run. Hittade 2 par jättefina som dessutom var på rea som jag funderar på att köpa. Ska kika runt lite till men annars tror jag att jag kör på någon av dem.

Vilka tycker ni var snyggast?

Kram xx

Likes

Comments

Vardag

Efter skolan mötte jag upp min syster och hennes kompis för att samåka med dem hem. Hann ta en sväng förbi Gina Tricot där jag hittade två stycken tröjor som jag provade. Båda var jättefina och den randiga fick följa med mig hem eftersom den bara kostade 99 kr!? Får hur än så länge hur jag gör med den blå. Hämtade även ut ett paket med ett hemligt innehåll, det är nämligen en present till min kompis som fyller 18 nästa fredag och hon läser bloggen så kan inte avslöja mer än så.

Nu är jag hemma, planerar på att äta lite gottis och göra klart en biologi labbrapport som ska vara inne ikväll. Skulle egentligen på en klasskompis 18-års fest ikväll, men den blev inställd pga han som hyrde ut lokalen hade missat att en byggfirma skulle komma och börja renovera lokalen dagen han hade bokat den. Synd, men inte mycket som kan göras åt saken.

Vad ska ni göra ikväll?
Kram xx

Likes

Comments

Vardag

Jag tänkte att mitt första inlägg skulle vara en enkel presentation av mig själv. Jag tycker det är viktigt att redan från början ge en rättvis och ärlig bild av vem jag är, första intrycket är ganska viktigt för mig.

Jag heter då Lisa, Amanda som mellannamn (därav bloggnamnet). Jag är född år 1998 i Umeå. Jag har även bott i England då jag är halvbrittisk, men sedan 2010 har jag bott i Färjestaden på Öland där jag trivs jättebra. Jag går andra året på Naturprogrammet på en gymnasieskola i Kalmar. På fritiden sysslar jag med lite allt möjligt, jag umgås med mina vänner, spelar gitarr och ukulele, löptränar och dansar Zumba. Jag är även intresserad av mode och smink, dock är jag ingen strikt trendföljare utan kör på vad som jag känner mig bekväm i. Engagerad är ett ganska bra ord som beskriver mig. Jag är väldigt på som människa och vill gärna tycka till om saker. Mina åsikter om aktuella ämnen kan därmed även dyka upp här.

Jag ser fram emot att få mer kontakt med er läsare och att ni trivs här. Kram xx

Likes

Comments