FÖRSTÅR NI VAD ROLIGT? Jag är så himla happy, det känns som mitt År i år. Uppdaterar er när jag fåååår releasea. Kramis

Likes

Comments

Snap uppdaterar er om mitt liv lately. Vakna - träna - sova - dansa - äta - skola - repeat.

Likes

Comments

Det är lika bra att säga att jag har pausat från bloggen och kommer vara borta några veckor till. Men jag lovar - jag kommer tillbaka.
Puss

  • 674 Readers

Likes

Comments

Vet ni vad jag är så extremt trött på? Människor som inte kan stå upp för sig själva. Som hela tiden ändrar attityd, inställning och personlighetsdrag beroende på vem dom är med. SÅ himla himla trött. Speciellt människor man verkligen tycker om. Liksom varför? WHY. Man ba who are you. Kom inte till mig och säg att du hatar rökare och gråter över att din mamma röker och att du är rädd att hon ska dö i lungcancer när du själv feströker två paket på en dag. Vad vill du att jag ska säga? "Jag förstår precis stackars stackars dig". Jo tjena, är du helt jäkla väck? Och visst jag förstår - man är ung och dum och osäker jada jada jada men på riktigt? Och sen när det övergår till lögner som går ut över andra som sårar, skadar och förstör relationer hit och dit. SÅ trött på er. Skärpning. Tänker inte ens be om ursäkt.Likes

Comments

Vad hände? NÄR blev vi så himla vuxna? Utvändigt alltså, åldersmässigt. Jag har ingen jäkla aning alltså dom sista åren har gått så himla snabbt och helt plötsligt står en av mina bästa vänner och blir tjugo. Nu får hon gå in på Systembolaget (ni vet det där läskiga stället där vuxna går in när det är special occations där hyllorna är fulla av flaskor). Det är ju inte för oss än, eller? På riktigt - jag känner mig alldeles för liten. Jag trivdes bra som sextonåring och hade gärna stannat där lite längre.
Kvällen var hur bra som helst, tyvärr har jag mest filmer men fångade några ögonblick på bild (maten ...). Jag är i alla fall överrumplad och på fredag är den min goda vän Philips tur att fira, och om en månad fyller jag ... Oh My.

Likes

Comments

  • Resor
  • 895 Readers

Likes

Comments

  • Resor
  • 802 Readers

Likes

Comments