Hej!

I helgen har jag varit på ett super kul meeting för New forest ponnys i Vetlanda som ligger i Småland. Där tävlade jag i två L:b 1 or med min hingst Gobi.

Han var jätte taggad och lite spänd första dagen på fredagen så då kunde vi inte samarbeta riktigt som jag ville och de slutade med en sjunde plats med 61%.

Andra dagen på Lördagen var man mycket lugnare och nästan lite trött så då kunde vi komma igenom programmet med en liten miss men som ändå ledde till en 1a plats med 69% . Det har vart super kul och jag hoppas att jag kommer tillbaka nästa år igen med då fler ponnyer.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag heter Lisa Larsson och är 13 år. Jag bor på en ö som heter Munsö, som ligger lite utanför Stockholm. Där bor jag med min familj som består av min mamma, pappa och min ena storebror (Den andra har flyttat hemifrån) och mina djur. Jag och min mamma har 6 hästar i stallet varav en av de rider jag åt en annan tjej. Vi har också en hund, en kanin och massor av hönor. Vi bor på en gård om man inte redan har fattat det :D

Jag är en sån som älskar att hålla på med alla sorter av sport och aktiviteter. Just nu håller jag på med friidrott, ridning som jag satsar på mest och basket, men jag skulle gärna vilja hålla på med mer om det inte skulle vart så att man måste plugga. Jag är en medel bra ryttare som älskar att hålla på med hästar och som siktar högt. Jag har ridit L:b/L:a (80-90cm) i hoppning på B-ponny, L:d (70cm) på min C-ponny som är unghäst och i dressyren rider jag L:b på min C-ponny som är hingst.

Hoppas ni förstod lite mer om mig och ha en bra dag:)

Likes

Comments