Jag får ursäkta mitt dåliga uppdaterande här i sommar, men jag hade helt glömt bort bloggen och sen har jag varit upptagen med att jobba. Men förhoppningsvis så ska det bli bättre nu. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Bara livet själv, Familjen

Vilket väder vi fick här nere i Skåne. Det är minst 25 grader ute, vilket uppskattas efter dagar med regn och blåst. Så idag har det varit en dag ute i solen. Medan jag låg och solade så passade barnen på att bada. Om jag själv inte hade varit en sådan badkruka hade jag också gjort det.


Likes

Comments

Familjen

När vi var på lekparken för några dagar sen, så ville Lukas att jag skulle ta lite foton på honom. Och det här är resultatet. Han är en riktig linslus. Dock kan man inte säga detsamma om Anton som vägrar att vara med på foto, så honom får man fota när han inte märker det.


Likes

Comments

Bara livet själv, Familjen

God morgon på er idag!

Det är dags för frukost här hemma hos oss, men det är bara jag och Lukas som är vakna, Anton sover fortfarande och kommer nog att göra det ett tag till och Fredrik är på jobbet. Så jag och Lukas får ta en lång frukost framför tv:n idag. Vad vi annars ska göra idag har jag inte planerat ännu, men det ser ut att bli en fin dag. Så ute kommer vi troligtvis vara så gott som hela dagen.

De här vackra blommorna möts jag av varje morgon, när jag stiger ut på min veranda. Inget kan få mig att känna mig så glad som vackra blommor i alla dess färger.

Likes

Comments