Bara livet själv

Guess who's back in business?

Det var ett bra tag sen jag var här inne och skrev. Jag vet att jag lovade att jag skulle uppdatera mer frekvent, men tyvärr så kom livet och andra saker i vägen. Dock inget som jag tänker gå in på i detta inlägget. Men nu är jag förhoppningsvis tillbaka igen och denna gången ska jag verkligen göra mitt bästa för att hålla mitt löfte.

En del har som sagt hänt i mitt liv, både bra och dåliga saker. Men det som har varit har varit och jag känner att jag inte vill ta upp de dåliga sakerna här. Inte just nu iallafall, då jag inte vill ha en massa påminnelser om det negativa i mitt liv. Sen sist så har jag iallafall blivit moster till lilla Astrid och jag är fullt upp i skolan. Livet går annars på som vanligt.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag får ursäkta mitt dåliga uppdaterande här i sommar, men jag hade helt glömt bort bloggen och sen har jag varit upptagen med att jobba. Men förhoppningsvis så ska det bli bättre nu. 

Likes

Comments

Bara livet själv, Familjen

Vilket väder vi fick här nere i Skåne. Det är minst 25 grader ute, vilket uppskattas efter dagar med regn och blåst. Så idag har det varit en dag ute i solen. Medan jag låg och solade så passade barnen på att bada. Om jag själv inte hade varit en sådan badkruka hade jag också gjort det.


Likes

Comments

Familjen

När vi var på lekparken för några dagar sen, så ville Lukas att jag skulle ta lite foton på honom. Och det här är resultatet. Han är en riktig linslus. Dock kan man inte säga detsamma om Anton som vägrar att vara med på foto, så honom får man fota när han inte märker det.


Likes

Comments