View tracker


Allt bra med er? Själv kom jag nyss hem från gymmet efter att ha kört ett svettigt ryggpass med Patrik. Det blev inget äventyr i dag föresten, för det finns en del saker jag måste få gjort i dag. Bland annat kom antagningsbeskedet för några timmar sedan, men jag känner inte för att plugga, inte nu. Istället ska jag söka jobb i dag, ringa några samtal, typ planera livet och sedan bara bocka av enklare saker på to do listan, som t.ex att tvätta några maskiner, städa och så. Men först en lång dusch.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker


Godmorgon, något jag brukar göra varje måndag är att läsa mitt horoskop. Denna vecka lyder stenbockens horoskop följande: En mysig vecka med mycket häng med en sötnos och/eller bästisar väntar, kära Stenbock. Se upp för att bli alltför irriterad på familj, där du lätt vill försvara någon inför till exempel en förälder, och går in som medlare när det är bättre att hålla sig utanför. Fokusera på dig själv istället, hitta de där små sakerna som gör livet gött och njut av dem! Om du har ledigt nu så kan du verkligen unna dig saker. Helgen blir en lyxig treat på alla sätt, speciellt om du reser tillsammans med en sötnos eller bästis. Erfarenheter ni två får nu fördjupar er relation ordentlig, och öppnar också upp något inom dig som du inte varit medveten om att du längtade efter förr. Jag tror att denna vecka kommer att blir riktigt bra, för det blir ju vad man gör det till. I morgon är jag ledig, så då vill jag ut på äventyr. Nu ska jag kyssa Honom hej då, innan jag får skjuts till jobbet. Föresten kan ni läsa era horoskop hos Veckorevyn, klicka här​.

Likes

Comments

View tracker


Ännu en dag på jobbet är avklarad och jag börjar bli lite stressad över att allt är över snart. Själva jobbet i sig kommer jag väl inte att sakna sådär jätte mycket direkt men allt annat. Kollektivet, staden jag bor i och friheten. Jag vet att jag borde njuta av dagarna jag har kvar här istället för att tänka så här, men jag kan inte påstå att det känns speciellt bra, inte just nu i alla fall. Fan jag vill inte tillbaka. Vill inte vara fast i staden som jag har gjort allt för att lämna. Jag vantrivs där och vill inte tillbaka! Det blir att söka jobb som en galning så fort jag är ledig. I värsta fall får jag ta mig tillbaka och skaffa körkort innan jag lämnar staden igen, då för alltid!

Likes

Comments


Hur perfekt är inte den här väskan? Jag har varit på jakt efter en liten väska ett bra tag nu och jag älskar detaljerna på denna lilla skönheten från Calvin Klein. Tyvärr sker leveranserna endast i Sverige från hemsidan där jag brukar handla, men jag får väl ta bussen till gränsen eller liknande. Det löser sig.

Likes

Comments


Dagen har spenderats med Patrik. Efter att vi ätit frukost vandrade vi längst vattnet in mot stan, till banken, då jag inte fått mitt norska bankkonto ännu och inte kan ta emot min lön. Sedan tog vi bussen till Östfoldhallen för att handla på XXL. Vi hittade det vi sökte och Path köpte även ett par träningsskor. Efter några timmar blev vi självklart hungriga, så vi gick in på Expert och frågade om det fanns någon bra thairestaurang i närheten. Det blev att ta bussen tillbaka in till Fredrikstad centrum och sätta oss på Thai Markets uteserveringen. Maten var verkligen magiskt god och timmar spenderades ute i sommarvärmen innan vi tog byferjan till Isegran, där vi handlade lite åt John på vägen hem. Senare när vi begav oss till gymmet för att köra ett benpass upptäckte vi att Patrik lyckats få med sig två vänsterskor i olika storlekar haha, vem lyckas med det egentligen?!

Likes

Comments


I dag är jag ledig, vilket är superskönt! Nicklas kom förbi i går med en studentpresent från min kusin och min faster, och massa mat från mina föräldrar. Bland annat kvarg, ost och nötter, så schyst. Tack så mycket! Jag blev verkligen superglad över presenten, då jag snackat om innehållet för bara någon dag sedan. De känner mig väl. I dag ska jag ut med Nicklas, först in mot stan till banken, sedan in mot Sarpsborg för att köpa en beachvolleyboll och träningsshorts. Hoppas ni får en fin dag!

Likes

Comments