Nu när jag är höggravid och inte får på mig så mycket är det här med barnkläder extra roligt. Helst på second hand-affär eller loppis när jag hittar extra fina plagg extra billigt. Eller från någon köp- och säljgrupp för barnkläder på fb. Hittade t.ex. den fina småblommiga blusen med krage här ovan i en sådan grupp. Och en likadan i blått. Den rutiga lilla klänningen är från HM kids och hänger och väntar på jul. Den köpte jag för ca 2 månader sen till Else att ha som årets julklänning men den kommer nog bli i kortaste laget. Men fin iallafall!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I vardagsrummet går färgerna i neutralt och naturligt, med beige och växtlig grön. Att låta höstblommor få fokus i ett hörn blev väldigt sprakande med det röda och gula som komplement till alla lugna färger. Älskar att ta in höstfärgerna inomhus, det blir så levande. Nu funderar jag vidare i jultankar och försöker komma på vilka färger som får gå ihop i vilka rum. Jag är ju den största julälskaren så julinlägg kommer snart! Tips är att få julinspo på Ellos, där har de redan fått in mycket fina juldekoration. 

Likes

Comments

Denna höstsöndag har vi hunnit en långsam pannkaksfrukost, göra klart mer i Elses lekrum och hängt ute i trädgården. Skördat mandelpotatis, äpplen och ställt in utemöbler i förråd. Vi har dessutom ätit middag hos kompisar och deras barn som bor två gator bort. Sån himla skön dag. Känner mig uppvilad och redo för ny jobbvecka.

Likes

Comments

Våran dotter Else har alltid sovit i samma sovrum som oss, eftersom vi bott i en 2a i centrala Göteborg. Nu när vi bor i hus och har massa fler rum ska hon såklart få ha ett eget sovrum. Temat för hennes rum är djur och vintage och färgerna går i gammelrosa/lila, vit/beige och smutsigt gul. Rummet är inte färdigt än, det ska upp en spetsgardin och lite annat smått och gott men Else älskar sitt rum redan nu och det är så himla fint att se.

Likes

Comments

Med mindre än tre månader kvar tills bebisen kommer är min gravidhjärna inställd på "nesting mode" och vill helst boa hela tiden. Inventera vilka bebissaker vi har och vilka som behövs, bädda i vagga och i barnvagnsliggdelen, vika filtar och hänga upp gulliga bebismobiler. Tyvärr finns inte alltid tiden och orken till allt jag skulle vilja görna med ett heltidsjobb och en 2,5-åring. Vi är dessutom ganska nyinflyttade i ett hus som vi fortfarande försöker inreda och göra till vårat. Vi har målat om nästan alla rum, letar fortfarande efter möbler som saknas till tomma utrymmen och dekorerar i våran dotters lekrum. Jag ska försöka fota och blogga mycket om hus- och familjelivet, jag har verkligen längtat efter det!

Likes

Comments

Kanske en lite större presentation av sig själv är bra, så här i början på en ny blogg? Jag heter Li, är 30 år. Jag är mamma till en snart 2-årig dotter och fru till en fantastisk man. Jag är ungefär två månader ifrån att vara nyutexaminerad foklhälsosamordnare. Jag läser alltså Folkhälsovetenskapliga programmet vid Göteborgs universitet. Vilket är konstigt, för jag är egentligen för impulsiv, spontan, nyckfull, gå-på-känslan-för-dagen för att plugga sån teoretiskt tung utbildning. Jag behöver göra flera saker samtidigt och gärna praktiska saker, ni vet, hålla på med kroppen och springa runt och "göra". För att sedan njuta av kaffepauser. Det är alltid mina lyckligaste stunder och jag är en sann livsnjutare.

Jag är bröllopsfotograf och har en hemsida för mina bröllopsbilder; www.rogersdotterfoto.com Har alltid älskat att fotografera och hoppas göra det så mycket mer när vi flyttar. Drömmer om att fota dimmiga ängar tidiga mornar, gamla flagnande älgtorn, dystra mörka skogar och väldigt mycket trädgårdskalas!

Jag kommer alltså från Norrbotten, Älvsbyn men har bott i Göteborg de senaste 10 åren där jag träffat min man och vi fått våran dotter och tusen andra saker som hänt såklart. Göteborg är fint och fantastiskt, men när jag fick barn omvärderade jag livet och saknade lugn, slow living, pauser och kvalité i vardagen. Storstad, puls, människor överallt, uteliv och spårvagnar för att ta sig runt i stan kändes så onödigt och olyckligt.

Jag älskar också brunch, blommor, kläder, inredning och kommer antagligen rymma en hel del av alltsammans här i bloggen.

Likes

Comments

Vissa dagar är det helt olidigt - den där längtan efter ljusa sommarnätter på sjön. Att ro ut med båten över en stilla sjö. Vara tysta tillsammans och bara lyssna på fågelsång. Dricka kaffe från termos och doppa fingertopparna i sjövatten.

Likes

Comments

Välkomna till min nya blogg!


Jag drömmer och längtar efter den stundande flytten i princip hela tiden. Längtar efter skogen och bergen och lukten och tystnaden. Och att få fixa ett hus! Det kliar i fingrarna att få komma igång. Välja väggfärg/tapet/accentfärg, möblemang - allt. Det är en dröm jag alltid haft!


Hoppas ni vill följa med i alla spännande nya förändringar i livet den kommande tiden. Det ska bli så himla kul!

Likes

Comments