Kanske en lite större presentation av sig själv är bra, så här i början på en ny blogg? Jag heter Li, är 30 år. Jag är mamma till en snart 2-årig dotter och fru till en fantastisk man. Jag är ungefär två månader ifrån att vara nyutexaminerad foklhälsosamordnare. Jag läser alltså Folkhälsovetenskapliga programmet vid Göteborgs universitet. Vilket är konstigt, för jag är egentligen för impulsiv, spontan, nyckfull, gå-på-känslan-för-dagen för att plugga sån teoretiskt tung utbildning. Jag behöver göra flera saker samtidigt och gärna praktiska saker, ni vet, hålla på med kroppen och springa runt och "göra". För att sedan njuta av kaffepauser. Det är alltid mina lyckligaste stunder och jag är en sann livsnjutare.

Jag är bröllopsfotograf och har en hemsida för mina bröllopsbilder; www.rogersdotterfoto.com Har alltid älskat att fotografera och hoppas göra det så mycket mer när vi flyttar. Drömmer om att fota dimmiga ängar tidiga mornar, gamla flagnande älgtorn, dystra mörka skogar och väldigt mycket trädgårdskalas!

Jag kommer alltså från Norrbotten, Älvsbyn men har bott i Göteborg de senaste 10 åren där jag träffat min man och vi fått våran dotter och tusen andra saker som hänt såklart. Göteborg är fint och fantastiskt, men när jag fick barn omvärderade jag livet och saknade lugn, slow living, pauser och kvalité i vardagen. Storstad, puls, människor överallt, uteliv och spårvagnar för att ta sig runt i stan kändes så onödigt och olyckligt.

Jag älskar också brunch, blommor, kläder, inredning och kommer antagligen rymma en hel del av alltsammans här i bloggen.

Likes

Comments

Vissa dagar är det helt olidigt - den där längtan efter ljusa sommarnätter på sjön. Att ro ut med båten över en stilla sjö. Vara tysta tillsammans och bara lyssna på fågelsång. Dricka kaffe från termos och doppa fingertopparna i sjövatten.

Likes

Comments

Välkomna till min nya blogg!


Jag drömmer och längtar efter den stundande flytten i princip hela tiden. Längtar efter skogen och bergen och lukten och tystnaden. Och att få fixa ett hus! Det kliar i fingrarna att få komma igång. Välja väggfärg/tapet/accentfärg, möblemang - allt. Det är en dröm jag alltid haft!


Hoppas ni vill följa med i alla spännande nya förändringar i livet den kommande tiden. Det ska bli så himla kul!

Likes

Comments