​Sorry, har inte varit den bästa på att uppdatera, men har ni en video som är från när jag var i Taizé med kyrkan<3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

En låda som jag köpte i en jättefin butik. Känns ganska vuxet att köpa en låda när en är på semester. Men jag vart helt kär i denna låda.

När jag var sjuk en dag i Spanien så gick Leo iväg för att köpa medicin medan jag låg och sov. Då hade han även köpt denna lykta som jag hade stått och kollat på i en butik. Det var otroligt fint gjort och typiskt Leo sak att göra.

Halsband som jag hittade inne i Marbella i en liten affär på hörnet

Likes

Comments

Den 17 augusti 2016 gick flyget från arlanda kl 6 på morgonen.

När vi kom fram gick vi och la oss vid poolen och solade och Leo läste i sin bok

Ett hjärta inristad i marken som jag tyckte var fint

Utsikten påvägen till stranden

När vi var på promenad längst stranden

Poolhäng

Vi var på ett äventyrscenter som heter Aventura Amazonia

Utrustningen som en fick ha på sig, kände mig som Laura Croft

Min fina pojkvän<3

Inne i staden Marbella

Ett ställe som vi åt mat på inne i Marbella

När vi hängde på stranden

Lite dåligt väder till en början, men sedan sprack det upp

Vi åt på en resturang som låg vid stranden, jag åt en super god mussel soppa

Denna dag brände jag mig så rejält, vilket en kan se på bilden

Allt som allt har det var en super mysig resa. Att få vara ensam med personen man älskar i 10 dagar är det bästa! Alltid när jag är på resor känner jag att jag blir extra tacksam för allt som jag har. Jag är lyckligt lottad att ens få kunna åka på resor. Tack för denna resa! 

Likes

Comments

Igår åkte jag hem till mormor och morfar i Norrtälje. Vi gick runt i Norrtälje stad som är förvånasvärt fint. De hade haft en prideparad som vi dock inte hann se. Vi åt en god lunch vid åtellet som det heter. Därefter åkte vi hem till m&m och satt i solen och pratade.

Jag och morfar cyklade ner till deras båt för jag ville ta lite bilder. Till middag åt vi kräftor och satt och pratade om resor, minnen, värderingar osv. Jag sov sedan där. Så mysigt att få hänga med mormor och morfar<3

Likes

Comments

Jag har fortfarande ingen dator, det är lite krångligt att skriva från mobilen. Därav blir det inte mycket text. Men de flesta gillar väl mest när det är bilder. Jag själv föredrar när det är text, älskar att läsa!!

Ovan är bilder från en supermysig och god middag med familjen. Linda och pappa hade fixat fint. Tycker det är gulligt att Alexander är så glad och exalterad.

Likes

Comments

Hello! Jag har inte bloggat på grund av att jag inte har tillgång till min dator just nu. Den bestämde sig för att dö av någon anledning. Just nu bloggar jag från mobilen. Dem senaste 2 dagarna har jag legat hemma och sovit för att jag gått och blivit förkyld. Idag känner jag mig lite bättre.

I onsdags efter att jag jobbat åkte jag iväg med jobbet och bowlade vilket var jättekul och mysigt. Vi åkte till Mall of Scandinavia och bowlade på O'learys, jättefint och coolt ställe. Efter att vi bowlat klart gick vi och åt på sf-bio, de har en vip avdelning där en kan äta mat. Gott var det och med mycket bra sällskap.

Idag är jag som sagt hemma, jag ska försöka hinna städa lite och därefter kolla på numbers, en serie som jag blivit besatt av. Hoppas att ni har det roligt och inte är sjuka som mig!!

  • Allmänt

Likes

Comments

Hej allesammans! De senaste 2 dagarna har jag sovit hos Leo, men idag åkte jag hem för imorgon ska jag jobba. Leo började kl 8 idag så var ganska trött när jag vaknade och sedan åkte hem till mig. Jag kommer in i mitt rum och ser att paketet som mamma beställt har kommit, jag öppnar och ser att förutom klänningen som jag vet att mamma beställde, så ligger en liten låda i den stora boxen. Jag öppnar den och blir superglad. När jag och mamma satt och kollade på kläder sa jag att jag tyckte halsbandet var jättefint. Så mamma köpte det till mig, sådant gör mig genuint lycklig, när det finns omtanke bakom en present!! Tack mamma!

Likes

Comments

Jag har alltid älskat secondhand, begagnat, loppis etc. Tycker om idéen om att en återanvänder kläder och saker och att det är mer unika saker än i en vanlig affär för att inte tala om den främsta anledningen att det är mycket billigare. Allt ni ser ovan kostar 40 kr/st. Vilket är sjukt bra! Ett par Lee shorts som nya troligen kostar runt 400 kr.

De secondhands jag oftast handlar på är beyondretro(vill tilläggas att det förekommer dyrare priser), läkarmissionen och Stockholms stadsmission. Vet att det finns massa andra ex emmaus, myrorna, humanasecondhand och massvis med fler. Det finns som sagt många olika, ett tips om ni är i stan och vill hitta roliga och bra secondhand är att söka på vintagekartan.se som visar olika secondhands beroende på vart du befinner dig.

Vill ytterligare säga att bara för att det är secondhand innebär inte det att det är dålig kvalité eller trasiga kläder. Pratade med en som jobbar i en secondhand och hon berättade att de får in insamlingar av kläder som skickas till en grupp som sorterar alla kläder och bara väljer ut det som är rent och helt. Det är sedan dem kläder som kommer ut i butikerna.

Likes

Comments