Gick up tidigt för att gå på gröntkort kurs. Sen så kom jag hem och kollade lite på tv. Nu ska jag ner till stallet och trimma lite på Brettan. Imorgon ska hon skos så upp tidigt. På fredag är det tränig. Har inte tränat på ett litet tag så det ska bli kul.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Ja vet vad jag sa och jag sla börja föra mera blogginlägg på dagen. Hadde svenska prov idag gick faktiskt bra. Sen hadde vi bara normala lextioner. När jag kom hem så chillade jag och pluggade lite. Sen gick jag och mammi på yoga. Ibland tycker jag att det är lite långt trågikt men det är jättebra för enns hållnig och massa annat.

Ska fesöka sova nu

gonatt xoxo❤

Likes

Comments

Ja vet att jag inte har bloggat men jag har inte varit så peppad till så myckt, vi tog bort min hund igår så jag har varit ledsen. Vi hadde henne sen jag var två så lång tid. Men ska fesöka göra mera inlägg och längre

xoxo

Likes

Comments

Det är skola nu har kladsråd sen matte. Kommer outfitbilder idag. Igår bloggade jag bara en gång, jag orkade inte bar helt slut

bloggar se
xoxo

Likes

Comments

Tänckte börja blogga igen, ska fesöka göra 4 inlägg perdagen och göra en video per vecka på videofyme. Börjar 12 idag så värsta sovmorgonen. Jag ska göra lite saker till skolan mn änars har det varit bästa tisdagen på länge. Igår var jag i stallet och red gick sp bra. Nu ska jag gå upp och fixa mig.

xoxo

Likes

Comments

Den här helge har varit bra, på lördagen så trimmade jag lite och putsade sadel och träns. Vi klippte okså soubttes man och det blev så snyggt. På söndagen var det trävling och det gick bra jag är nöjd.

Likes

Comments

Dagen blrjade bra var lite trött bara men änars var det ok. Hadde först spanska sen hadde jag idrott. Har haft lunch och nu sitter jag mwd celina och jonna. Ska ha engelska nu bloggar sen

xoxo

Likes

Comments

Jag vet att jag har varit dålig på att blogga men jag ska bli bättre på att blogga. Jag har inte bloggat pga jag har inte årkat. 

Dagen har varit bra var i skolan som en helt vanlig dag. Jonna fick reda på att kissie hadde länkat hennes blogg, Jonna hadde vunnit en tävling och jag tror att det gjorde hennes dag.

Sen åkte jag och gjorde yoga det var kul. Sen kom jag hem och åt middag och nu sitter jag hät och bloggar.

På söndag är det tävling så imorgon och på lördag blir det trimming.

xoxoLikes

Comments

Dagen har varit bra det hände inte så mycket. Sen så kom jag hem och åkte ner till stallet och red, hon var o lite jobbig me dpå slutet gick det hel ok. Sen kom jag hem och åt middag och skypade med jonna och celina om imorgon. Dom ska komma hem till mig och vi ska göra ett skolarbete.

Jag vet att jag inte har varit bra på natt blogga men jag tänkte börja bli bättre nu .

ska sova nu xoxo

Likes

Comments

Gomoron folket
Det jag kommer göra idag är plugga och typ chilla, ser om jag gör någit annat sen.

xoxo
ser ut som det kommer bli en fin dag idag

Likes

Comments