Kära vänner, jag har åter igen bestämt mig för att börja med mitt bloggande. Varför? Skrivandet har alltid varit en del av mig och detta är något jag älskar. Som vissa av er kanske vet, håller jag även på med youtube. Youtube är dock mer av en "thing" idag och som jag uppmärksammat det har bloggandet dött ut lite. Men vad gör det? Jag har inte riktigt hittat tid för min youtube kanal av många personliga själ. Detta gör att jag tror det kommer va skönt för min själ att få skriva av mig rejält och ha något att hålla igång.

Jag är en person som alltid haft många bollar i luften. Om ni bläddrar ner, så ser ni inlägg från 2015- där 14/15åriga Linn sitter och skriver om hennes upplevelser varje dag. Ena dagen rider jag, andra dagar vill jag dansa och helt plötsligt vill jag göra något helt annat! Jag har alltid varit tävlingsinriktad. Att lära mig nya saker är min drivkraft och som ni kanske läst i dem gamla inläggen började jag med dans. Detta lärde jag mig själv, sedan fick jag jobb som dansinstruktör för barn. Samma år började jag dansa feminine vibe och har även koreograferat min egen dans till en uppvisning.

Jag har mycket kvar att lära, men jag är sjukt nöjd över min framgång. Dock har det varit mycket motgångar för mig fysiskt och psykiskt som gör att jag känner att skrivandet kanske är en bra grej i nuläget.

Long time no see, Im back bitches - Seventeen year old Linn.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments