Tjena.

Idag har jag varit ledig, skönt efter att ha haft en jobbhelg i butiken. Hur roligt det än är så tar det på krafterna. Jag slängde ihop värsta brakmiddagen idag, firade min mormor som fyllde 75 år idag. Låt hon vila i fred. Jag gjorde en asgod ambrosiakaka som var hennes kännetecken så det var lite extra kul. (Det är kakan som är på bilden längre ned.)

Annars så har jag inte gjort så mycket sedan vi hördes sist. Jag åkte till en inredningsaffär med Mamma i veckan. Ett mysigt ställe som ligger strax efter Uppsala (eller innan om man kommer från mitt håll) som heter Fullerö. REKOMMENDERAS STORT! "Råka" spontan köpa en byrå. Spökade ut mig igen i Fredags när en av krogerna i Gävle hade ett halloween event. GALET mycket folk. (Sminkningen hittar ni längre ned)

Har jobbat mycket med musiken på mina spellistor den senaste tiden och tänkte att ni ska få höra vilken lista som spelas mest just nu, så ni som är lika mycket Spotify beroende som jag är kan ta och börja följa listan. Annars har jag en sjukt bra house lista på Soundcloud också. Sök bara på linuznorgren så hittar ni den.

Be kind to one and other.Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tjabba.

Idag kommer bli en grym dag tror jag, det känns så i alla fall! Jag har precis avnjutit en fantastisk sen-frukost med mamma och ska snart iväg och få massage. Min nacke har tagit död på mig, tror inte den blev riktigt bra efter min nackspärr jag hade för flera veckor sedan. 
Vad händer i era liv idag?


Be kind to one and other. Bye

Likes

Comments

Hello.

Imorse när jag vaknade upp i min vän Astas soffa, illamående och trött. Har bara sovit några få timmar men kul hade vi. Jag och Maja sov tillsammans i soffan och vaknade vid 7 på morgon. Jag blev inte människa förrän jag fått avnjuta en STOR kopp kaffe och Astas fantastiska amerikanska pannkakor med Nutella och banan. 

Idag kommer jag bara att ligga i soffan, glo på Twilight och äta chips och dipp. Jag ska uppnå en ny höjd av lathet och BARA vara. 

Be nice to one and other. Hörs

Likes

CommentsHallå där alla!

Idag var dagen då jag skulle erövra min alldeles för underbara "the grudge" outfit och gå mot normerna genom att klä mig i en lång, vit lucialiknande klänning. Idag är dagen då jag och Asta så ha vårat cray cray party. Ser fram mot detta även fast min peruk redan är held fucked up (ja jag står just nu i detta och bloggar i hela outfiten) så ni kan kanske förstå min frustration. I alla fall ni med peruker eller med långt hår... 

Sminkningen till denna outfit var rymt enkel då det bara var att kladda in ansiktet med vit färg och ta på mig peruken, men linserna höll på att ta död på mig... 

Talk to you tomorrow. Men hörni nu är det dags för shots, vodkadrinkar och alldeles för mycket ful dans så vi hörs av imorgon. 

Be nice to one and each other.

Likes

Comments

Hej alla!

Så på den senaste tiden har inte mitt liv varit så enkelt. Jag har bokstavligt talat varit som en brudgum som blivit lämnat vid altaret. Jag kan garanterat säga att denna höst har varit en av de värre de senaste åren, den har bara varit som ett stort jävla grått moln utan några roliga besked alls. Jag saknar den färgglada sommaren redan... Hösten för mig är den tiden man ska gå i extremt mysiga tröjor som är underbart stickade och fina, gärna med MYCKET god kaffe som man kanske kan få avnjuta i en nybäddad säng med vita sängkläder och bara njuta. Men istället har den varit grå, dyster och allmänt piss. Det är NUUU jag kan börja se en förändring och kan börja må bra igen!!!

Imorgon så ska jag och Asta, min vän, ha en Halloween fest och ja jag vet att det är en vecka innan den riktiga Halloween egentligen är men Asta lämnar mig över Halloween för lite varma grader och tunnare kläder. Hur som helst, jag ska klä ut mig till "The grudge" imorgon så laddar mentalt upp för att ha långt hår. Har inte haft det sedan jag gick i 7:an och gick runt o kallade mig själv för ett EFO då jag ej kunde bestämma mig om jag vill vara Fjortis eller EMO. Tonårsproblemen allstå... Vi får se hur detta går.

Be kind to one and other. 

Likes

Comments