you know my name not my story.

som Rubriken Låter. tänkte Börja Min blogg med att Presentera Mig Själv och Berätta om mig själv.

Jag har aldrig riktigt Vågat Öppna mig så här mycket som jag kommer göra nu.. detta Kanske kommer bli en Lång text. men Läs Gärna Och tänk. Jag heter iaf Jag heter linus westgärds. När jag Va 15 år Skrev Jag ut ett inlägg på Facebook Där jag berättade mycket om mig. Men nu tänkte jag skriva rent de och berätta Mer.

som sagt mitt namn är linus westgärds. Jag är nu 18år. jag bor i Dalarna Ute i skogen med min pappa och syster. men ibland oss min mamma i säter. min största hobby är skidåknig. alltså Freesking. sen fotograferar jag. jag gillar att hålla på med de flesta Extrem sporterna. Men nu ska vi backa tiden långt back.

ända Tills Jag gick i 5 an. då var allt Bra. Jag åkte till skolan va med mina kompisar som vanligt men något hände där. allt kom som en bomb allt hände på samma gång. en natt vaknade jag upp hörde hur mina föräldrar bråka jag låg länge och lyssnade. fattade redan då vad som skulle hända. nästa dag frågade jag ni kommer inte skilja er va ? fick som svar "nej vi är lyckliga tillsammans" iaf efter några veckor Samlas vi vid matbordet då mina föräldrar ville berätta Något för oss. vi satt där mins det som om det var igår. då de berättar att det är slut mellan dom att mamma hade skaffat lägenhet. minns hur allt bara brast jag ville bara dra därifrån Jag satt för mig själv i några dagar å bara grät på ett tak. tog några månader inan jag företog vad som hade hänt liksom när man vaknade på morgonen Va alltid mamma vaken man kom ned för trappan då satt hon där och drack kaffe och så. men nu så äre inte så. iaf började dricka mycket Energi dricka blev mycket Läsk och godis å massa skit. Jag gick så klart upp i vikt. efter 1 år skulle jag börja 7an min Bästa kompis skulle flytta så Var helt enkelt tvungen att skaffa mig nya vänner. efter ett tag in i 7an började folk se ner på mig pga av min still ? min vikt ? Folk retade mig pga av min hårfärg. varje dag fick jag höra ord massa saker att jag var tjock ful överviktig borde börja träna att jag hade fullt hår folk tog bilder på mig och la upp på sidor och så.

Jag visade aldrig att jag va ledsen Jag kunde komma hem å bara låsa in mig på rummet å gråta mig till sömns tänkte flera Gånger Varför duger inte jag vad ska jag göra med mig ? jag kommer inte orka det här och en dag så hände en sak som gjorde allt sämre hade sovit oss min mamma i lägenheten då pappa bodde kvar i huset på landet och vi hade en hund som alltid kom till mig när jag va ledsen. men iaf vaknade på morgonen och kände att det känns inte bra gick till skolan det var fredag. jag och några kompisar skulle hitta på något så skulle jag hem på kvällen mamma kom och hämta mig sätter mig i bilen hur glad som helst å berättar om dagen då berättar mamma.. linus ? jag måste berätta en sak sindiy har gått bort det var då våran hund har nog aldrig varit så ledsen som jag va då… så forsätte allt i skolan inget blev ju precis Bättre så kom jag hem från skolan till huset går efter vägen så pekar en skylt in på våran gård..

pappa hade lovat mig att vi skulle behålla huset för jag älskade att bo där på landet. det var mitt liv. då kan ni tänka er att ni ser en till salu skyllt till huset. samtidigt som jag blev ledsen Blev jag så otroligt Jävla Arg.

dock tog det ett bra tag att sälja huset.. men Vi startade om flyttade till en lägenhet Närmare Mina Kompisar allt blev riktigt Bra då. och jag låg i sängen insåg. folk ska inte få trycka ner mig så här. jag Blev stark. och tog tag i min träning. när jag började tränna vägde Jag över 150kg. Just Nu började mitt liv..!

"juste glömde Berätta att från 4 till 6 gick jag på en utredning för att kolla dyslexi och add. och hade båda två och att jag sket i skolan från 7-8 "

men nu går jag i 9an höll på med träningen skötte skolan ganska bra ändå lyckades få betyg i allt utom matte och engelska så fick gå iv 2 år. under de 2 åren under IV så hände en hel del också Nu Kommer vi till min Kära Mormor. under sista året på Iv blev Hon sämre och sämre. blev inlagg på sjukhus osv.. jag trodde inte det var något farligt. min mormor var som min extra mamma. hon var den bästa mormor man kunde ha hon fick en alltid på humör. men nu skulle jag på klass resa. var borta 3 dagar sätter mig på flygget hem Landar och sätter mig på tåget. går igenom min facebook på mobilen går igenom den ganska fort men hinner läsa "vila i frid världens bästa mamma" går tillbaka till inlägget och ser vem som skrev det läste kommentarerna och inser vad som händ allt bara blev stilla tänkte Kan inte falla ihop nu. men kunde inte. tårarna bara forsa ut skriver till min bästa Kompis som satt på samma tåg "kom hit det har hänt en sak" hon svara Kom hit du.

så Jag går ifrån mina lärare dom såg inte att jag va ledsen men sprang genom tåget och bara grät kom till mina vänner då såg jag inget bara grät va redo på att dra iväg där ingen kunde hitta mig vi kom iaf till stället där jag skulle hoppa av men hoppa inte av mamma blev ju fundersam på vart jag var så hon ringde min lärare och frågade vart jag var ? han började också undra då berättade mamma vad som hade hänt osv. jag hoppade av tåget då ser min lärare mig han springer fram till mig å frågar hur de är ? då brast allt igen å jag började föröka ta mig därifrån men han lyckades stoppa mig. går igenom hela resecentrum i tårar där jag ser min syster Lika ledsen kramar om henne vi går till bilen då berätta hon att dom ville inte att de skulle komma fram så här dom ville att jag skulle få ha kul på resan men de gick ju som det gick. det som gör mig mest ledsen va nog att jag inte han träffa henne så mycket på slutet men minns att jag smsa henne 3 veckor innan hon gick Bort att jag älskar henne och att hon var världens bästa mormor… vila i fri nu mormor <3

nu står Jag här 18 år. och Väger 120 kg alltså gått ner minst 30kg sen jag började träna vet att det går segt att med vikten men går neråt iaf. har fuskat en Hel del på slutet Men Nu Börjar jag om på nytt att nå mitt mål att komma under 100kg och idag mår Jag ganska bra visst Mår väll dåligt Än över Min vikt och kropp blir Fortfarande Mobbad för vissa saker Mitt leende. för att jag har en glipa mellan mina tänder. därför har jag svårt att lee. jag Har svårt att gå utan tröja pga av min kropp. men Jag är ändå stolt av att jag själv ser skillnad ni kommer få se en hel del bilder snart. och Jag Kör mitt egna race Med min Stil ni kan skratta åt Mig ni kan kolla snett på mig för idag är jag stark och kan hantera det mesta. gillar du inte min still eller mitt utseende så kan du tagga härifrån och jag kommer kämpa med min vikt tills jag dör. ger aldrig upp

jag kanske inte har utsidan men har insidan vill jag kunna lova.. men ska inte göra detta inlägg för lånt så här var en liten del från mig ur mitt liv finns så klart mer att säga som hänt kände att jag inte behövde ta upp allt om mobbning för många förstår nog hur mycket som sägs och hur man mår..

#sprid bara Kärlek

BILDER NU VI BÖRJAR FRÅN NÄR JAG VÄGDE SOM MEST :)och nu har ni sett hur jag såg ut från 7 till 9 typ lite mer idag ser jag ut så här som ni Kmr få se !

​så nu har nu lite för och efter bilder hoppas ni ser skillnad för jag tycker jag ser lite skillnad och känner det men så klart ska nå mitt mål och kämpa så hårt jag kan ska aldrig ge upp kämpa kämpa..


Nu känner ni mig lite bättre😏❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments