Hatt - Stetson | Solglasögon - Zara | Tröja- COS | Skor - Stan Smith

Att hösten oftast förknippas som en mörk årstid. Där svart, grått och egentligen alla mörka färger förekommer. Varför inte bara ljusa upp i mörkret med en gnutta färg?

Jag med flera vet att svart är en färg som vi gärna gömmer oss bakom. Vi i Skandinavien älskar att klä oss i svart, det blir en väldigt enkel utväg. Den är såklart enkel att applicera till mycket. Men att försöka ta sig ur sin comfort zone (som även jag har när det kommer till svart) är en bra start. Vi alla vet att färg påverkar och gör oss glada. Jag gillar pastellfärger då dom inte blir för mycket utan ger en mer dämpad ton. Så hotta upp med lite färg i just nu detta mörker. Våga sticka ut! 🤘🏼

Dom här pastellfärgerna tycker jag själv är riktigt feta! 👆🏼

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hatt - Brixton

T-shirt - Odeur   Byxor -  Tiger Of Sweden (Dam)    Skor - Adidas Stan Smith 

Sedan mitt första besök på Hattbaren på söder i Stockholm så har jag velat haft denna hatt. Men den jag då testade var grön. Modellen i sig densamma, så jag tog mitt förnuft till fånga och klickade hem denna skönhet. Det jag gillar men en hatt som har en stark färg är att man inte behöver dressa så mycket i övrigt. Hatten får helt enkelt vara det som är i centrum. Att använd något som sticker ut från resten är ju alltid ett vinnande koncept. Det kan vara ett par feta sneakers eller som i detta fall- en röd hatt. Eller vad tycker du? :)

Likes

Comments

Kylan är här, det vill säga att hösten har kommit. Vilket är magiskt! :)

Fördelen med att temperaturen sjunker är att man kan sätta på sig sin varma jacka. Sin halsduk och sina handskar och bara glida fram i kylan. Men frågan är ju vad ska man ha på sig?

Frågar ni mig så är ju rocken ett väldigt bra alternativ. Man kan göra så sjukt mycket med den. Det är ett plagg du verkligen kan dressa både upp och ner. Det vill säga, du kan ha den till en dejt med framtida kärlek eller med en hoodie under till gymmet.

Ska man matcha eller inte? Njaaaa, frågar ni mig så finns det inget som inte matchar. Ta färgen rött tillexempel, skulle jag tänka mig att slänga in lite rosa i den blandningen? Jajamensan! Det enda hindret som finns är du själv, är du bekväm med det du väljer att ha på dig så kommer även det att lysa igenom utåt. KÖÖÖR BARA!

På bilden har jag min camel- färgade rock från Asos. Inköpt förra året, men den kommer verkligen få hänga med ett tag till. Till den har jag en svartvit randig tröja från Filippa K och en "missmatchad" orange-ish scarf från Åhléns.

Denna rock är min favorit just nu, det är en grå lite halv fluffig ull-rock från Our Legacy. DRÖM! Priset på denna skönhet är ca 6000:-

Likes

Comments

Godmorgon!

Är det något ni kommer märka är att jag är en riktig hat-guy. Det är verkligen någonting som personifierar mig. Hattar är så sjukt roligt, man kan ha det till ALLT!

Det finns en uppsjö av hattar. Dom kommer i alla former, färger, prisklasser och kvalitéer. Grejen med just hattar är att kvalitén verkligen sitter i prislappen. Jag har två stycken hattar av märket Stetson. Det är ett amerikanskt hatt-företag som grundades på 1800-talet. Så dom kan verkligen sin grej. Allt ifrån den klassiska cowboy-hatten till en mer modern design.

Valet av kvalitet på hatten styrs ju av användningen. Här är det precis som med allt annat. Ju mer man använder produkten och ju mer man sliter på den, desto bättre kvalitet krävs. Någon som använder hatten dagligen utomhus i skiftande väder bör satsa på en riktigt bra hatt. Då talar vi egentligen 100% Bäver! Men frågar ni mig så är det verkligen inte nödvändigt. Vanlig filt/ull går minst lika bra. Jag menar, låt bävrarna simma ifred och tugga på sina träd liksom :)

På bilden ovan hittar ni ett litet ihop plock av olika designer och märken jag valt ut. Från vänster.

Stetson ull-hatt 850kr
HM - 199kr
Simon & Mary - 899kr
Brixton 799kr

Ska även tilläggas att den sista från Brixton är mitt nästa inköp. Så sjukt frän!

Likes

Comments

Fenomenet Adidas NMD har varit ett hett diskussionsämne för oss alla som gillar sneakers. För många av er (även mig) har dom sluppit undan. Man lär verkligen hålla koll på när dom släpps. Ungefär som en biljett till Justin Bieber som tar slut efter 10 minuter. Men som ni ser på bilden så fick jag tag på ett par tillslut. Fett nöjd!

Likes

Comments

Hope har nyligen släppt en kollektion där dom vill visa att mode inte har något kön. Vilket är asfett! Varför ska man begränsa sig? Att våga vara sig själv är ju det mest befriande på alla sätt. Nya trender uppkommer alltid av att någon vågar göra annorlunda, eller vad tycker du?

Detta är ju mitt första inlägg som ni kanske märker. Jag hoppas att ni alltid säger vad ni själva tycker om det jag tar upp. Så att kommentera är mer än välkommet! :)

Likes

Comments