Nu har första två veckorna här gått (tror det är två iaf) Och det har funkat bra hittills. Väntar dock fortfarande på att vi ska få hyllor i garderoben och en byrå till våra kläder. Så just nu måste vi ha alla våra kläder i väskorna. Vilket är sjukt störande för de ser riktigt jävla skitigt ut pga det.

Jag är för tillfället i förrätts stationen vilket jag trivs bra i, vet dock inte hur länge jag kommer bli kvar här. Antingen i några veckor till eller till nästa menybyte.

Har egentligen inte så mycket att skriva. Är just nu sjuk med både förkylning och feber, dessutom så ska jag jobba imorgon. Arbetsdagarna här är äckligt långa, vanligtvis så jobbar vi från 09 till 22:30 men vissa dagar har det blivit ännu längre. Så kortfattat så trivs jag med arbetet i sig men fan inte med tiderna, hade hellre jobbat 10 timmar per dag fem dagar i veckan än dom timmarna vi gör nu. Men men, de e ju synd o klaga har jag hört.

Kommer troligtvis inte kunna åka hem över julen eftersom tanken är att jag ska jobba varje dag från den 23 till den förste, vad som är sagt nu iaf.

kommer lägga upp lite bilder här nedanför på hur de e i köket o en del av rätterna.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments