Har precis kommit fram till Dorset och till Pig on the beach som jag har blivit flyttad till pga diverse anledningar. Tror verkligen att jag kommer trivas här, känns verkligen rätt. Hotellet ligger precis vid vattnet och har en lååång sand strand ett stenkast bort. Hotellet är väldigt annorlunda och unikt.

Det är nu ungefär 3 månader kvar tills jag återvänder till Sverige. Vilket är skönt på ett sätt, Denna resan har hittills varit väldigt lärorik och intressant men jag vet ännu inte om jag skulle hoppa på ett sånt här projekt igen. Att lämna allt man har hemma för att åka iväg och utbilda sig är väldigt stort, och det kräver också att man har ett sinne för det. Om jag har det eller inte återstår att se. Finns inget riktigt svar på den frågan nu, vet inte om jag kommer kunna svara på det ens.

Har faktiskt inte lärt mig så mycket nytt inom mat ännu, visst att jag lärt mig massvis med nya engelska ord inom mat som jag inte visste innan, men inte så mycket nya tillagningssätt eller berednings tekniker som jag hade hoppats på. Förhoppningsvis så kommer jag lära mig mer på detta hotellet än på det jag var innan.

Har inte hunnit ta några bilder eller liknande ännu. ska försöka göra inlägg lite tätare också. Det är dock svårt när man inte har så mycket att skriva om, inte så intressant att skriva att man gör samma sak varje dag i en månad...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments