Jag och Malin har nu varit utomlands en vecka på Fuerteventura!

Hela Malins familj tog en vecka ledigt för min skull, det har varit en upplevelse med mycket god mat och avkoppling!

All Inclusive så gissa om jag har gått upp i vikt,

Min läkare ökade kortisondosen strax innan resan från 2 tabletter till 20 tabletter, kortisonet gör att man är hungrig i stort sett hela tiden! Dessutom tog det två dagar utomlands innan jag ens klarade av att röra sig obehindrat, gå i en trappa va svårt nog.

När vi skulle till att boka resan berättade Malins mormor och morfar att dom skulle betala vår utlandsresa det är vi oerhört tacksamma för!

Nu landar vi och här kommer några bilder som vi tog utomlands!
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår åkte vi in för ny behandling, så glad att jag hittills bara känner enorm trötthet och alldeles utmattad, biverkningarna hade kunnat varit mycket värre, vilket jag är glad att jag har sluppit!

Så glad att Britt kunde köra mig till Sjukhuset! behandlingen tog omkring tre timmar med dropp
Sålänge jag håller humöret uppe, ute och går eller gymmar så mår man mycket bättre!

Efter sjukhuset så åkte vi in en sväng till Valbo, där träffade vi på våra grannar och Minja bus!

Likes

Comments

Då var det dags igen..

Nu sitter jag på sjukhuset och får just nu dropp, jag har suttit här sedan kl 14:00 och har en timme kvar innan jag är klar. Omkring tre timmar.

Svärmorsan körde in oss då Malin inte mår något bra vilket var skönt för henne så hon slipper köra bil. Sedan blir det raka vägen hem och mysa ner oss i soffan! ❤️

Sedan första behandlingen var jag väldigt trött och utmattad, orken låg på noll under dom 3-4 första dagarna.

Förra veckan var jag på kryssning (måndag-onsdag), det var väldigt skönt att komma iväg lite...


Likes

Comments

Just nu ligger både jag och min fru på sjukhuset, vi delar på en 90 säng och håller om varandra <3

Jag har tidigare lämnat blodprov och urinprov för att se mina värden, dom är nu tillräckligt bra så att jag kan börja mina behandlingar.

Just nu får jag ett dropp som heter Avastin. Den ska hämma fler blodkärl att ta fäste och förstöra det som eventuellt finns på tumörerna. Detta dropp kommer ta 90 minuter

När den är klar kommer jag få Irinotekan, den ska hämma celldelningen av själva tumören så att den krymper. En bieffekt av detta är håravfall. Så om 1-2 veckor kommer ni nog se mig hårlös. Men detta är inget jag deppar för, ska se till att vara ute och röra mig så mycket som möjligt, andra bieffekter är trötthet, utmattning, m.m, m.m som vi inte borde gå in på här.


Likes

Comments

Igår var det dags för mitt läkarbesök, svaret jag fick va att man såg en kontrastladdning på tre ställen där min tumör fortfarande är aktiv..

Även klassad som högmalign gliom - grad 4.

Nu vill min läkare att börjar med ett läkemedel som heter Avastin. Det kommer att ges i dropp under 90 minuter där den ska hämma effekten för att tumören ska fästas till blodkärl..

Förutom detta kommer jag även få ytterligare cellgifter som ska krympa själva tumören med regelbundna kontroller för att ha koll på hur min benmärg och blodkroppar påverkas.

Just nu är jag så otroligt glad att jag har min fru bredvid mig och att så många bryr sig om mig!

Lite tråkigt att bara gå hemma om dagarna i väntan på att Malin kommer hem så ni som känner för det får gärna komma förbi på en kopp kaffe, jag smittar inte! ;)


Likes

Comments

Vi hade ett underbart bröllop!
Så skönt att vi nu är man och hustru!!
Nu sitter vi i bilen påväg ner till Uppsala sjukhus för pet-undersökning av hjärna med spårämnet 11c-met, ett radioaktivt spårämne som gör att man lättare ska kunna se VAD man i Gävle har uppmärksammat.

Nu sitter vi fast i en kö, ser ut som att en olycka har inträffat... Hoppas vi hinner komma i tid! :/Likes

Comments

Som dom flesta redan kanske har uppmärksammat så har jag friat till Malin, min blivande fru!

Tanken att få säga fru är fortfarande främmande men ack så jag längtar att få säga "MIN FRU"

För att dra historien lite kort så råkade jag ut för epilepsianfall för snart två veckorsedan, efter att läkarna genomförde en magnetkameraundersökning så upptäckte man att min tumör har gjort comeback med förstärkning, man ser nu att det finns ytterligare en tumör som ligger och pressar.

Min neurologläkare har aldrig varit med om att det har gått så fort tidigare och så aggresivt! Så nu väntar jag på att Uppsala tar kontakt med mig för vidare undersökning..

SÅ i fredags tog jag beslutet att fria till min älskling Malin som har funnits vid min sida sedan dag 1! Följt mig genom operation, strålning och flera cellgiftsbehandlingar.
Som man kan läsa om i tidningen så tog jag kontakt med SwingIt Show som direkt ställde upp och hjälpte mig för att iscensätta en julshow för Malin!
Vad hon trodde va att SwingIt vill öva inför publik så när vi kom dit på lördagen började dom med ett nummer, därefter var dom en man kort och behövde någon som kan stå markör, Malin ville direkt att jag skulle gå upp så hon mer eller mindre tvingade upp mig på scen!

Väl uppe började dom spela "Marry You" från Bruno Mars, inte förens jag gick ned på knä förstod hon att jag friade till henne!

Andra chocken kom när jag sa att vi gifter oss inom en vecka! Så 11 oktober kl 15:00 är en tid som kommer att förevigas i Torsåker Kyrka!

Sju dagar att planera ett bröllop är väll inte omöjligt?
Allt är nu nästan ordnat och vi har några eldsjälar som brinner för att hjälpa oss!
Utan er hade vi inte klarat oss B och S! <3

Jag ska börja uppdatera bloggen nu vid mina besked och tankar kring allt som kommer att hända nu framöver.

Ni kan läsa om artikeln här
http://www.arbetarbladet.se/gastrikland/hofors/han-friade-pa-scen

Likes

Comments

5:2 är som dom flesta nog vet att man äter normalt i 5 dagar och 2 dagar ska man ligga runt 500 kcal intag...

Jag har levt 0:7 i tre veckors tid

Under de senaste veckorna har jag levt på protein drycker men kom inte ens över 500 kcal om dagen och gått ner 5 kilo. Detta pågrund av medicinerna så har jag haft väldigt svårt att äta, sista tabletterna tog jag i fredags och mår redan mycket bättre! Blir till att försöka äta fast föda igen!
Likes

Comments

Idag var jag in till neurologmottagningen. Läkaren.

Han gick igenom allt ifrån första operationen 2011 tills idag!

Vilken tur att både Malin och Britt var med som kunde va med och ta del av allt!

Likes

Comments

Denna natt var tyvärr inte så mycket bättre än den första..Vaknade 02 och kunde inte riktigt somna om.
Men nu har jag äntligen fått Ondansetron som förhoppningsvis ska hjälpa mot illamående. Det återstår att se, godnatt!


Likes

Comments