Header

Nu har vi precis gått av tåget i Stockholm och ska nu gå till tunnelbana för att sedan ta den till Globen. Kan ju alltid hoppas att vi hittar fram ända till Globen eller om vi kommer vilse. Haha detta kan bli kul om vi hittar i storstaden, eftersom vi bor i en liten håla så kommer nog detta bli kul. Men tur så har två av tjejerna jag åker med varit här en del så det kommer bli jättebra, vi hittar nog!

Likes

Comments

​Nu har jag lyssnat på Ariana Grande låtar hela kvällen, har rensat mobilen med både bilder och appar, så jag ska få plats med alla olika filmer och bilder inför imorgon. Har även köpt nytt internet tills imorgon så jag kan ha bra internet när vi köar osv. Är verkligen supertaggad och allt är välplanerat tills imorgon, vi har bestämt att packa allt i en väska så kan vi lämna i den i garderoben som finns i globen.

Vilka är förbandet till Ariana då? Jo det är ett band som heter Rixton, om ni inte vet vilka de är så är deras mest kända låt ''Me and my broken heart'' om ni vet vilken den låten är. Det är den enda låten jag kan, men ska ändå bli kul att se dem live. Har heller inte lyssnat på deras låtar något, men man kan ju alltid hoppas att de sjunger den låten!

Likes

Comments

Nu har jag fixat allt som jag hade tänkt mig, satt på mig de rätta kläderna och håret sitter på plats. Nu ska jag ta en promenad till bussen och vara där några timmar hade jag tänkt. Ikväll kommer även Lousie hem till oss för då ska hon prova smink och hår på min syster igen. Ååh så kul

Likes

Comments

Nu är det dags för en powerwalk med Louise, ska bli så kul att träffa henne. Dock var det ju inte så längesen jag träffade henne sist, men alltid lika kul ändå. Vi får väl se hur länge vi är ute och går, blir kanske en timme, vem vet?

När jag var hos Lina tidigare idag så gick det superbra allt. Hon blev nöjd och även jag blev nöjd med min insats. Så vi bestämde tid osv när hon ska komma på balen och studenten så jag kan sätta på dom. 

Likes

Comments

​Klicka på bilderna för att kika in på sidan där dom finns!

Likes

Comments

Hallojsan på er godingar!

Imorse hann jag tyvärr inte blogga för det vart så himla stressigt med att välja kläder och fixa håret. Jag låg kvar i sängen lite för länge än vad jag hade tänkt och blev då inte så mycket tid kvar till annat. Men jag hann iallafall till skolan i tid! Idag gjorde vi ju även sista nationella provet, som var i biologi, kändes lite si och sådär för det var ganska svårt. Men tror jag lyckades skrapa fram några poäng iallafall.

Nu har jag ätit och ska leta fram lösögonfransar som jag ska ta med ut till Lina eftersom jag ska prova sätta på henne dom, hon vill ju att jag ska hjälpa henne med det tills studenten så det är såklart jag ställer upp! Så det är jag ska som köra till henne, håll er inne för snart ska jag ut på vägarna


Likes

Comments

Jag kom hem från Amanda ungefär halv sju, allt ihop sammanlagt med hennes hår tog lite mer än två timmar. Vi testade lite olika frisyrer men till slut hittade vi en som båda tyckte var snygg. Jag hoppas verkligen att det kommer bli bra och att Amanda blev nöjd, vi ska prova några gånger till så vi vet exakt hur det ska se ut och så jag vet hur jag ska göra. Jag tror det kommer bli en riktigt snygg frisyr och att hon kommer passa perfekt i den!

Iallafall, när jag kommit hem så satt jag mig ner för att äta lite innan jag bytte kläder och nu är redo för att ta en powerwalk, känns skönt att få några extra steg till min stegräknare, haha!

Likes

Comments

Nu har jag hunnit duschat, ätit, anisktsmask och är nästan helt klar med att packa upp alla saker sen jag varit borta. Jag ska nu gå ner och knyta mina skor och sedan sätta mig på mopeden för att åka mot Pekås där mötet är, ungefär. Jaget inte riktigt vart det är men jag hittar nog med lite vägledning av mina kompisar som är säkert redan där!

När jag kommer hem efter mötet så ska jag plocka ner allt jag ska ha med till Amanda för att prova fixa hennes hår. Det ska bli roligt att se om jag är så begåvad så jag kan lista ut vad hon har för tankar om det.

Likes

Comments

Hallojsan på er!

Jag har nyligen vaknat och idag fick jag faktiskt sova några mer timmar än igår. Jag ska iallafall försöka orka göra något mer än att endast gå ner och äta som jag gjorde igår. För det var ända anledningen till varför jag gick upp ur sängen igår, på hela dagen.. Så idag måste jag försöka hitta på något iallafall!

Hopps ni får en bättre dag än vad jag kommer ha, puss!

Detta är jag och underbara Matilda, dessa bilder tog vi i onsdags. Saknar dig vännen!❤️

Likes

Comments