Hej allihopa! Idag vill jag skriva lite om Bråvalla Festivalen.

Läste tidningen förut och såg att det var över 30 sexuella övergrepp i år och den yngsta tjejen va 12 år?

12 år <--- De där säger en hel del om vissa människor och naturligtvis så är det otroligt hemskt att tjejer blir utsatta för sådana saker som sexuella övergrepp, det är riktigt sjukt!

Spelar egentligen ingen roll vilken ålder det är tjejen är, det är absolut lika hemskt oavsett ålder och det är hemskt när det händer killar också att dom blir våldtagna!

Många killar blir ej våldtagna, utan det är för det mesta tjejer som blir utsatt för en grotesk upplevelse!

Men det finns killar som också blir våldtagna, av både tjejer och killar! Inte lika ofta men det händer.

Men det jag också stör mig på är att många tjejer riktar in sig på att ALLA killar är svin och våldtäcksmän, många tjejer drar ALLA killar över en och samma kam!

Fattar inte varför jag ska gå runt och klassas som våldtäktsman av vissa tjejer när jag mer än gärna vill bryta av könsorganet på killen och köra upp det där solen aldrig skiner, vill inget annat än att se pedofiler och våldtäktsmän avrättade på plats!

Det borde inte finnas sådana människor, dom borde inte få gå runt och känna att dom kan göra vad dom vill med tjejer, alla tjejer och killar ska kunna gå runt och känna sig trygga oavsett vart dom går och hur dom än är klädda!

"Hon hade korta kläder så jag blev för kåt och va bara tvungen att ge mig på henne"

Det är ren jävla bullshit, du kunde inte hålla ditt vidriga könsorgan i styr och du hade inget bättre för dig än att ärra denna tjejens liv!

Jag vill bara säga det! Det finns så många killar som verkligen vill få bort våldtäktsmän från världen som ni tjejer vill, tro mig! Dom har absolut ingenting och göra här i livet!

Tack för mig.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej allihopa!


Gått en vecka nu sen jag bloggade senast och jag har planerat och göra ca 2-3 inlägg i veckan beroende på vad jag kommer och tänka på vad jag ska skriva om! Så lämna gärna en kommentar om något ni tycker att jag ska skriva om som ni tycker folk borde få ändra syn på eller som ni vill att folk ska tänka på eller få ett budskap utskickat eller liknande!

Idag hade jag bara tänkt berätta lite om hur jag känner för de här med att de har kommit en del hat mot mig sen jag starta bloggen.

Ända sen förra veckan så har jag fått hat på både bloggen och på ask om att det är bögigt , bara tjejer som bloggar , att det är slöseri med tid , att jag söker uppmärksamhet med bloggen , att jag borde ta livet av mig för att ingen bryr sig om mina inlägg osv.


Men tack snälla du som hatar på mig lägger ner din ''Dyrbara'' tid på mig genom att komma in på min blogg för att skicka sådana hat kommentarer och annan skit. För det du gör är och bidrar till min blogg , för varje gång som du kommer in här och tror att du kan sänka mig med dina onödiga och patetiska ord så bidrar du faktiskt pengar genom att komma in här och roa dig själv. Så tack så himla mycket du som håller på för det stödjer mig bara.


MEN Det är inte okej , bara för att jag inte tar illa vid mig så hade det kanske inte fungerat på samma sätt hos någon annan. För vi människor är inte lika starka psykiskt , det är sååååå många andra som hade tagit så illa vid sig och speciellt på ''Du borde ta livet av dig för ingen bryr sig om dina inlägg ändå'' delen.

Där hade kanske någon lyssnat på dig och så hade du fått gå runt med det på ditt samvete resten av ditt liv att du fick någon och avsluta sitt liv för ditt eget nöje?

Kan inte alla ni som sitter och hatar göra något annat? Sluta hålla på som ni gör och väx upp för det kan sluta illa för er med beroende på vem ni skriver till.


PLUS det e inte bögigt någonstans och blogga , bög är en sexualitet och har inget med bloggande och göra.

Tydligen är det inte bara tjejer som bloggar lilla du med tanke på att jag som kille bloggar och tusentals andra killar också.

Du kanske ser det som slöseri med tid men vi bloggare ser det som en rolig och social grej som vi tycker om vilket gör att det ej e slöseri med tid.

Söker uppmärksamhet? Vill att folk ska läsa mina åsikter och vad jag har att säga? Deras egna val och välja att gå in & läsa eller inte!


Så all hat som kommer in till mig rycker direkt för jag vill inte att ni ska smutsa ner min blogg med onödig skit!

Tack på förhand.Som jag skrev högst upp , lägg gärna en kommentar om vad jag ska skriva om eller om ni har frågor som ni vill att jag ska svara på antingen i ett blogginlägg eller en video!


Ta han om er allihopa så hörs vi snart igen! Puss.

Likes

Comments

Hej allihopa dagens ämne handlar om en viss grupp människor som kallas ''Homofober'' <-- Hört detta?

Om du nu inte vet vad en homofob är så ska jag förklara för dig väldigt snart. Om du nu är homofob så får du jätte gärna sluta läsa eller så fortsätter du läsa och blir irriterad på texten som kommer här nu (Och bilderna)

En homofob är en person som negativa attityder, fientlighet och känslor mot homosexualitet och Uttrycken kan vara antipati, förakt, fördomar, aversion och hat. Känslorna kan vara baserade på irrationell rädsla, irrationell obehags- eller äckelkänsla, politisk övertygelse eller religiös tro.

Jag har aldrig fattat vitsen med att ha hat mot två killar eller två tjejer som älskar varandra? Varför är ni rädda att dom ska stöta på er? Varför är ni rädda att dom ska ge sig på er? Varför tror ni att dom ska komma fram till er och fråga om ni ska ligga? Varför tror ni så dumma saker och varför går ni emot kärleken mellan två mänskliga varelser? Om du är straight och som tjej har en pojkvän och du som kille har en flickvän  vilken blir skillnaden på erat förhållande med varandra jämfört med dom homosexuella där en kille älskar en kille och en tjej älskar en tjej? Ända skillnaden är att dom homosexuella är tillsammans och älskar någon av samma kön? Det är fortfarande samma kärlek mellan dom två killarna och dom två tjejerna som det är mellan dig som kille med din flickvän och mellan dig som tjej med din pojkvän? Kärleken är det samma mellan allihopa bortsett från att det är kärlek för samma kön?

Jag tycker det är ruskigt löjligt och hata & vara rädd för någon som är homosexuell? Så som du som straight älskar din flickvän eller pojkvän , älskar en homosexuell kille sin pojkvän och samma sak med en homosexuell tjej ,, hon älskar sin flickvän.


Ta er samman nu alla homofober , ta och tänk ett snäpp längre och inse att homosexuella inte bits , att homosexuella inte är farliga , att homosexuella inte vill dig något ont. Homosexuella människor är lika mycket människor som du är och homosexuella har också samma behov av kärlek som du. Kärleken är för alla och alla HBTQ människor som läser detta , jag ÄLSKAR er , finns många som får gå igenom extremt mycket och ni ska veta att ni är riktigt grymma. Stå upp för er själva när någon försöker gå emot er , stå upp för vem du är och visa alla som går emot er att dom har fel.


Tack för mig! Dela gärna och släng in en kommentar! #stoppahomofober

Likes

Comments

Hej! Mitt namn är Linus Hjelm och är 16 år gammal! Jag har en fråga till alla er där ute på sociala medier och hela svenska folket helt enkelt!

Det finns många problem runt om hela landet och hela världen.
Det finns problem med krig , droger , alkohol , ekonomi , mat , miljö , klimatförändringar och allt & lite till?

Men det jag vill skriva om det är de här med mobbning och nätmobbning!

Att kalla den tjejen som neka dig till sex för hora , slyna , slampa , billig , äcklig , skabb osv ENDAST för att hon inte ville ha ditt könsorgan intryckt i henne?

Att kalla den killen som neka dig till att bli tillsammans med dig och bara ville vara vän med dig för Horunge , slisk , äckel , svin , äckliga fitta osv ENDAST för att han bara ville vara vän med dig istället för att ha dig som flickvän.

Att komma fram till den lite överviktiga killen eller tjejen och kasta upp ett gäng taskiga kommentarer som fetto , tjockis , flodhäst , Donken stammis , gris , feta as osv bara för att du skulle få högre status inför dina vänner och du ville visa att du va "cool"

Att komma fram till den tjejen eller killen med ärr på armarna från rakblad och kalla han eller hon för emo , uppmärksamhets hora , pinsam , patetisk osv bara för att du själv inte vet hur den personen mår och tror att det är lugnt och säga allt sånt.

Bara för att du tror att du kan skriva exakt vad du vill på Facebook , instagram , snapchat , kik osv bara för att du inte kan vara modig nog och säga det i verkligheten , ansikte mot ansikte så borde du ta och tänka om!

Finns tusentals människor som tar alldeles för illa upp och mår psykiskt dåligt för att just du som mobbare har förstört deras liv med några enkla ord som vanligt vis inte stämmer in på personen men ändå sätter sig i hjärtat på den.

Du som mobbare borde ta dig en tankeställare och tänka på vad du gör mot människorna! SÅ MÅNGA människor det är som tar livet av sig pågrund av att du som mobbare kalla den tjejen för hora , slyna , slampa osv.

Det är många som tar livet av sig bara för du som mobbare kalla den killen för slisk , horunge , svin osv.

Det är många som tar livet av sig bara för du som mobbare kalla den lite överviktiga tjejen eller killen för gris , fetto , gris osv.

Det är många som tar livet av sig för att du som mobbare kalla den killen eller tjejen med är på armarna för emo , uppmärksamhets hora , patetisk osv.

Det är många som tar livet av sig bara för att du som mobbare tog dig friheten och skrev massa onödiga saker till den där killen eller den där tjejen som krossa dom totalt!

Det är otroligt många som tar livet av sig bara för att dom inte orkar med mer av all negativitet dom får dagligen! Alla är INTE byggda på samma sätt , Alla är INTE lika starka psykiskt , Alla är INTE smala , Alla mår INTE perfekt. Och du som mobbare mår inte heller bra , du som mobbare behöver hjälp! Du som mobbare brukar oftast trakassera andra till din förtjänst endast för du själv mår dåligt och tar ut det på andra , det är du som mobbare som är osäker med dig själv! FAST det är ju så att oavsett hur mycket skit någon får gå igenom , oavsett hur mycket du som mobbare mobbar så är ni alla MÄNNISKOR. Och mitt budskap till er är att ta hand om varandra och stå upp mot mobbning! Våga ingripa om ni ser något eller här något! Våga stå emot mobbningen! Hjälp varandra och få en bättre värld! Få en bättre miljö och må bra med varandra! Oavsett hur tungt det är och hur jobbigt det är så finns det alltid tröst! ALLTID! Ni alla är speciella på erat sätt och det är alltid någon som älskar er! #stoppanäthat #ståuppmotmobbning #älskaintehata ❤️

Likes

Comments