​Jag tycker om, älskar när skådisar och artister använder sitt kändisskap till något bra. Som till exempel Lady Gaga gjort med den här låten... Låten var nominerad till en Oscar tidigare i år för bästa original låt men förlorade mot Sam Smith.  

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

THIS IS US

This is Us handlar om fyra personer som alla delar samma födelsedag, en av denna lever på 80-talet och de andra i nutid. Serien utspelar sig både på 80-tal och nutid. Här finns bland annat Milo Ventimiglia (Heroes, Gilmore Girls), Mandy Moore (Tangled, A walk to Remember) och Justin Hartley (Smallville, Emily Owens MD). Serien sänds tisdagar på NBC vilket betyder att vi kan se den på onsdagar.

DESIGNATED SURVIVOR

Här är en riktig intressant serie. Brukar inte gilla serier som handlar om politik men trailern verkade bra så jag bestämde mig för att kolla in piloten och jag blev inte besviken. Designated Survivor handlar om Tom Kirkman, en politiker med låg rang som blir utnämnd designated survivor (utsedd överlevare) när presidenten och alla politiker över honom i successionsordningen är samlade på en plats. I en attack dödas presidenten och resten av politikerna och Kirkman blir president. Även om många tycker han inte förtjänar sin nya position. Serien kommer gå att se i Sverige på torsdagar.

LETHAL WEAPON 

En remake på ett par filmer från 80-talet. Jag har inte sett filmerna med samma namn, men första avsnittet väckte uppmärksamhet och jag bestämde mig för att fortsätta se den. Serien sänds på kanal 6 på torsdagar och finns även på Viaplay!

NOTORIOUS 

Jag tror detta kan bli höstens favoritserie! Tycker att man ska skita i att se trailern och bara hugga tag i avsnitt ett på en gång! Notorious ingår i TGIT (thank god it's thursday) på ABC tillsammans med Grey's Anatomy och How to get away with murder, vilket gör att vi kan se Notorious, Grey's Anatomy och How to get away with murder på fredag!

Likes

Comments

Imorgon är det en mycket bra dag! Jag kan veta det i förväg för första avsnittet av Grey's Anatomys trettonde säsong kommer kunna ses i Sverige imorgon! Jag har lite love/hate relation till de senare säsongerna av serien, mest på grund av att nästan alla mina favoriter ha lämnat. Men det kommer hela tiden nya också som har fått en extra speciell plats i hjärtat. Tolfte säsongen slutade så abrupt och jag har verkligen haft cravings för fortsättningen! Men nu är det inte många timmar innan man kan sätta sig framför datorn i sängen eller soffan och se avsnittet som fått namnet "Undo".

Likes

Comments

Denna låt går just nu på replay hemma hos oss! Så bra och otroligt viktigt/bra budskap, ett måste att se videon och lyssna på texten! Riktigt roligt att det inte "bara" är Black Eyed Peas som sjunger utan andra också, bland annat Jessie J, Jaden Smith, Usher...

Likes

Comments