View tracker


Idag togs alltså ett beslut som kommer påverka barnen i Råda skola i Hagfors Kommun.. en F3 skola var det som röstades fram, trots att folkomröstningen visade på att majoriteten röstade på en F6 skola.. Det är skandal att politikerna inte kan lyssna på folket när vi valt fram dom.. Är fruktansvärt ledsen för alla barn som måste åka buss i flera timmar om dagen för att ta sig till skolan.
Politikerna tänker inte på barns psykiska hälsa och framförallt inte på kommunens framtid.. ingen vill bo i Hagfors Kommun snart.. synd att där jag bor tillhör kommunen, skäms för att bo i den kommunen.
Politikerna i Hagfors kommun, hoppas ni skäms och att ni nu redan vet att ni inte sitter kvar 2018, ni är värdelösa..
Ni fattar inte att ni kör Hagfors i graven sakta men säkert..
Men rusta upp torget för ett antal miljoner och satsa på det, ingen vill bo i Hagfors Kommun nu iallafall efter allt detta.

Avsätt socialdemokraterna 2018!! vi behöver ett parti som kan lyssna på folket!

Bevara Råda Skola!!

/ Linus

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hejsan!

Funderar kring en hel del, speciellt att det känns som att man menar väl med sina handlingar, men att det bara blir fel konstant.

Inne i en sådan period där jag är osäker på mig själv och omotiverad till skolan och omotiverad till det mesta. Känner bara att allt är så jobbigt hela tiden.

Har även magont varje dag, men enligt vårdcentralen är det inget fel på mig. När det hugger och gör ont varje dag borde något vara fel? svensk sjukvård... 

Har en känsla av att jag är menar så väl med mina handlingar, men allt blir bara fel. Vet inte hur jag ska bete mig för att folk ska acceptera mig för den jag är. Känns inte som om jag passar in någonstans alls.

Vill speciellt tacka mina vänner Simon och Andreas som hjälper mig att skratta och accepterar mig för den jag är.

Vill även tacka pappa för all hjälp med rummet nere i lägenheten, med spackling och diverse!

Tacksam att de finns personer som accepterar mig för den jag är, utan er vore jag luft.

Synd att jag känner mig värdelös ännu, en dag kommer jag väl känna mig betydelsefull fullt ut, som sagt jag jobbar på det.

Ha en bra dag!

// Linus

Likes

Comments

View tracker

Hej allihopa!

Har inte varit på blogghumör alls under en längre tid, men nu är jag tillbaka tillfälligt.
tänkte dela med mig av lite tankar och lite allmänt snack.

Mår bättre än vad jag någonsin gjort, men mitt huvud är det som hindrar mig från att tänka framåt till 100 %. Inne i en sådan bubbla igen där saker gör sig påminda som t.ex. att min lillebror är en skyddsängel och inte finns här bredvid oss. Tänk att en sådan sak som hände för 9 år sedan kan påverka ännu idag. Tiden läker alla sår sägs det, men det stämmer inte, tiden hjälper oss att hantera smärta och förtränga det tillfälligt.

Har även svårt att sova på nätterna, när jag vaknar är jag lika trött som när jag la mig.. känner mig orkeslös och omotiverad. Kan ha något virus i kroppen då det bara sa pang för någon dag sedan. Var helt frisk och blev sjuk över en natt, klassiskt..

Överlag är jag nöjd med livet, men måste börja att bryta ner allt dåligt och tänka framåt helt och hållet, det som varit kan man inte göra någonting åt, bara att acceptera att det är som det är.

Snart flyttar jag ihop med min flickvän och det ska bli oerhört skönt, att få slippa Karlstad där jag aldrig kände mig hemma, Karlstad är en fin stad, men den passar inte mig.

Fick även ett besked om att jag klarade första tentan på psykologin!!

Jag är nöjd med livet, men måste tänka framåt.

Ha en fin dag!
/ Linus

Likes

Comments

Hej allihopa!

uppdateringen har varit dålig då jag har haft fullt upp en längre tid.

Jag kan börja med att säga att jag har haft en enorm stressnivå som gjort att jag fått svårt att andas och fått ont i magen och varit orkeslös..
Detta har medfört att jag inte varit mig själv under en period, jag kanske har varit spydig och inte varit lätt att ha att göra med, då ber jag om ursäkt till alla som fått bemöta det.

Just i stridens hetta så känner man att kroppen vill ge upp och man blir trött och grinig och slänger ur sig saker som man inte menar.

Just det är jag expert på tyvärr..

Jag är lycklig, men samtidigt så mår jag inte bra. mitt hjärta slår för fort och inatt vaknade jag av att jag inte fick någon luft.

Direkt jag försöker att slappna av så motarbetar kroppen mig, jag blir återigen spänd och känner att stressen kommer direkt.

Borde jag söka hjälp innan det är för sent?
Eller borde jag vänta och se om det går över?

Det känns lite konstigt att gå till en doktor och säga att man är stressad, kommer man bli tagen på allvar?

Som sagt så håller stressen på att ta kol på mig och jag ber alla nära vänner osv.. att ha koll på mig och inte ta illa upp om jag beter mig konstigt på något sätt.

Det var allt för mig.

/Linus

Likes

Comments

Hej!

Jag har äntligen hittat tillbaka till det lyckliga jag!!! Jag känner fortfarande av det dåliga, men det är så mycket lättare att fokusera framåt nu. Jag har en flickvän! :D
Vi har bara varit tillsammans i några dagar nu, men det känns riktigt bra och att vara nykär gör inte saken sämre! :)

Den finaste känslan som finns är att vara nykär, man flyger fram på något sätt! Efter en ganska tung period med mycket ovisshet så känns det skönt att vara tillbaka där man hör hemma, på den lyckliga nivån! :)

Att alltid känna att det finns den där extra speciella personen i ryggen när man känner att allt går emot :)

Jag känner äntligen lycka igen och det känns fantastiskt! :)

Det var allt jag hade för idag, ha en trevlig kväll!

Mvh
Linus

Likes

Comments

Hej!

Jag har inte så mycket att skriva om känner jag, tänkte bara skriva om vad som händer under helgen.

Idag har jag hämtat en vän till mig, hon slutade tidigt så jag hämtade henne så hon slapp vänta i flera timmar på bussen, är väl lite gentleman trots allt ;)

Nu ikväll blir det att umgås med en god vän som jag inte umgåtts med på länge, det blir lite skitsnack och någon öl! så det ska bli trevligt!

Imorn lördag så blir det gymmet på morgonen med en kompis! måste träna bort ölen ;)

Senare på lördagen så blir det kalas för min kusin som fyller 19 år och det ska bli trevligt det med :)

På söndag så blir det eventuellt att åka och kolla lite på rally, men det beror på vädret såklart!

i övrigt så skriver jag en uppsats och det går framåt, ska göra två intervjuer till veckan tänkte jag, så det känns bra!

Hade inte så mycket mer att skriva, men en liten uppdatering blev det!
Ha en trevlig helg!
/Linus

Likes

Comments

​Hej allihopa!

Som rubriken säger kommer detta blogginlägg handla om att ta tillvara på livet.

Häromdagen så kom jag att tänka på hur lätt gjort det är att göra fel val i livet i vissa situation som kan påverka hela framtiden. Vissa val i vissa situationer har räddat livet på dig, eller gjort allting sämre. Det är svårt att veta att man gör rätt val vid rätt tillfälle. Livet är som en enda stor utmaning, man sätts på prov varje dag och måste hantera det på ett bra sätt, det är inte alltid det enklaste.

När jag gick på en promenad igår, så kom jag även att tänka på hur skört livet är, det är lätt hänt att man gör ett snedsteg och hamnar fel. Att man börjar med droger eller blir alkoholist. Det är lätt hänt att man utmanar ödet och är nära att dö eller att ta livet av sig. Det är många personer som hamnar i dessa banor och livet har tagits ifrån dom på ett egentligen värdelöst sätt. Livet är så otroligt skört,

Under min promenad igår gick jag förbi kyrkogården, där vilar många personer som är saknade. Det som då berörde mig var när jag gick förbi en gravsten.. Där vilade en kille, tänker inte skriva ut namn av respekt för hans sörjande. Iallafall så blev jag ståendes där och tänkte på hur livet är skört, denna kille blev bara 9 år gammal och då kände jag att livet är värdelöst egentligen, vi alla kommer att dö en dag.  Att en kille som jag ej kände kan få mig på dessa tankar, det berörde mig så mycket så jag började gråta vid hans grav,. Jag vill leva tills jag blir 90-100 år, jag vill uppleva allt som jag drömmer om, Den killen fick aldrig chansen.. :(

Det är samma med min lillebror, han fick inte ens chansen att uppleva någonting, hur värdelöst är inte det egentligen? Om det är någon som jag vill ta tillvara livet för så är det min lillebror. 

Jag försöker verkligen att ta tillvara på livet, fast det går emot ibland så finns det alltid någon som aldrig fick uppleva livet, av respekt för killen som blev 9 år och min lillebror så ska jag göra allt för att mitt liv ska bli så bra som möjligt. 

Det är även lätt hänt att oförutsägbara saker händer, som att du är på fel plats vid fel tillfälle. Som att du är med om en bilolycka. 

Detta är inga varningstecken för dig som läser, men tänk på hur du lever och försök att ta tillvara på livet på ett bra sätt.


Likes

Comments

Hej!

Har det lite kämpigt just nu, texten jag ska skriva nedan kan va negativ, ville bara varna er.

I dagens samhälle så är det många människor som hamnar fel, jag tillexempel befinner mig på fel ställe, det ställe jag vill vara på är landsbygden, jag går emot strömmen och ser en framtid där, allt handlar om styrka och välvilja!

Jag tänker aldrig ändra på mig för någon annans skull, ibland så förvånar det mig själv när jag börjar att prata " fint " med folk som inte förstår min dialekt.. Värmländska är underbart och jag är stolt värmlänning, så nu är det slut på såna dumheter.

Det blir kämpigt framöver då jag troligen ska skriva en uppsats på 10000 ord, ska bli kul faktiskt?! Haha, ja ni ser rätt.. ska skriva om ett ämne som jag är grymt intresserad av, fast det avslöjar jag inte här.. :)

När man har vänner som står upp för en och säger hur betydelsefull man är och de inte klarar sig utan mig, då fäller jag tårar.
Förut under jobbiga perioder så har jag isolerat mig och inte pratat med någon och jag har mått så jävla (ursäkta) dåligt så jag velat ta mitt liv.. men på nått sätt så finns alltid de närmaste som förstår att något är fel.

Jag har de finaste vännerna som finns, har så jävla kul med er och tack för att nu förgyller mitt liv.

Allt har varit jobbigt ett tag, allt kring familjen har tagit både kraft och psyket, men allt är bra nu ❤

Livet går emot ibland och just nu mår jag inte dåligt, men inte bra! Allt kommer bli bättre, så länge som man har en positiv inställning.

det var allt för idag!
Tack för mig och god kväll.

/ Linus

Likes

Comments

Hej!

Jag är väldigt intresserad av psykologi och har därför under en längre tid studerat människor på min fritid.

Tänkte dra några slutsatser som jag kommit fram till.

Framförallt så har människan idag blivit mer egoistisk, det gäller att tänka på sig själv hela tiden och göra det bästa för en själv så ofta som det går. Så kommer aldrig jag att funka.

Sen det här med överklass och medelklass.. Vad är det för ett skitsnack egentligen? Så trött på att höra människor som tror att dom är bättre än andra bara för att dom har mycket pengar?! visst, " överklassen " kan unna sig mer och leva ett rikare liv, men jag är trött på snacket om överklass och medelklass, vad är att vara perfekt?

Sen är det så att status också är viktigt, har man inte den senaste telefonen eller det dyraste klädmärket så är det inte status. Folk får se ut hur dom vill för min del. Jag dömer inte någon på deras kläder.

Sen är det så mycket skit bakom ryggen hela tiden, folk tror att dom mår bra av att prata bakom ryggen på sina vänner, detta blir det mer av..

Jag kan också fela, fela är mänskligt, men ibland funderar man på om man får göra fel, för att kunna vara så " perfekt " som möjligt får man väl inte göra fel?

Sen, barn i 7-8 års ålder har redan en egen Iphone 6 och en surfplatta.. När jag var 7-8  var jag ute och cyklade och byggde kojor i skogen.

Låt barn, få vara barn, om jag får barn en dag så ska dom få vara ute i friska luften.

Folk är för snabba på att döma en person på deras kläder eller utseende, själv dömer jag personer efter hur den är.

Ni kanske tycker att jag är ute och cyklar, men det här är vad jag sett, hoppas ingen tar illa upp, det är inte  riktat mot någon!

/Linus

Likes

Comments

Hej!

Det är blandade känslor nu, skönt att vara ledig och så är det saker man funderar kring! men mest åt det positiva hållet :)

Ledigheten ska tillbringas med vänner och familj :)
På långfredagen så bär det av till Jönköping! Elmia blir!! Ska bli riktigt kul i bra sällskap!

På lördagen så är det dags att fira farmor på riktigt, hon fyllde 70 år härisist! Trevligt att gå och äta på restaurang och fira en av världens finaste människor ❤

Det går inte att beskriva lyckan av att klara en tentamen! Så skönt att klara av en tenta alltså! Det stärker min motivation rejält!

Överlag så kommer ledighet lägligt, skönt att få ta det lugnt en stund och ladda batterierna :)

Hade inte så mycket att skriva om idag, men funderingar har man alltid, bara att jag inte ville skriva dom här :)

Ha en fortsatt bra vecka! :)
Längtar tills det blir varmt igen! Längtar efter solen! :)

/ Linus

Likes

Comments