Hej allihopa!

Har haft en fruktansvärd period ett tag med en massa gråt och ångest, men nu kan jag äntligen säga att livet är tillbaka på toppen igen, det finns så många faktorer som spelar in!
Framförallt vill jag vara öppen med att jag gått hos psykolog och jag är oerhört tacksam för all hjälp jag fått därifrån, otroligt proffsigt var det.
Måste även lyfta fram min familj och vänner som en stor faktor i det hela!!!

En av de större anledningarna till att jag mår bättre är en tjej som jag träffat på nätet, hon är helt underbar och gör verkligen allt för att jag ska vara glad, utan henne kan man inte vara glad så är det bara, det får mig att inse att det finns bättre tjejer därute som kan få mig att må bra :)
ÄLSKAR HENNES LEENDE!! Det gör mig gladast av allt ❤️

Livet är påväg mot toppen igen och saker och ting går mot bättre tider! Kan även avslöja att jag ska på två arbetsintervjuer under veckan som kommer! :)

Ha en fin kväll!
// Linus

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej allihopa, har haft lite bloggtorka för har haft mycket annat att stå i, hoppas ni förstår! :)

Det har varit en grymt jobbig tid ett tag med mest gråt och en massa skit som hänt under tidens gång, men kan idag säga att livet är bättre än det någonsin varit, jag är faktiskt riktigt nöjd med min tillvaro 😊

Måste passa på att tacka för det enorma stöd jag fått, ingen nämnd, ingen glömd ❤️

Det finns en person speciellt som får mig att vilja sväva på moln, om du läser detta tror jag att du vet vem du är, utan dig vill jag inte vara en enda dag, du gör mig glad varje dag och vi stöttar varann hela tiden och du är bara så himla go tjej. ☺️☺️

Att vara eller inte vara är den stora frågan, ska man vara eller inte vara, det gäller att bena ut det och sätta sig in i situationen, det gäller att vara i nutid och inte vara i dåtid.

Jag lever mycket i dåtid, det är mitt stora problem, jag överanalyserar och tänker för mycket, det är bättre att tänka på vad man ska göra idag istället. Får jag bara in i huvudet att jag ska ta dag för dag och inte oroa mig för mycket så kommer jag må ännu bättre 👌

Kan väl lite kort ta även att jag har det lite svårt i skolan, där vill jag inte vara och känner en stor ångest över det.. Den måste botas fort, för är klar om 2,5 månad 😀

Vad blir det under helgen då? Jo tack som frågar.. På lördag blir det förhoppningsvis att skruva på en kompis bil iallafall, det största intresset.. :)

Ett lite snurrigt inlägg, men det var det jag hade idag!
Ha en fin dag!
/Linus

Likes

Comments


Jag måste bara att säga att livet är orättvist.. Varför ska alltid de som är snällast och de som alltid bryr sig om andra försvinna..
Saknaden efter dig min vän är oändlig, det går verkligen inte att förstå att du borta, även fast vi bara kände varann, du hade så många bästa vänner som sörjer dig något oerhört..
Det kommer aldrig att sjunka in att du inte längre finns vännen..
Som jag skrev i förra inlägget så lämnar du ett stort hål efter dig, du är oersättlig på alla sätt..
Det fanns verkligen ingen annan som du, älskade vän..
Tårarna bara forsar ner när jag skriver denna text, du var så ung och hade allt framför dig, du hade jobb, lägenhet osv.. Du hade allt och du var lycklig, du var alltid glad och framförallt schysst mot allt och alla..

Fan vad jag saknar dig och fan vad du är saknad av alla...
Du var ljuset i mångas liv och du kommer alltid vara saknad, må du vila i frid vännen, vi minns dig alltid med stort hjärta och som den snällaste i världen.

Saknaden kommer bara bli större, hoppas du har det bra i himlen ❤️

/Linus

Likes

Comments


Jag kan börja direkt med att säga att detta inlägg är dedikerat till en vän till mig och till många som tragiskt nog gick bort häromdagen.
Det känns overkligt att du som var så snäll och omtänksam kille skulle råka ut för det som hände.. Det kändes som om du redan haft all otur..
Nu var inte vi bästa vänner och det finns folk som känner dig bättre än jag, men kan bara minnas att du var den snällaste kille jag någonsin träffat. Du lämnar ett stort tomrum efter dig och kommer att vara saknad av många.
Jag minns när vi stod och pratade för inte så länge sedan och du var alltid glad och framförallt så var du positiv och hade alltid glimten i ögat.
Nu är du borta min vän, må du vila i frid och må du alltid vaka över dina närmaste och alla du vill ❤️
Alla mina och andras tankar går till nära och kära ❤️

Vila i frid vännen ❤️

Likes

Comments

Hej allihopa, detta inlägg kan bli lite rörigt, det är till för att jag ska skriva av mig lite.

Sitter och tänker alldeles på mycket på allt som varit, måste tänka enbart framåt men en tanke slog mig:
Jag kunde aldrig bli den som du ville ha, du drog ner mig för att rädda dig själv och jag drog ner dig för att rädda mig själv, den texten känns så självklar på något sätt.

Det finns ingen människa som är perfekt, men det är klart att det finns personer som tror att dem har allt, men ibland måste man ändra på sig för att folk ska kunna tycka om en, inga stora förändringar, utan man ska kunna vara samma person, men jag kunde inte vara perfekt för dig.
Det betyder bara att jag kan vara perfekt för nästa tjej, jag blev aldrig den som du ville ha.
Du sökte någon annan i mig.
Hur mycket du än kommer leta kommer du aldrig hitta någon som mig, jag brydde mig i alla svåra stunder och tänkte bara på dig, men det här är tacksamheten man får för det.

Jag får ta med mig dom perfekta stunderna och göra det till erfarenhet istället, livet slutade inte för en dryg månad sedan, det började redan på nytt då.

Det okej för mig att du hatar mig, jag är inte stolt över hur jag betett mig, men känslor svallar ofta över och nu finns du inte i mitt liv mer och nu vet jag bara att det finns en väg och det är framåt.

Jag kanske trodde att jag skulle må bättre om jag fick dig att må sämre, men det blev bara jag som mådde dåligt av det, vi kommer troligen aldrig prata mer och det är nog det bästa troligtvis.

Nu när du är så långt bort som det går så känns det på något konstigt vis som vi aldrig hade ett liv tillsammans, du är bara en främling och jag kan leva utan dig, jag klarade mig utan dig förut och då klarar jag mig nu också.

Jag är inte perfekt, men mina vänner och familj älskar mig trots mina brister, den dagen jag hittar en tjej som kan älska mig trots mina fel, den dagen kanske är flera år framåt, men den dagen kommer, jag är säker på det.

Jag försökte verkligen förändra mig och jag lyckades bygga upp en mur, men det dröjde inte länge innan du raserade den, den muren är på återuppbyggnad och den byggs på stadigt, för varje dag som går blir den mer färdig och jag bevisar för mig själv att jag kan leva utan dig, jag är inte perfekt, men jag är älskad av många iallafall.

// Linus

Likes

Comments


" Och vi kommer inte längre

Vi är tillbaks på noll
Men ingen kommer sörja
Vi har spelat ut vår roll
Vi glömmer hela skiten
Det betyder ingenting
Vi skulle kommit längre
Men räckte inte till
Vi blev som dom andra
Vi blev som dom andra
Vi blev som dom andra "

Vi skulle kommit längre, men räckte inte till, de orden skär rakt in i hjärtat då det är sant, vi skulle kommit längre, men allt räckte inte till. Det bästa är att glömma och gå vidare, men samtidigt vill man leva på hoppet, senast idag skrev jag ett brev till dig och postade det, vi får se om du läser det eller inte, det är upp till dig. Jag var tvungen att skriva av mig och jag ville skriva till dig, nu när jag gjort det känner jag inte att vi behöver prata på ett tag, jag skrev ner allt som jag kände och tänkte, så nu kan jag försöka gå vidare. Såhär i efterhand kändes det som en lättnad att få ur sig allt som man gått runt och tänkt på.
Jag saknar mitt ex, det kan jag direkt vara ärlig med att säga, men nu när jag skrev brevet till henne så kändes det som om jag lämnat ut allt som jag hade inom mig och det är upp till henne hur hon tolkar allt och om hon vill vara vänner framöver eller om kontakten slutar helt här och nu.

Jag har kämpat och gjort allt jag kan, jag sliter ont med allting, speciellt skolan går trögt och jag har inte riktigt kommit ner på jorden ännu efter allt som varit, men med tiden blir saker och ting bättre.

" Vi räknar dagar, räknar år
En skymt av solen doft av vår
Snart kommer regnet som en våg
Och sköljer bort
allt som inte är musiken… "

Allt kommer med tiden, nu lyser solen ett tag, men regnet sköljer sakta bort musiken, men i mitt fall sköljer regnet bort minnen av dig, det tar tid att bearbeta allting.


" Jag skrev ett brev
Om att leva med förbannelsen
Jag gav dig min version av sanningen
För att få dig att förstå "

Exakt så som texten ovan beskriver är det, att leva med förbannelsen och jag gav dig min version av sanningen för att få dig att förstå. Exakt så!


" Tid… allt ska bli som då
Jag nöjer mig med tystnad
Språk… jag behöver inget språk
med tiden på min sida "


Det enda jag behöver fokusera på är att kunna hantera saker , tiden måste utläsa vad som händer framöver, vägen framför är viktigare än den bakom.


Likes

Comments


Den dagen skulle du fyllt hela 9 år, jag kunde varit vikarie i din klass, jag kunde ha varit den som tagit med dig på sport och den som fanns där för dig när du skulle ha hjälp med något. Älskade lillebror, för 9 år sedan skulle du kommit till världen, önskar att man kunde spola tillbaka tiden och ändra på saker och ting, men det kan jag inte.

Tiden läker sår sägs det, men för varje år som går blir det jobbigare istället, man tänker på hur det skulle varit, hur du skulle varit i skolan, skulle du varit duktig på matematik eller idrott? Hur skulle du sett ut? så många frågor som inte får nåt svar..

Jag borde släppa dig helt och aldrig tänka på dig enligt vissa, men även om du inte finns bredvid mig och familjen så finns du alltid med iallafall, i mitt hjärta och i familjens hjärta. Vi är 5 st i min familj.

Förlusten av dig gjorde fruktansvärt ont, framförallt för mamma som bärde på dig i nästan 9 månader och såklart även för oss andra. Det som är mest jobbigt är att du aldrig kommer att finnas bredvid mig så jag kan se dig.

I mina drömmar där ses vi ganska ofta och det har blivit mer av det på sista tiden, tack för att du hjälper mig att lyckas med saker och ting, hoppas jag gör dig stolt och att du fortsätter att skydda mig och familjen ❤

Älskade Adam, din bror kommer alltid att sakna dig och du finns alltid i våra hjärtan och när jag skriver detta så vet jag att du är med och är bredvid mig, älskar dig lillebror ❤

Kan inte hålla tillbaka tårarna nu så det var allt jag hade..

/ Linus

Likes

Comments

Hej allihopa!

Under 2016 har jag gått framåt som person,  jag känner att jag blivit mer vuxen och jag har fått chansen att träffa mitt livs kärlek som jag nu bor tillsammans med, det har varit kämpigt och jobbigt en del, men det bra överväger det dåliga, vilket par har inte dåliga stunder? framförallt har jag nog aldrig mått så bra som under 2016.

Känt att livet har haft mycket att erbjuda, självklart har jag haft några nergångar.. I somras krockade jag igen och ärren från första olyckan revs upp igen. Det är något som är svårt att smälta.

Sen har jag fixat världens bästa extrajobb, vikarie inom barnomsorgen. Får jobba mest i Råda där barnen är helt fantastiska och jag trivs som fisken i vattnet. Även bra kollegor givetvis.

2016 har gett mer bra än dåliga saker och jag känner att 2017 kan bli ett år där jag kan gå framåt ännu mer, ska fokusera mer på skolan och börja att träna igen.

2016 har flutit på ganska bra och det har gått fort på något sätt, jag går in i 2017 med en positiv attityd och det är bara att hoppas att jag får fortsätta växa som person och att jag får ha världens bästa extrajobb så länge som det går.

2016 fick mig att inse att Turism inte intresserar mig speciellt mycket längre, psykologi som jag läser nu är mycket mer intressant och att nu när jag fått chansen att jobba med barn och ta nya lärdomar så känner även läraryrket som något som kan vara intressant.

2017 blir vad JAG gör det till.

Gott nytt år!! / Linus

Likes

Comments


Idag togs alltså ett beslut som kommer påverka barnen i Råda skola i Hagfors Kommun.. en F3 skola var det som röstades fram, trots att folkomröstningen visade på att majoriteten röstade på en F6 skola.. Det är skandal att politikerna inte kan lyssna på folket när vi valt fram dom.. Är fruktansvärt ledsen för alla barn som måste åka buss i flera timmar om dagen för att ta sig till skolan.
Politikerna tänker inte på barns psykiska hälsa och framförallt inte på kommunens framtid.. ingen vill bo i Hagfors Kommun snart.. synd att där jag bor tillhör kommunen, skäms för att bo i den kommunen.
Politikerna i Hagfors kommun, hoppas ni skäms och att ni nu redan vet att ni inte sitter kvar 2018, ni är värdelösa..
Ni fattar inte att ni kör Hagfors i graven sakta men säkert..
Men rusta upp torget för ett antal miljoner och satsa på det, ingen vill bo i Hagfors Kommun nu iallafall efter allt detta.

Avsätt socialdemokraterna 2018!! vi behöver ett parti som kan lyssna på folket!

Bevara Råda Skola!!

/ Linus

Likes

Comments

Hejsan!

Funderar kring en hel del, speciellt att det känns som att man menar väl med sina handlingar, men att det bara blir fel konstant.

Inne i en sådan period där jag är osäker på mig själv och omotiverad till skolan och omotiverad till det mesta. Känner bara att allt är så jobbigt hela tiden.

Har även magont varje dag, men enligt vårdcentralen är det inget fel på mig. När det hugger och gör ont varje dag borde något vara fel? svensk sjukvård... 

Har en känsla av att jag är menar så väl med mina handlingar, men allt blir bara fel. Vet inte hur jag ska bete mig för att folk ska acceptera mig för den jag är. Känns inte som om jag passar in någonstans alls.

Vill speciellt tacka mina vänner Simon och Andreas som hjälper mig att skratta och accepterar mig för den jag är.

Vill även tacka pappa för all hjälp med rummet nere i lägenheten, med spackling och diverse!

Tacksam att de finns personer som accepterar mig för den jag är, utan er vore jag luft.

Synd att jag känner mig värdelös ännu, en dag kommer jag väl känna mig betydelsefull fullt ut, som sagt jag jobbar på det.

Ha en bra dag!

// Linus

Likes

Comments