" I knew our story would come to an end "

I remember seeing you last summer, you were so beautiful, the day you told me you did not​ love me, our story came to and end.

" I was made for you, " 

All of these lines across my face
Tell you the story of who I am
So many stories of where I've been
And how I got to where I am
But these stories don't mean anything
When you've got no one to tell them to
It's true, I was made for you 

" ​I am a mess "

You see the smile that's on my mouth
It's hiding the words that don't come out
And all of my friends who think that I'm blessed
They don't know my head is a mess
No, they don't know who I really am
And they don't know what
I've been through like you do
And I was made for you

" That feeling " 

I always knew the time we have will pass, I never felt a love so strong before. 

" Miss you "

Love was never easy,
But leaving you was hard,
And time didn't heal my wounds at all
I wonder, if you know what I'm going through
All the lonely times that we're apart

​" The right words " 

I miss you, oh I miss you

I'm gonna need you more and more each day
I miss you, more than words can say
More than words can ever say.

It was never easy, but it has not gone a single day since you left me that I missed you. 

True love did exist, but we grew apart, I did mistakes and so did you, whenever I am with others I still think about you, all the good times are always with me, I will always miss you, It hurts to know that we never can be together again, it simply would not work, we are to different, and I did everything to fast, we both needed time apart, I did not respect that, I paid the price today, I am not lonely, but in my heart there you always have a place, I will never forget and I hope that you are lucky and doing well with your new boyfriend. 


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej, detta inlägg kommer handla om den eviga kampen för att övervinna sig själv.

Jag har alltid haft en känsla av att jag aldrig räcker till, att jag aldrig gör något bra, att jag bara klantar till allting, att jag bara gör fel, men tack vare att jag fick chansen på mitt nuvarande jobb har jag byggt upp lite självförtroende, jag vet att jag kan göra rätt, jag vet även att ingen dömer mig om jag gör fel för att det är en del av lärningsprocessen. På jobbet är en av de få ställen då jag tror på mig själv och känner motivation och ett driv för att göra allt så bra som möjligt.

Självförtroende ska vi inte ens prata om, de tappade jag bort för länge sedan, men som jag skrev ovan så ger mig mitt jobb en chans att skaffa mig självförtroende, för där sköter man en maskin helt själv och där är de viktigt att de blir rätt, jag vet hur jag ska göra för att de ska bli rätt, vet jag inte så frågar jag mina arbetskamrater, det tar jag lärdom av och nästa gång det blir något så försöker jag på egen hand. Jag får alltså självförtroende av mitt jobb.

Sen är det just det här med att känna sig ensam, jag känner mig ofta ensam, fast jag egentligen inte är det, har en underbar familj och världens bästa vänner ❤️ men ofta får jag känslan av att jag är ensam, bland det bästa jag gjort är att skaffa mig en katt, lilla Ella, utan henne vet jag inte vad jag gjort, hon är otroligt gossjuk och är alltid kärleksfull, speciellt när jag är ledsen så ska hon alltid vara så nära som de går, nästan uppe i ansiktet för att torka mina tårar känns det som.

Det har gått tungt ett tag, saker och ting har verkligen inte gått min väg, men jag har aldrig gett upp, för jag vet att allt vänder snart, det gäller att va positiv och hela tiden försöka för då blir saker bra tillslut också!

Det har tagit nästan 6-7 månader för mig att bygga upp mig själv igen, jag är mer säker på mig själv nu, jag vet att jag kan, jag vet vad jag vill, jag vet var jag står, jag vet att jag är bra som jag är, jag bryr mig inte om vad andra säger, jag är stolt över mig själv och jag har ett bra jobb som jag trivs på!

Den eviga kampen fortsätter, men jag tänker aldrig låta det negativa vinna över mig, jag är starkare än någonsin och jag ska kämpa på.

// Linus

Likes

Comments

Hej allihopa, skulle uppskatta om ni ville följa min Youtubekanal också! Där lägger jag upp mina vloggar, så ni inte missar något! :)
Jag heter: LINUSCOOLER20 på Youtube
Tack på förhand bästa ni! :)

Likes

Comments

Hej allihopa, återigen en ny vlogg!!


ha en fin lördag :D

länk:

​https://www.youtube.com/watch?v=mScEm_AmCD8

Likes

Comments

Hej alla läsare, har börjat att vlogga istället för att skriva här, så kommer att lägga ut vloggar ganska ofta och ska länka dem här så alla följare kan kolla på mina vloggar!


Länk till dagens vlogg: 

https://www.youtube.com/watch?v=c-5eE1uLLqE

Likes

Comments

Här är en länk till min vlogg!!

Skriv gärna vad ni tycker!

länk:  ​https://www.youtube.com/watch?v=gJp9kRChao0

Likes

Comments


Hjälp mig nu alla läsare och följare!!!

Ska jag börja att vlogga istället?? Har lättare att prata än att skriva!

Kommentera eran åsikt :)
Tack på förhand!
// Linus

Likes

Comments

Hej alla läsare!

Detta inlägg kommer handla om möjligheter och chanser..

En fråga jag alltid ställer mig är om man ska ta chansen eller inte, en chans dyker bara upp en gång och man har så svårt att bestämma sig.

Om man tar chansen kan det ju sluta i succé eller i katastrof.
Jag vill ta chansen, jag ser en jäkligt stor möjlighet med den chansen, jag ser min chans att få komma mer hemifrån och träffa nytt folk.

Jag har tagit en stor chansning på kärlekssidan, jag har en crush på en tjej det kan jag erkänna här och nu, jag anser att hon är det jag sökt efter, hon har humor och bara hon kan göra mig glad när allt är skit, hon är helt enkelt underbar som få.

Om chansen kommer längre fram att bli din så skulle jag inte tveka en enda sekund, det var ett uttryck du skrev som jag fastnade för: " skiter i utseende, det är insidan som räknas" jag föll för dig när du skrev det, sen är du ju otroligt fin och så himla go ❤️

Klart det finns risker att redan nu känna att hon är perfekt, jag har allt att förlora och även allt att vinna, oavsett hur allting blir längre fram, vill jag ha min crush som en del av mitt liv på något sätt ❤️

Jag ser en massa möjligheter nu och jag har tagit chansen och jag är inte rädd för att misslyckas.

// Linus

Likes

Comments

Hej alla kära läsare och välkomna till er som inte varit här förut! :)

Tänkte ta detta inlägg på engelska, blir mer känsla i det.

I am used to be alone, everytime I get a girlfriend it always goes down as a bad thing.. I never get any signs of what I am doing wrong, or have I just meet the wrong girls?

Is there any signs of love for me out there? I just can not believe that, I mean, I daily send snaps with one special girl and she means the world to me <3

I do not have any hope in that she will like me as I am, those girls that have been with me, have apparently not liked me as I am. I just hope that you can like me for who I am.

You are truly beautiful, you are amazing, you make the days worth living for. Even though we still have not meet. I just have a good feeling about this special girl, she seems so wonderful.

If I look at a picture of that special girl, my heart skips a beat, she is just so beautiful <3

Feelings is something I am afraid of, once you get feelings for someone, you are stuck. You just want that person more than anything else.

I just want to see you, I want to look into your eyes and say to you that you are beautiful.

I just have to erase all old memories and throw them away, I want to throw away all old memories with you, I just wanna make new memories with that special girl <3

I have lived for a short time, and it feels good to start a new chapter in my book, old friends that doesn´t want to be friends more, I can live without you, erase all old " friends ".

I can feel signs of love, but I don´t take anything for granted.

I just wanna be with that special girl <3

// LINUSLikes

Comments