Hej allihopa, tänkte skriva ner alla mina tankar och allting som kretsar kring mig.

Jag har en massa hjärnspöken, jag tror att jag kan undvika att göra saker så att de går över, jag vill tillexempel inte gå förbi där mitt ex bor för att det gör ont i bröstet då, det släpper sakta men säkert, men de är någon spärr som gör att jag icke klarar av att gå just där. Hur ska jag övervinna det tro, jo jag är tvungen att gå förbi där, jag är tvungen att pressa mig själv och jag kan gråta och va ledsen efteråt, jag måste bara göra det.

På bilden ser ni mig och mitt ex, det var den dagen som vi träffades på riktigt, valborg 2016 var helt oförglömligt och det kändes som om vi var det perfekta paret, vi hade allt och lite till, allt funkade, men sen började allt småtjafs och vi gled sakta men säkert ifrån varann, vi umgicks dygnet runt och det blev negativt istället för något bra hade jag lyssnat och varit mer ifrån henne och att vi inte varit så snabba på att flytta ihop, vem vet vi kanske varit ett par än, men samtidigt så kan man inte säga så heller, men det är just den där bilden som för mig tillbaka till valborg 2016, det är fortfarande den roligaste dagen i mitt liv, jag fick en underbar tjej och jag hade kul med mina vänner.
Jag kan sakna det ibland och det är ju bara naturligt att man gör det, just att vi inte kan ha kontakt med varann är surt, det har man bäddat för själv, dum nog som man är. Vill kunna vara vän med dig, men du har sårat mig och jag har sårat dig, vi kommer kanske aldrig att prata igen, men du ska veta att jag hoppas att allt löser sig för dig och att du ska ha det bra, även om det verkar som om jag är hatisk och konstig så är det för att det har varit sjukt jobbigt att släppa taget om dig.
Jag kommer alltid att tycka att valborg 2016 är en av de bästa dagarna i mitt liv. Jag vet en sak och det är att när jag träffade dig så förändrades mycket och det blev bättre, men vi hade för bråttom och det är väl bådas "fel" att det blivit som det blivit, du kommer alltid att ha en plats i mitt hjärta och jag kommer alltid minnas alla fina och roliga stunder med dig.
Om du läser detta så ta åt dig, du vill va ifred och inte prata med mig så då respekterar jag det helt enkelt.
Ta hand om Doris och sköt om dig.
Låt bilden tala för sig..

Saknar henne inte på det sättet, saknar att ha någon så fin och go vid min sida.

// Linus

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej allihopa, skulle uppskatta om ni ville följa min Youtubekanal också! Där lägger jag upp mina vloggar, så ni inte missar något! :)
Jag heter: LINUSCOOLER20 på Youtube
Tack på förhand bästa ni! :)

Likes

Comments

Hej allihopa, återigen en ny vlogg!!


ha en fin lördag :D

länk:

​https://www.youtube.com/watch?v=mScEm_AmCD8

Likes

Comments

Hej alla läsare, har börjat att vlogga istället för att skriva här, så kommer att lägga ut vloggar ganska ofta och ska länka dem här så alla följare kan kolla på mina vloggar!


Länk till dagens vlogg: 

https://www.youtube.com/watch?v=c-5eE1uLLqE

Likes

Comments

Här är en länk till min vlogg!!

Skriv gärna vad ni tycker!

länk:  ​https://www.youtube.com/watch?v=gJp9kRChao0

Likes

Comments


Hjälp mig nu alla läsare och följare!!!

Ska jag börja att vlogga istället?? Har lättare att prata än att skriva!

Kommentera eran åsikt :)
Tack på förhand!
// Linus

Likes

Comments

Hej alla läsare!

Detta inlägg kommer handla om möjligheter och chanser..

En fråga jag alltid ställer mig är om man ska ta chansen eller inte, en chans dyker bara upp en gång och man har så svårt att bestämma sig.

Om man tar chansen kan det ju sluta i succé eller i katastrof.
Jag vill ta chansen, jag ser en jäkligt stor möjlighet med den chansen, jag ser min chans att få komma mer hemifrån och träffa nytt folk.

Jag har tagit en stor chansning på kärlekssidan, jag har en crush på en tjej det kan jag erkänna här och nu, jag anser att hon är det jag sökt efter, hon har humor och bara hon kan göra mig glad när allt är skit, hon är helt enkelt underbar som få.

Om chansen kommer längre fram att bli din så skulle jag inte tveka en enda sekund, det var ett uttryck du skrev som jag fastnade för: " skiter i utseende, det är insidan som räknas" jag föll för dig när du skrev det, sen är du ju otroligt fin och så himla go ❤️

Klart det finns risker att redan nu känna att hon är perfekt, jag har allt att förlora och även allt att vinna, oavsett hur allting blir längre fram, vill jag ha min crush som en del av mitt liv på något sätt ❤️

Jag ser en massa möjligheter nu och jag har tagit chansen och jag är inte rädd för att misslyckas.

// Linus

Likes

Comments

Hej alla kära läsare och välkomna till er som inte varit här förut! :)

Tänkte ta detta inlägg på engelska, blir mer känsla i det.

I am used to be alone, everytime I get a girlfriend it always goes down as a bad thing.. I never get any signs of what I am doing wrong, or have I just meet the wrong girls?

Is there any signs of love for me out there? I just can not believe that, I mean, I daily send snaps with one special girl and she means the world to me <3

I do not have any hope in that she will like me as I am, those girls that have been with me, have apparently not liked me as I am. I just hope that you can like me for who I am.

You are truly beautiful, you are amazing, you make the days worth living for. Even though we still have not meet. I just have a good feeling about this special girl, she seems so wonderful.

If I look at a picture of that special girl, my heart skips a beat, she is just so beautiful <3

Feelings is something I am afraid of, once you get feelings for someone, you are stuck. You just want that person more than anything else.

I just want to see you, I want to look into your eyes and say to you that you are beautiful.

I just have to erase all old memories and throw them away, I want to throw away all old memories with you, I just wanna make new memories with that special girl <3

I have lived for a short time, and it feels good to start a new chapter in my book, old friends that doesn´t want to be friends more, I can live without you, erase all old " friends ".

I can feel signs of love, but I don´t take anything for granted.

I just wanna be with that special girl <3

// LINUSLikes

Comments

Hej allihopa! Kul att ni hittat hit! :)

Tänkte börja inlägget med att säga att livet går framåt, jag börjar att rätta till alla fel som jag gjort, det är tur att man reparera sina misstag!
Kompisar som jag varit osams med har jag pratat med och det är väl ganska lugnt på den fronten nu! :)
Börjar också att rätta till skolan mer och mer, det är den som ska göras, men jag har iallafall koll på läget! :)

Har du haft en bra helg? :)
Haha, tack som frågar.. Jag har haft en kanonhelg på alla sätt och vis, har varit med mina bästa vänner och varit på 50 års kalas! :) sedan har jag pratat ut med en person så vi inte är osams längre, det känns otroligt skönt att kunna prata med henne igen, vi har trots allt delat en massa saker.. :)

Allt börjar alltså att rätta till sig och jag försöker att bli mer mogen utav mig och ta tag i problemen istället för att lägga bort dem.
Försöker verkligen och kämpar med allting och det ger verkligen resultat! :)
Ha en fin dag alla läsare! :)
/ Linus

Likes

Comments