" Och vi kommer inte längre

Vi är tillbaks på noll
Men ingen kommer sörja
Vi har spelat ut vår roll
Vi glömmer hela skiten
Det betyder ingenting
Vi skulle kommit längre
Men räckte inte till
Vi blev som dom andra
Vi blev som dom andra
Vi blev som dom andra "

Vi skulle kommit längre, men räckte inte till, de orden skär rakt in i hjärtat då det är sant, vi skulle kommit längre, men allt räckte inte till. Det bästa är att glömma och gå vidare, men samtidigt vill man leva på hoppet, senast idag skrev jag ett brev till dig och postade det, vi får se om du läser det eller inte, det är upp till dig. Jag var tvungen att skriva av mig och jag ville skriva till dig, nu när jag gjort det känner jag inte att vi behöver prata på ett tag, jag skrev ner allt som jag kände och tänkte, så nu kan jag försöka gå vidare. Såhär i efterhand kändes det som en lättnad att få ur sig allt som man gått runt och tänkt på.
Jag saknar mitt ex, det kan jag direkt vara ärlig med att säga, men nu när jag skrev brevet till henne så kändes det som om jag lämnat ut allt som jag hade inom mig och det är upp till henne hur hon tolkar allt och om hon vill vara vänner framöver eller om kontakten slutar helt här och nu.

Jag har kämpat och gjort allt jag kan, jag sliter ont med allting, speciellt skolan går trögt och jag har inte riktigt kommit ner på jorden ännu efter allt som varit, men med tiden blir saker och ting bättre.

" Vi räknar dagar, räknar år
En skymt av solen doft av vår
Snart kommer regnet som en våg
Och sköljer bort
allt som inte är musiken… "

Allt kommer med tiden, nu lyser solen ett tag, men regnet sköljer sakta bort musiken, men i mitt fall sköljer regnet bort minnen av dig, det tar tid att bearbeta allting.


" Jag skrev ett brev
Om att leva med förbannelsen
Jag gav dig min version av sanningen
För att få dig att förstå "

Exakt så som texten ovan beskriver är det, att leva med förbannelsen och jag gav dig min version av sanningen för att få dig att förstå. Exakt så!


" Tid… allt ska bli som då
Jag nöjer mig med tystnad
Språk… jag behöver inget språk
med tiden på min sida "


Det enda jag behöver fokusera på är att kunna hantera saker , tiden måste utläsa vad som händer framöver, vägen framför är viktigare än den bakom.


Likes

Comments


Den dagen skulle du fyllt hela 9 år, jag kunde varit vikarie i din klass, jag kunde ha varit den som tagit med dig på sport och den som fanns där för dig när du skulle ha hjälp med något. Älskade lillebror, för 9 år sedan skulle du kommit till världen, önskar att man kunde spola tillbaka tiden och ändra på saker och ting, men det kan jag inte.

Tiden läker sår sägs det, men för varje år som går blir det jobbigare istället, man tänker på hur det skulle varit, hur du skulle varit i skolan, skulle du varit duktig på matematik eller idrott? Hur skulle du sett ut? så många frågor som inte får nåt svar..

Jag borde släppa dig helt och aldrig tänka på dig enligt vissa, men även om du inte finns bredvid mig och familjen så finns du alltid med iallafall, i mitt hjärta och i familjens hjärta. Vi är 5 st i min familj.

Förlusten av dig gjorde fruktansvärt ont, framförallt för mamma som bärde på dig i nästan 9 månader och såklart även för oss andra. Det som är mest jobbigt är att du aldrig kommer att finnas bredvid mig så jag kan se dig.

I mina drömmar där ses vi ganska ofta och det har blivit mer av det på sista tiden, tack för att du hjälper mig att lyckas med saker och ting, hoppas jag gör dig stolt och att du fortsätter att skydda mig och familjen ❤

Älskade Adam, din bror kommer alltid att sakna dig och du finns alltid i våra hjärtan och när jag skriver detta så vet jag att du är med och är bredvid mig, älskar dig lillebror ❤

Kan inte hålla tillbaka tårarna nu så det var allt jag hade..

/ Linus

Likes

Comments

Hej allihopa!

Under 2016 har jag gått framåt som person,  jag känner att jag blivit mer vuxen och jag har fått chansen att träffa mitt livs kärlek som jag nu bor tillsammans med, det har varit kämpigt och jobbigt en del, men det bra överväger det dåliga, vilket par har inte dåliga stunder? framförallt har jag nog aldrig mått så bra som under 2016.

Känt att livet har haft mycket att erbjuda, självklart har jag haft några nergångar.. I somras krockade jag igen och ärren från första olyckan revs upp igen. Det är något som är svårt att smälta.

Sen har jag fixat världens bästa extrajobb, vikarie inom barnomsorgen. Får jobba mest i Råda där barnen är helt fantastiska och jag trivs som fisken i vattnet. Även bra kollegor givetvis.

2016 har gett mer bra än dåliga saker och jag känner att 2017 kan bli ett år där jag kan gå framåt ännu mer, ska fokusera mer på skolan och börja att träna igen.

2016 har flutit på ganska bra och det har gått fort på något sätt, jag går in i 2017 med en positiv attityd och det är bara att hoppas att jag får fortsätta växa som person och att jag får ha världens bästa extrajobb så länge som det går.

2016 fick mig att inse att Turism inte intresserar mig speciellt mycket längre, psykologi som jag läser nu är mycket mer intressant och att nu när jag fått chansen att jobba med barn och ta nya lärdomar så känner även läraryrket som något som kan vara intressant.

2017 blir vad JAG gör det till.

Gott nytt år!! / Linus

Likes

Comments


Idag togs alltså ett beslut som kommer påverka barnen i Råda skola i Hagfors Kommun.. en F3 skola var det som röstades fram, trots att folkomröstningen visade på att majoriteten röstade på en F6 skola.. Det är skandal att politikerna inte kan lyssna på folket när vi valt fram dom.. Är fruktansvärt ledsen för alla barn som måste åka buss i flera timmar om dagen för att ta sig till skolan.
Politikerna tänker inte på barns psykiska hälsa och framförallt inte på kommunens framtid.. ingen vill bo i Hagfors Kommun snart.. synd att där jag bor tillhör kommunen, skäms för att bo i den kommunen.
Politikerna i Hagfors kommun, hoppas ni skäms och att ni nu redan vet att ni inte sitter kvar 2018, ni är värdelösa..
Ni fattar inte att ni kör Hagfors i graven sakta men säkert..
Men rusta upp torget för ett antal miljoner och satsa på det, ingen vill bo i Hagfors Kommun nu iallafall efter allt detta.

Avsätt socialdemokraterna 2018!! vi behöver ett parti som kan lyssna på folket!

Bevara Råda Skola!!

/ Linus

Likes

Comments

Hejsan!

Funderar kring en hel del, speciellt att det känns som att man menar väl med sina handlingar, men att det bara blir fel konstant.

Inne i en sådan period där jag är osäker på mig själv och omotiverad till skolan och omotiverad till det mesta. Känner bara att allt är så jobbigt hela tiden.

Har även magont varje dag, men enligt vårdcentralen är det inget fel på mig. När det hugger och gör ont varje dag borde något vara fel? svensk sjukvård... 

Har en känsla av att jag är menar så väl med mina handlingar, men allt blir bara fel. Vet inte hur jag ska bete mig för att folk ska acceptera mig för den jag är. Känns inte som om jag passar in någonstans alls.

Vill speciellt tacka mina vänner Simon och Andreas som hjälper mig att skratta och accepterar mig för den jag är.

Vill även tacka pappa för all hjälp med rummet nere i lägenheten, med spackling och diverse!

Tacksam att de finns personer som accepterar mig för den jag är, utan er vore jag luft.

Synd att jag känner mig värdelös ännu, en dag kommer jag väl känna mig betydelsefull fullt ut, som sagt jag jobbar på det.

Ha en bra dag!

// Linus

Likes

Comments

Hej allihopa!

Har inte varit på blogghumör alls under en längre tid, men nu är jag tillbaka tillfälligt.
tänkte dela med mig av lite tankar och lite allmänt snack.

Mår bättre än vad jag någonsin gjort, men mitt huvud är det som hindrar mig från att tänka framåt till 100 %. Inne i en sådan bubbla igen där saker gör sig påminda som t.ex. att min lillebror är en skyddsängel och inte finns här bredvid oss. Tänk att en sådan sak som hände för 9 år sedan kan påverka ännu idag. Tiden läker alla sår sägs det, men det stämmer inte, tiden hjälper oss att hantera smärta och förtränga det tillfälligt.

Har även svårt att sova på nätterna, när jag vaknar är jag lika trött som när jag la mig.. känner mig orkeslös och omotiverad. Kan ha något virus i kroppen då det bara sa pang för någon dag sedan. Var helt frisk och blev sjuk över en natt, klassiskt..

Överlag är jag nöjd med livet, men måste börja att bryta ner allt dåligt och tänka framåt helt och hållet, det som varit kan man inte göra någonting åt, bara att acceptera att det är som det är.

Snart flyttar jag ihop med min flickvän och det ska bli oerhört skönt, att få slippa Karlstad där jag aldrig kände mig hemma, Karlstad är en fin stad, men den passar inte mig.

Fick även ett besked om att jag klarade första tentan på psykologin!!

Jag är nöjd med livet, men måste tänka framåt.

Ha en fin dag!
/ Linus

Likes

Comments

Hej allihopa!

uppdateringen har varit dålig då jag har haft fullt upp en längre tid.

Jag kan börja med att säga att jag har haft en enorm stressnivå som gjort att jag fått svårt att andas och fått ont i magen och varit orkeslös..
Detta har medfört att jag inte varit mig själv under en period, jag kanske har varit spydig och inte varit lätt att ha att göra med, då ber jag om ursäkt till alla som fått bemöta det.

Just i stridens hetta så känner man att kroppen vill ge upp och man blir trött och grinig och slänger ur sig saker som man inte menar.

Just det är jag expert på tyvärr..

Jag är lycklig, men samtidigt så mår jag inte bra. mitt hjärta slår för fort och inatt vaknade jag av att jag inte fick någon luft.

Direkt jag försöker att slappna av så motarbetar kroppen mig, jag blir återigen spänd och känner att stressen kommer direkt.

Borde jag söka hjälp innan det är för sent?
Eller borde jag vänta och se om det går över?

Det känns lite konstigt att gå till en doktor och säga att man är stressad, kommer man bli tagen på allvar?

Som sagt så håller stressen på att ta kol på mig och jag ber alla nära vänner osv.. att ha koll på mig och inte ta illa upp om jag beter mig konstigt på något sätt.

Det var allt för mig.

/Linus

Likes

Comments

Hej!

Jag har äntligen hittat tillbaka till det lyckliga jag!!! Jag känner fortfarande av det dåliga, men det är så mycket lättare att fokusera framåt nu. Jag har en flickvän! :D
Vi har bara varit tillsammans i några dagar nu, men det känns riktigt bra och att vara nykär gör inte saken sämre! :)

Den finaste känslan som finns är att vara nykär, man flyger fram på något sätt! Efter en ganska tung period med mycket ovisshet så känns det skönt att vara tillbaka där man hör hemma, på den lyckliga nivån! :)

Att alltid känna att det finns den där extra speciella personen i ryggen när man känner att allt går emot :)

Jag känner äntligen lycka igen och det känns fantastiskt! :)

Det var allt jag hade för idag, ha en trevlig kväll!

Mvh
Linus

Likes

Comments

Hej!

Jag har inte så mycket att skriva om känner jag, tänkte bara skriva om vad som händer under helgen.

Idag har jag hämtat en vän till mig, hon slutade tidigt så jag hämtade henne så hon slapp vänta i flera timmar på bussen, är väl lite gentleman trots allt ;)

Nu ikväll blir det att umgås med en god vän som jag inte umgåtts med på länge, det blir lite skitsnack och någon öl! så det ska bli trevligt!

Imorn lördag så blir det gymmet på morgonen med en kompis! måste träna bort ölen ;)

Senare på lördagen så blir det kalas för min kusin som fyller 19 år och det ska bli trevligt det med :)

På söndag så blir det eventuellt att åka och kolla lite på rally, men det beror på vädret såklart!

i övrigt så skriver jag en uppsats och det går framåt, ska göra två intervjuer till veckan tänkte jag, så det känns bra!

Hade inte så mycket mer att skriva, men en liten uppdatering blev det!
Ha en trevlig helg!
/Linus

Likes

Comments

​Hej allihopa!

Som rubriken säger kommer detta blogginlägg handla om att ta tillvara på livet.

Häromdagen så kom jag att tänka på hur lätt gjort det är att göra fel val i livet i vissa situation som kan påverka hela framtiden. Vissa val i vissa situationer har räddat livet på dig, eller gjort allting sämre. Det är svårt att veta att man gör rätt val vid rätt tillfälle. Livet är som en enda stor utmaning, man sätts på prov varje dag och måste hantera det på ett bra sätt, det är inte alltid det enklaste.

När jag gick på en promenad igår, så kom jag även att tänka på hur skört livet är, det är lätt hänt att man gör ett snedsteg och hamnar fel. Att man börjar med droger eller blir alkoholist. Det är lätt hänt att man utmanar ödet och är nära att dö eller att ta livet av sig. Det är många personer som hamnar i dessa banor och livet har tagits ifrån dom på ett egentligen värdelöst sätt. Livet är så otroligt skört,

Under min promenad igår gick jag förbi kyrkogården, där vilar många personer som är saknade. Det som då berörde mig var när jag gick förbi en gravsten.. Där vilade en kille, tänker inte skriva ut namn av respekt för hans sörjande. Iallafall så blev jag ståendes där och tänkte på hur livet är skört, denna kille blev bara 9 år gammal och då kände jag att livet är värdelöst egentligen, vi alla kommer att dö en dag.  Att en kille som jag ej kände kan få mig på dessa tankar, det berörde mig så mycket så jag började gråta vid hans grav,. Jag vill leva tills jag blir 90-100 år, jag vill uppleva allt som jag drömmer om, Den killen fick aldrig chansen.. :(

Det är samma med min lillebror, han fick inte ens chansen att uppleva någonting, hur värdelöst är inte det egentligen? Om det är någon som jag vill ta tillvara livet för så är det min lillebror. 

Jag försöker verkligen att ta tillvara på livet, fast det går emot ibland så finns det alltid någon som aldrig fick uppleva livet, av respekt för killen som blev 9 år och min lillebror så ska jag göra allt för att mitt liv ska bli så bra som möjligt. 

Det är även lätt hänt att oförutsägbara saker händer, som att du är på fel plats vid fel tillfälle. Som att du är med om en bilolycka. 

Detta är inga varningstecken för dig som läser, men tänk på hur du lever och försök att ta tillvara på livet på ett bra sätt.


Likes

Comments