Jag och Filip drog förbi farsan och hämtade upp min longboard 😄

Riktgit soft att bara glida runt men behöver verkligen olja den eftersom den är lite seg och gnisslar lite men det får jag fixa snart.
Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det är många som har det svårt att träna och inte riktigt kommer igång. Ett av mina tips är att kolla på den här videon och verkligen tänka efter vill jag klara det här målet eller inte? är svaret ja är det bara köra, det är ingen som kan stoppa dig det är upp till dig om du ska klara målet eller. Man kan klara det hur lätt som helst bara man tror på sig själv och går fullt in. Det kan vara exakt vad som helst egentligen.

Se gärna på videon!

Ha det bra / Linus 😄


Likes

Comments

Såg en video från Jakob Berggren på youtube så var väldigt rörande och jag håller verkligen med honom. Folk borde verkligen tänkta efter vad de säger och gör. Tycker så synd om personer som till exempel inte vågar gå till skolan för de känner sig rädda för att andra personer ska kränka dem eller liknande. Allt känns så fel men kolla på videon riktigt bra!

Ha det bra! / Linus


Likes

Comments


Bild från igår vLikes

Comments

Några bilder från idag! 😄


Likes

Comments

Hej alla!

idag var det sista gången jag var tvungen att gå upp klockan halv 7 en lördagsmorgon för att dela ut frallor. Sjukt skönt att vara klar med det och nu åker vi till Portugal om ca 1 månad (våran klass). Vi har alltså gjort det här sedan 7an. Det har varit riktigt jobbigt men nu är vi klara. 

Riktigt skönt i skolan också nästa vecka har vi 2 och en halv skoldag. Torsdag och Fredag är vi lediga (som alla andra) och på onsdag har vi mentorsdag ☺

Vi kommer inte heller har några hela veckor efter det utan de kommer alltid vara någon dag som inte är vanlig skoldag haha.

Ha det bra! / Linus😘


Likes

Comments

Hejsan alla! ska gå och lägga mig nu men satt precis och fixade en ny header till bloggen. Ni får gärna kommentera vad ni tycker. Blev själv nöjd så jag hoppas ni tycker lika som mig men hörs imorgon. Godnatt 😁

Random bild

Likes

Comments

Jocke visa mig en riktigt skön låt som jag nu har fastnat på. Det är en remix på låten '' I See Fire''. Remixen heter Ed Sheeran - I See Fire (Kygo Remix) 

Länk till soundcloud: https://soundcloud.com/thekollection/i-see-fire-ky... <-- check it out 😉

Tack Jocke nu har jag fastnat på den 😘

Likes

Comments

Love you friday ❤️


Likes

Comments

Idag har jag varit duktig på körbanan och skickat in papper för körkortstillstånd så nu är det bara vänta på det och sen boka tid för övningskörning i trafik och sen skriva upp 😃 Hoppas verkligen dem är snabba på att skicka tillbaka så jag slipper sitta här och vänta i flera veckor för 1 papper. 

Min moppe <3

Likes

Comments