Header

Kom ju hem igår eftersom det är långhelg. Hann aldrig blogga inläggen jag lovade igår eftersom jag ville umgås med min familj. Men nu så ska jag blogga😉
Drog ner på stan med mamma en sväng igår och inhandlade lite sommarkläder. Känns skönt att förnya byrån tycker jag.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ååååh vad jag saknat Gävle och min älskade familj. Och äntligen är jag hos dom. Kom in med tåget 11.20 så har vart hemma ett tag nu. Det är så underbart. Jag uppdaterar med ett mode och skönhet inlägg senare. Ha det bäst!!

Likes

Comments

Det hör jobbet är det bästa av dom jag har haft. Okej dagarna kan va lite tråkiga ibland. Men det blir vad man gör det till, right? Att hjälpa människor är väl jättebra? Det är ett positivt jobb som kräver mycket energi och tålamod. Man kan bli så sur lätt men då är det bara att ta en rast sen vila. Jag vill börja plugga distans så jag kan fortsätta jobba här!

Likes

Comments

Är genomförkyld och ingen röst kvar. Så jag ligger kvar och spelar piano på ipaden. Är så galet trött men kan inte sova för den här jäkla förkylningen. Men men de går över snart, hoppas jag. Vi fick veta i måndags vilken stad vi kommer vara i. Och det är GÖTEBORG! Inte vart där sen jag var hur liten som helst så crazy de kommer bli!

Likes

Comments

Sitter ute i solen och myser. Alla andra jobbar utan vi som kom i fredags. Vi ska ha inlärningskurs idag så vi börjar jobbar imorgon. Längtar verkligen att börja komma igång med allt. Samla på sig en del pengar. Roligt fett asså! Ska nog in och platta håret bu men vi hörs!

(Inlägget är ifrån måndags som aldrig laddades upp)

Likes

Comments

Den här veckan är jag och dom jag jobbar med i Uppsala. Tyvärr fanns de inga lediga rum på Scandic hotel så blev campa i stugor istället. Men det är ganska mysigt för vi kommer nära varann och alla umgås. På hotell är man ju mest på sitt rum oftast.
Jag tycker stugorna är lite småläskig. Gillar dom faktiskt inte. Hade hellre bott i husvagn än den här stugan....

Likes

Comments

Nu har jag packat och fixat. Klockan 12 ska jag ha checkat ut ifrån hotellet. Sen runt 14 åker vi till Uppsala. Ska bli skönt att lämna Bromma.
Det känns som ett lantis ställe för mig som inte ens hittar stan. Vet inte om det finns stan här. Men ska bli spännande att vara i Uppsala iallafall!

Likes

Comments

Kände att det var dags att uppdatera angående min ätstörning nu och hur jag gått vidare.

Jag fick aldrig någon riktig hjälp när jag var på bup och ätstörningsenheten. Fick enbart klart för mig "du har en ätstörning men inte tillräckligt illa så vi kan erbjuda hjälp". Vadå inte erbjuda hjälp? Har jag ätstörning så hjälp mig. Jag vill bli fri ifrån det. Det är som att säga "Du har cancer men inte så illa så vi kan erbjuda hjälp". Förstår ni hur jag menar nu? Har man problem ska man få hjälp direkt. Mitt BMI var under det normala och jag ska upp minst 10kg för att klassas som normal vikt. Och det är rätt mycket. Min ätstörning är inte borta och jag kan inte gå upp i vikt hur mycket jag än försöker. Men däremot kan jag hantera den. Jag vet vilken mängd mat jag kan äta och jag tar lite extra. Sen lägger jag mig i sängen så maten får smälta innan jag rör på mig.

Det är hemskt att man inte får den vården man behöver idag. Jag önskade att jag hade fått hjälp. Jag mår dåligt att jag förstört mig själv så illa att jag bara är skelett och för lite fett. Jag vill verkligen rasa upp i vikt. Jag valde inte dehär. Jag mådde dåligt i en period och skada mig själv genom att stå vid spegeln och tycka jag bar tjock.

Har du ätstörning eller något annat och inte får hjälpen/vården du behöver ha? Isf kontakta mig! Linsieh@hotmail.se

Likes

Comments

Jag saknar verkligen min familj. Stockholm är inte min grej. Gröna Lund och shoppa är väl roligt. Men att vara i Bromma där man inte hittar ett skit är lite mindre roligt. Så just nu vill jag ta tåget hem och skita i sommarjobbet. Men jag åker till Uppsala tidigt imorgon och det känns lite skönare för då är jag bara 1timme ifrån dom jag älskar allra mest. Jag har svårt att vänja mig med nya saker och det är mest därför som jag vill hem haha. Men men lite hemlängtan kan alla ha!

Likes

Comments