Ibland önskar jag att man kunde göra om göra rätt. slänga i väg sina tankar. Jag har under en tid inte orkat lägga manken till på mig själv. inte orkat träffa folk och helt enkelt grävt mig in i min egna lilla grav. Det är mycket och oftas är jag glad men ångesten & panikångesten gör inte det hela enklare. Jag får helt enkelt ångest över prestation, ångest över att må dåligt ångest över att behöva tacka nej. ångest över att folk inte förstår. ångest över att du är en skit hög och ångest över allt som man egentligen kan kicka i väg med en enkelt spark. men ibland rinner bägaren över. jag är stark utåt och folk undrar hur jag orkar. jo jag orkar lite tills väl ångesten kommer då bryter jag ihop i sängen och någon jag håller kärt kramar om mig och försöker få mig att lugna mig.


Jag har blivit den människan jag avskyr. Men med enkla steg så går jag framåt trotts detta. trotts skitsnack trots irritation trots skillsmässor och familj som skiter i en rätt ut av. Jag har inte mått så här sedan jag sa upp kontakten med vissa i min familj. då jag gick in i väggen. då jag valde att trycka in alla mina känslor. tills den dagen det brast och jag slog rakt in i en tegelvägg och sparkade in i skoldörren då jag inte orkade höra skitsnacket om mig. inte orkade höra hur jag var , hur tillräcklig jag inte var. hur jag aldrig skulle vara som de andra. Hur jag lätt fick killkompisar hur jag var elak för jag lekte med folks känslor men va i helvete gjorde inte ni under hela de åtet. ibland önskar jag att jag var en ikke känslomässig person men ibland är det bra med för jag skulle aldrig varit där jag är i dag om jag inte varit utsatt för det jag blivit.

Likes

Comments

Underbart, jag fyllde 25 blev vinprovning och små firad! Kändes underbart. Jag och min pojkvän hade även ett år då. Egentligen har vi datumet 26 me. Eftersom jag fyller år de 26 så har vi valt enbart i oktober att ha den 28! Så vi åkte till strandbaden i Falkenberg och bodde över där! Fick ivory behandling . Vi fick vårt rum lite tidigare . Så vi kunde lämna av alla grejer och byta om i lugn och ro. Vi fick ett glas bubbel när vi anlände till spaet och sedan började ivorybehandlingen. Måste säga att ni borde testa den om ni inte har gjort det. Hammam var en av grejerna och det var så himla kul att få göra och att man var där med någon man tycker om. Vi gottade oss ett tag i spaet efteråt det hade ett rum med öppen eld och värsta mys sängarna. Vi beställde mat dit in och sedan gick vi ut till Polen. På kvällen testade vi båda på ostron och det var lite spännande. Kanske inte de jag beställder igen men nu har man provat det ! Tyvärr valde vi fel efterätt och det fick vi sota för. Ost men stink ost . Inget för oss men det gjorde inget ! Helt klart en mysig dag med mitt 💗 #falkenberg #strandbad

Likes

Comments

Halloween är en av det bästa högtiderna. Älskar att få klä ut mig och sporra mig själv till bättre utklädnaddn varje år. I år jobbade jag även innan jag skulle i väg på fest men jag kände att man får göra det bästa av situationen hade knappt en timme på mig att bli färdig. Så tänkte vi kör en burk i ögat det är nog rätt enkelt. De tog ca 45 min och första gången så är jag rätt nöjd med resultatet. Tyvärr glömde jag köpa tjockt blod och då blev de lite fejkade. Men blev många blickar den kvällen och många komplimanger ! Så det kändes bra. Tyvärr satte jag inte hålet i burken så jag kunde se. Brukar täcka halva ansiktet men i år pga att jag har sämre syn fick jag ta bort sminkningen efter 4-5 timmar, men vad gör det. Här kommer även några av mina sminkningen jag har gjort. En av mina drömmar är ju att bli makeupartist ! Vi får väll se vad som händer där! Inom snar framtid tror jag att jag är köar med den utbildningen med 🙏

Vilken tycker ni var bäst ? Och vad hade ni velat se ? Till nästa halloween !

#halloween #myday#makeup#höst #thisday #freeky

Likes

Comments

Ja nu kan ni hitta min konst på min hemsida, linqart.se . Den är även mobilvänlig och man hittar kommande event och planer för framtiden :) jag måste tacka min underbara pojkvän som har hjälpt mig och sedan lite cred till mig själv . Plus att den känns bra . Den kommer redigeras lite efterhand men gå gärna in och kolla! Eller om Ni går in på instagram eller Facebook på linqart!

Vi får väll se vart hösten tar mig men det jag vet är utställning på First hotel C4 Kristianstad till dec och heagård i dec. Min tavla har kommit upp på sjukhuset i Halmstads matsal. Konstföreningen där köpte den på min vernissage på Clarion hotel Norrepark. Så någon lycklig på sjukhuset har chans till att vinna den :D 👍👊 känns magiskt. Sedan förhoppningsvis rullar planerna på .tavlorna cirkulerar runt i Sverige till sommaren 2017. Har ni chansen gå dit . Ni får gärna tagga mig om ni går och kollar på konsten. Aldrig fel med feedback!

Likes

Comments

Vilken skillnad:) eftersom jag inte kunnat göra något med håret pga att jag fick tuggummi hår. Måste jag säga att mitt hår växer som fanken. Det har även lyckats bli rätt bra. Tack vare inpackningar och mycket olivolja, vi har även klippt av iaf 8cm sedan håret blev så dåligt och ändå , märks det knappt att jag klippt mig. Men nu känner jag mig snyggare och håret ser fräschare ut:) håret är fortfarande lite tort men med mer fett så som olivolja tror jag att det kommer bli bra denna underbara höst. Eller ska man säga vinter.

Idag har jag även haft möte med min mentor. Känns jätte bra och nya mål är satta och nya utmaningar. Jag vet vart jag vill nu är det bara att trampa sig dit! Uraban min mentor sporrar mig och jag vågar att chansa lite mer på mina drömmar. Så nu har jag lite att göra tills nästa möte men hälften är gjort och planer på nya tavlor till heagård med. Ställer ut där igen i dec ! Ses vi där ? Kram


Kram

Likes

Comments

Denna jävla förkyldning, så att säga . Nu har det snart gått två veckor! Hostan och snuvig men jag tänkte man får testa lite olika huskurer och andra metoder så kanske man snart blir frisk, fick till mig av en kollega att koka ingefära, gurkmeja citron som jag bytte till lime. Hade ingen honung hemma men jag kan säga att det blev gott och det var lätt drucket. Nu får vi se hur det går:) har även testat en ny sprej som man sprejar ner i halsen som är bakterie dödande och den har verkligen hjälpt till! Den heter Coldzyme 👍 nu blir det bädda ner sig ! Ha en fin dag.
Speciellt alla pappor där ute 💗💗

Likes

Comments

Nu kan ni hitta min konst på Firsthotel C4 Kristianstad, den kommer hänga där tills december då den förflyttas genom landet och till nästa stället! Den kommer åka runt Tills ca mitten av nästa år 👏👏, underbara Rebecca som gjort detta möjlig . Fantastisk människa och så himla fin! (Artqueen) 💗

Nu i morgon kommer jag träffa min mentor! Jag ska nämligen vara med i ett mentorsprogram. Det är så spännande och känns underbart på samma gång. Jag börjar känna mer och mer vad jag vill med mitt liv och jag tänker ta fe chanser jag få för att lyckas med det :).


jag har en tendens att inte känna mig fin i det jag klär mig i pga att jag inte trivs sedan jag slutade träna men som tur är har jag hittar något som gör att jag känner mig fin och det är att slänga på sig en klänning och något annat så blir det plötsligt lite mer mig och jag
glömmer bort allt annat 💗😘

Måste bara rekommendera min far med som är ett jätte duktigt medium och healer så känner ni att ni vill pröva på eller behöver guidning så hör av er !

#linqart #artqueen#myart#halmstad #healing#medium#guidning

Likes

Comments

Vilken kväll igår :D nykter pga smärtorna men det blev en hyfsad fin kväll . Men jag är glad att jag har körkort iaf så man kan ta sig runt trots man mår dåligt !  Sjungt Singstar så min röst är sjukt hes dag.  Men idag blir det shoppa loss på panduro för det har 50%  på allt där de ska flytta ut till eurostop så färg  / kanvasen  här kommer jag ;) sen ska jag och pappa umgås. Lite innan det blir oktober fest på Wildweststakehouse 👊😍 ses  vi i dimman?  

Likes

Comments

Igår var det jobb till kl 3 och Sedan tog jag mig hem till Anton och så gjorde vi hemlagad pizza och sedan blev vi sugna på dessert så åkte in till maxi och köpte ingredienser ;) en film på det är aldrig fel, mysig kväll ! Idag känns det så himla mycket värre vaknar med spänningshuvudvärk och jag vet precis varför , vill undvika läkarbesöket men måste gå dit !  Men förhoppningsvis kommer detta leda till att mina smärtor försvinner kanske inte efter denna gången men  snart iaf :)  sedan blir det möte med konsten och planering och fix med tavlorna som ska med mig på en liten färd till Kristianstad stad i oktober :D men får helt enkelt se vad jag orka med efter läkarbesöket! Men telefonmötet får bli av i vilket fall:D  sedan skriva lite texter och översätta till engelska och även fixa och trixa med andra saker som måste bli gjorda.. Dagarna går så fort och snart fyller jag år :p tänka sig 

Likes

Comments