Header

Hej! Det var riktigt länge sen. Har varit så mycket nu när det är sista tiden i skolan innan sommaren, har haft fullt upp med kompisar och skolan helt enkelt, och har inte haft något att blogga om. Nu när sommaren kommer ska jag försöka komma igång. Tror inte det kommer bli lika mycket blogg som förut men ja, några inlägg i veckan ska jag nog börja med. Kanske ny header. Får se. Men aja. Kram❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godmorgon alla!
Jag har funderat lite på det här med bloggen. Förut när jag mådde dåligt var det nog antingen det bästa eller värsta för mig att skriva av mig här på bloggen. Då var mina känslor ute i cirka två/tre inlägg på bloggen om dagen, som alla kunde se.
Nu när jag tänker på det i efterhand var det mest omoget av mig att skriva ut det på internet. Visst, det är MIN blogg och jag skriver vad fan jag vill här. Men oftast var det någon speciell som fick mig att må dåligt, eller att jag bråkade med någon. Jag nämnde inga namn, det gjorde jag inte. Det skulle jag nog aldrig göra. Men folk kände sig endån 'utpekade'. Jag är ledsen för det. Det var verkligen inte menat att peka ut någon. Jag tyckte bara att min blogg inte var er business att läsa om ni inte var intresserade. Jag tyckte också att jag gör vad fan jag vill och skriver vad jag vill om vem jag vill. Men nu har jag insätt att så är det inte. Man kan inte hänga ut folk på det sättet utan att få skit för det, eller att både vuxna och barn tar åt sig och tycker det är fel.
Men nu känner jag att jag har mognat en hel del och behöver inte skriva ut det NÅGON stans om jag har problem med någon.

Btw, så var det egentligen nte det jag ville komma fram till i det här inlägget.
Nu mår jag HELT bra. Jag är inte deprimerad längre, och jag har helt slutat med att självskada. Jag har fortfarande ups and downs, men inte alls lika ofta, och det är så skönt.
Men nu när jag mår bra och inte har lika mycket 'problem' känner jag att jag inte alls har lika mycket att komma med här på bloggen.
Jag känner inte att jag får ut något.

Så snälla, ni som läser min blogg eller det här inlägget. Jag behöver er. Vad vill NI har för inlägg här på bloggen?

Likes

Comments

Hejhej alla! Nu är jag back in Sweden. Ledsen för dålig uppdatering men igår va sista dagen och vi hade fullt upp. Vi firade inte Valborg som alla andra.. Det var lite tråkigt. Men det är okej.
Haha nu ska vi snart till båten och sen hem. Kram

Likes

Comments

Hejsan! Början på min dag idag har helt enkelt inte riktigt vart så himla glad och bra. Men nu är det bra. Så jag tänkte iallafall skriva ett klyschigt "saker jag stör mig på" inlägg.

1. När man har letat efter ett speciellt kläders plagg jättelänge och när man väl hittar det finns inte ens storlek. Typ jobbigaste.

2. När folk ba "du ser ledsen ut".. Händer mig ungefär varje dag. Man ba please, jag kanske är ledsen, eller så blev jag ledsen när du sa så. Så irriterande.

3. När man säger något till någon som är roligt, sen säger den det till alla sina vänner när man är med och man ba "ja.. Det var jag som sa det till dig"

4. När folk säger emot mig när jag vet till 110% att jag har rätt.

5. När man försöker ljuga och folk ba "lillfingrar du?" Asså snälla..

6. När folk dömmer än. Låt mig ba va.

7. Folk som inte har någon respekt för vad man känner, det går inte att styra sina känslor så ba shut up.

🎶Shut up and dance with me 🎶9. Folk som tror dom är bättre än vad dom är.

Likes

Comments

Hejsan hejsan! Idag blev det sova ut för mig och det var väldigt skönt. Jag känner att min text på inläggen är lite för liten så jag tänkte ändra det senare. Annars ska jag skriva en uppsats om meningen med livet på 500- 1500 ord. Är faktiskt ganska taggad. Gillar sånt.

Kanske lägger ut den på bloggen? Får se. Idag är det sol och vi ska cykla in till stan. Men ja. Vi har det bra. Men dock saknar jag alla där hemma super mycket menmen. Kram

Likes

Comments