​idag är "sista"fuskdagen. Jag är en mästare p ohälsosam ätningen och en mästare på att bemästra latheten.


MEN jag vet att jag kan, och jag har hittat alternativ som inte är extrema som funkar.


Har efter sista graviditeten gått ner en hel del, detta genom att utesluta pasta, ris och potatis. Ingen sötdricka och undvikit godis och kakor.


Sen tränade jag på gym varannan dag.med goda resultat. Nu är dock motivationen slut så jag behöver ett nytt hjälpmedel.


Så jag har bestämt mig för att imorgon börja med Aftonbladets "viktklubb.se".


Har testat tidigare och det funkar så nu är det snart dags att börja igen. Ska försöka hålla en god uppdatering kring denna resa och hur det går.men tills dess; Godkväll ☺️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag måste erkänna att jag har lite svårt för det här med bloggandet än så länge..


Läser man andras bloggar så är det oftast glitter och glamour och varenda pryl man äger och har, har sin bestämda plats (som hämtat ur en inredningstidning).


Ja det kanske ser ut så hos dem eller kanske till och med många fler... Men jag måste räcka upp handen och erkänna att jag inte hör till skaran.


Tyvärr (nödvändiga måsten) spenderar jag dagen med att fylla kylen... Woooop barnbidrag! Säger jag bara 😉🎉


Sen har jag väll världens minst fina utstyrsel på mig....

Men det behöver inte vara flottare än så när man ska städa badrummet.


Va väldigt skönt när det va gjort 😉


Nu börjar det bli lite mildare ute så blir väll lite pulkaåkning och utevistelse i eftermiddag.


Ska även ägna en tanke eller två åt mitt framtidsprojekt 😋😉

Men det får mi höra mer om en annan dag! Hej så länge

Likes

Comments

Så otroligt häftigt!!


Vet att det finns många skeptiker, men lite häftigt är det oavsett förklaring 😉


Min man fick idag ett kort på posten...

Det är ett vykort från hans mormor.


.

.

.

Men hon dog för 13 månader sedan! 😅

Så idag skänker vi en tanke till henne, och uppenbarligen går det att skicka änglamail från andra sidan 😉


Ha en bra dag!!

Likes

Comments

​Idag är en bättre dag med mycket bättre start. 


Har börjat dagen i kyliga -20,6 genom att få i barn frukost, på med kläder och skjutsa iväg stora tjejen några timmar till förskolan. Väl där möts jag av en av de trevlig pedagogerna som vanligt, idag va det ett extra stort leende på läpparna...


Hon hade saknat "L" då hon varit julledig pch så berättade hon att hon minsan väntar en liten bebis ☺️❤️ Så toligt! De hade varit på  rutinultraljud igår och väntar till i juni en liten flicka. 


Tycker det är så roligt för hennes skull så gick hem med ett leende på läpparna. Väl hemma så slängde jag i mig frukost och tände i spisen. Slängde ("så intressant") in en tvätt och plockade ur och i disken...

Och sedan ställde jag mig och började baka dessa läckerheter.. Fick bli kladdkakemuffins 😋💜 

Likes

Comments

​Ja, för det mesta så är jag en ganska strukturerad person vars vardagar mest består av rutiner. Jag tycker iof om att hitta på nya spännande grejer och drar mer än gärna med mina två barn och man ut på äventyr.

Men likväl så finns det väldiga strukturer över våra rutiner och idag blev de mer än brutna.


Jag är just nu hemma och är mammaledig,, har två barn (en dotter på 4 år och en liten son som blir 1 nu i Januari) hur som helst nu har vi ju haft det ganska kallt de senaste dagarna, och idag var inget undantag.


När vi vaknade så stod termometern på -20 grader och både jag och 4 åringen har räknat ut vad det innebär, det blev bara att slänga på sig ytterkläder och bära in ved och tända i spisen. (Ja gott folk så håller vi värmen på landet ;))

Kommer in och tänder för att få upp värmen, då sätter vi på tv:n och självklart går en av huvudsäkringarna... Som de senaste dagarna. 


Det va iof inte något av detta som bröt mina rutiner och motivationen av att fortsätta dagen utan det va ett telefonsamtal från min far.

Han brukar ringa och ventilera, och denna dagen va inte annorlunda.  För att göra en historia kort; Han och min mor valde att skilja sig i april -14 och de bråkar fortfarande.


Jag blir så ur balans av detta... Jag är vuxen och har 3 syskon. Mina syskon har valt att ta mammas parti, och jag valde aldrig då jag anser att vi alla är vuxna människor och borde kunna ha kontakt och hålla sams ändå. Funkade det i 30 år varför måste man som "barn" eller i det här fallet som vuxen välja....


Min mamma höll inte med och har därför valt att säga upp kontakten med mig, och mer eller mindre tillsammans med min storasyster valt att vända mina syskon emot mig....

BLÄ. Behövde bara gnälla av mig lite.. Men orkar inte med detta ständiga dravel där de förtalar och lägger ord i munnen på mig bara för att jag inte valt bort någon förälder. 


Jag hade en gång en tro om att blod är tjockare än vatten... Men gott folk, det är det inte när det väl gäller. Sorgligt men sant i mitt fall. So long! Blir nog lite mer uppryckande nästa gång. Hej så länge!

Likes

Comments