Header

Allmänt

Igår kväll bäddade jag om sängen och jag förstår inte varför jag alltid ska komma på att jag ska bädda om sängen strax innan läggdags, hehe! Nåja, det blev bra iallafall. Man sover alltid som en kung efteråt.

Blev lite plugg efter jag hade varit och tränat, beställde även hem en ny kappa. Idag är det jag som står för middagen så jag hade tänkt att dra igång med den strax och sedan blir det plugg. Har nämligen prov i religion på torsdag och en uppsats att skriva imorgon. Dags att sätta fart! Kom nyss på att jag ska hålla en föreläsning i engelska på måndag...scheisse haha!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår kunde man sitta på altanen i solen och fika och idag snöar det. Vilka kontraster haha!

Sitter just nu i bilen utanför skolan, börjar om en kvart. Veckan kommer bli rätt hektisk, men det gillar vi!

Likes

Comments

Allmänt, Outfits

Godmorgon!
Helgen hittills har gått i full fart, träffade en kompis i fredags och vi gick på promenad i stan till sent. Igår var jag med mina föräldrar och A nere i sommarstugan för att rensa ut saker som ska slängas eftersom det ska börja rivas här om någon vecka. Så jag har lagt ut massa möbler till försäljning som jag ska rodda med idag!
Många som ska hämta allt från byråar, dörrar, kylskåp och annat. Utöver det hade jag tänkt träna och pyssla med lite annat!

Likes

Comments

Allmänt, Outfits

Den här skolveckan har bara sprungit förbi! Imorgon är det fredag vilken är så skönt, har dock två stycken prov vilket innebär plugg idag 😄

Var iväg och köpte lite choklad för att ha lite inspiration haha! Det funkar faktiskt ibland. Så nu ska jag snart sätta igen att lösa på inför morgondagen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Rundade av dagen igår med att betala räkningar, jobba, boka in väska till resa, kolla på högskolor och mycket mer.

Hoppas att idag kan bli en lika produktiv dag. Jag har skola och håltimmar såklart.. efteråt ska jag till ett tryckeri för att titta på lite stickers till min bil! Så kul!
Sen får vi se om jag orkar träna, har nämligen två prov på fredag..

Likes

Comments

Allmänt, Outfits

Bilder från drygt två veckor sedan då man befann sig i sol och älskade Marbella! Och titta på denna dörr, hur läcker?!

Jag och min fina vän Clara fick en liten spontan tanke när vi umgicks senast och därav bokade vi en resa till Marbella vid påsklovet! Kollade nyss när resan var och hade helt tappat greppet om att det endast var 22 dagar! Längtar så mycket!

Vi har en lista med saker vi vill göra typ som hikea upp för La Concha, ta massa fina bilder, åka på utflykter och jag vet inte allt. Blir så glad när jag tänker på det haha!

Likes

Comments

Bild från löpningen igår, det går bättre och bättre!

Sitter just nu i biltvätten efter en heldag på jobbet. Har nämligen haft studiedag idag vilket har varit så skönt! Älskar att vara på jobbet då alla är så roliga och härliga där haha 😃

Har iallafall fått väldigt mycket nödvändiga saker gjorda. Har även hunnit jobba med mitt egna företag och fixat med månadsavstämningar och annan bokföring så det känns toppen!

Nu har jag precis kommit ur biltvätten och ska slänga lite glas innan jag åker till stan för att prova balklänningen med mina nya skor innan den sys upp!

Vilken toppendag!

Likes

Comments