Header

Allmänt

Började dagen med att storhandla vilket resulterade i en morgonträning då det blev tungt, haha! Sen packade vi upp innan vi gick ner till stranden och sen har vi legat där hela dagen! Nu ska vi ha en snabb powernap innan vi gör oss redo för ikväll!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Allmänt

Det var ett tag sen sist och det känns som att det har hänt så mycket dem senaste veckorna! Har bland annat firat att det endast är 30 dagar kvar till studenten, har haft många trevliga grillkvällar, fikat med fina vänner, firat Valborg och sen har jag pluggat såklart!

Idag är det endast 25 dagar kvar till studenten och det känns som jag lever i en härlig bubbla då allt jag tänker på är studenten! Just nu har jag bara en enda uppgift kvar och sen är jag klar med 13 år i skola?! Alltså för mig är detta helt sjukt, haha! Även fast jag ska fortsätta plugga så känns det så otroligt skönt att få lämna gymnasiet, det är en speciell känsla.

Likes

Comments

Allmänt

Är så avis på mina föräldrar som befinner sig i Spanien just nu, lyllos! Känns förresten som att jag inte pratar om annat än Spanien på bloggen, ska försöka sluta haha!

Sitter just nu i skolan, det har varit full fart dem senare dagarna. Har jag inte pluggat så har jag jobbat osv! Ska bli så skönt när denna skolvecka är slut för då har jag bockat av två uppgifter.

Beställde förresten två nya klänningar häromdagen, är på jakt efter något att ha på studenten, alltså på kvällen! Hoppas dem blir bra!

Likes

Comments

Allmänt, Outfits

Bilder från Marbella!

Gårdagen var toppen, kom hem från skolan och sov en stund, det var verkligen välbehövligt efter min sömnbrist den senaste tiden! Sen åkte jag och A och handlade och lagade en jättegod middag hos honom, det blev grillat. Sen kom en kompis över en stund och det slutade med att jag somnade på soffan, så mysigt!

Idag har jag faktiskt bara legat i uterummet hemma och inte gjort något speciellt. Vi får se vad jag hittar på senare idag! Men nu ska jag plugga 😁

Likes

Comments

Allmänt

Igår var det 50 dagars! Hade en super trevlig kväll. Har dock så svårt att förstå att det faktiskt är studenten snart..så sjukt!

Har precis ätit middag, pappa lagade köttbullar med massa goda tillbehör vilket var hur gott som helst! Nu ska jag plugga, måste få klart ett projekt idag så jag ska inte ge mig förrän jag är klar, men jag känner att gårdagen har satt sina spår haha!

Imorgon ska jag upp tidigt för att jobba lite innan jag börjar skolan, annars har jag inga planer!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Allmänt

Påsken var ett bra avslut på ett härligt lov! Kom i skrivande stund på att det faktiskt var mitt sista lov och om jag ska vara ärlig så känns det riktigt bra! Det känns som att jag är redo efter alla dessa år.

Hur som helst, i fredags firade vi påsk hemma hos mig och i lördags firade vi ute hos Anders föräldrar. Snacka om lyx med två påskbord, hehe! Har ätit alldeles för mycket mat, för att inte tala om godis men det hör väl till!

Imorgon ska jag tillbaka till skolan, på onsdag är det ynka 50 dagar kvar i skolan! Åh jag blir så glad när jag tänker på det!

Likes

Comments

Allmänt

Nu är jag hemma i ett kallt Sverige. Känns skönt att vara förenad med familjen igen efter det hemska som hände i Stockholm, bara att få krama om varandra lite extra!

När jag kom hem igår kväll så var uterummet klart och vår sommarstuga nedanför huset var rivet. Snacka om förändring! Det blev iallafall otroligt bra. Under förmiddagen har jag hjälpt pappa med att göra iordning marken där sommarstugan stod. Men shit vilket väder, snö, vind och kyla..burr! Skulle inte tacka nej till en biljett tillbaka till Spanien, that´s for sure!

I eftermiddag ska vi fira påsk hos oss, mina bröder och A kommer hit. Tills dess ska jag nog plugga lite och fixa lite saker på min to-do lista. 😎


Likes

Comments

Allmänt

Sitter just nu i soffan och äter choklad och jordgubbar med Clara efter en heldag i solen!
Känns verkligen tråkigt att det är sista kvällen här, vi får nog planera när vi ska komma tillbaka nästa gång 😉 Ska dock bli mysigt att träffa alla där hemma igen!

Likes

Comments