Vardag, Fashion

Hej alla!

Idag åkte jag, min syrra och mamma till Lager 157. Där köpte mamma ett par jeans och ett idrottslinne till mig (bilderna). Och så körde vi runt lite för att hitta ett ställe att fika på, vi åkte och åt lite mat istället som vi varit på förut.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Djur, Tekniskt

Hej alla!

Min förra mobil jag hade var en Samsung Galaxy S2, så den var ganska gammal. Vi köpte den begagnad också, så den var ganska dålig. För någon dag sen stängde den av sig och laddade inte. Vi fick inte igång den och har inte gjort än heller. Så alla bilder jag hade på den är borta, så mycket vi vet. Så det blir lite svårt att uppdatera bloggen nu, men aja. Så nu har jag min storebrors gamla mobil som är en Sony.

Loppan 👇

Likes

Comments

Musik

Hej alla!

Jag har börjat lite smått med att göra musik. Ni får gärna gå in och lyssna 😉

Där heter jag: LinneaGunnarsson | Om det hjälper: Profilbild - Blomma & en katt i bakgrunden


Likes

Comments

Vardag, Djur, Mat

Hej alla!

Jag vet att jag är dålig på att uppdatera, men jag brukar inte göra särskilt mycket…

Det var skolavslutning den 10 maj och jag fick aldrig någon bra bild på oss och det var ganska tråkigt. Vi stod bara och lyssnade den mesta av tiden.

Här är några bilder 👇

Likes

Comments

Vardag, Ritning, Djur

Hej alla!

Jag har inte gjort något speciellt på senaste tiden så det blir inte så mycket skrivande idag. Jag har iallafall varit med några kompisar och så hade vi lite mys (2 ggr). Den ena gången fixade vi varandras hår. Emilia flätade Nathalies hår och det blev jättefint så jag tyckte det var värt ett foto. Sen cyklade jag hem båda gångerna. Det är ganska jobbigt för det är nästan 9km långt att cykla.

Jag har även ritat en ananas. Jag ritar inte så mycket, men ibland känner jag för det.

Popcorn med choklad på är ju alltid gott, eller hur? Jag tycker iallafall om det väldigt mycket och det mättar ganska bra också.

Och såklart var jag tvungen att slänga in en bild på lilla Loppan 👇🏼

Likes

Comments

Vardag, Fashion

Hej alla!

Idag var jag på stan med en kille. Och nej, han är inte min pojkvän. Vi är bara vänner. Han skulle egentligen dit med en annan tjej, men hon blev sjuk.

Anledningen till varför jag följde med istället då var för att igår spräckte jag mina jeans. Då kanske ni tror att jag köpte ett par nya, men nej. Jag hittade inga jeans. Ett vitt par hittade jag, dem satt bra runt midjan och var ganska snygga, men dem var för korta...

Vi åt/drack på Espresso House och gick en del. Och allt han köpte var ett par solglasögon.

Och istället för jeansen, hittade jag en snygg tröja från H&M. 👇

Likes

Comments

Vardag

Hej alla!

Jag har inte riktigt tänk på att blogga på den senaste tiden. Jag har ingen speciell anledning, bara att jag har glömt. Mamma har fyllt år, så jag och min storasyster bakade en tårta till henne. Och tydligen hade några av hennes jobbekompisar bakat exakt samma tårta, så det var ingen överraskning med smaken.

Jag har varit med en kompis och vi cyklade till en sjö och fikade, sen gick vi runt i skogen och tog några bilder. Det var roligt och mysigt.

Min morfar dog den 12 mars, så vi gick på begravning. Det kom massa folk och det var väldigt fint. Många hade köpt blommor som var jättevackra. Efteråt åt alla mat och efter det åkte några av oss hem till mormor, så bjöd hon på mat.

I förgår gick jag med några kompisar efter skolan till en av dem. Där kollade vi en skräckfilm som heter Silent Hill. Den var jättebra och jag rekommenderar den till er som gillar skräckisar.

(Den sista bilden till höger) Jag gjorde mat igår, det blev nuggets, korv och pasta med gurka och tomat. Såklart var det vegetariskt och jättegott. Min storebror åt samma sak för han ville inte ha falukorv. När min storasyster kom hem åkte hon och min bror och köpte pizza och åt det.

Vad har ni gjort i helgen?

Likes

Comments

Info

Hej alla!

Eftersom jag har glömt att skriva här på länge så vet ni inte att jag har blivit vegetarian! Ni kanske undrar varför, jo för att jag blir lite äcklad av tanken av att jag äter ett djur. Jag älskar djur, att kela, gosa och leka med dem. Inte att äta dem. Plus att smaken är inte den bästa för min smak. Det finns inte heller så mycket som händer i mitt liv just nu, så vi ses i nästa inlägg!

Här kommer några bilder 😊

Likes

Comments