View tracker

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 80 readers

Likes

Comments

View tracker

Älskar hösten o när det blir sådär mörkt o gosigt ute, så man kan tända massa ljus o med gott samvete ligga hemma o kolla en film!
Är lite besatt av ljus, har 25 ish ja tände varje kväll... Japp lite smått besatt, men det blir så mysigt o lugnt på nått sätt, rogivande!

  • 79 readers

Likes

Comments

View tracker

Godmorgon!
Blev i morse väckt av sirener, ni vet när man sover men ändå är vaken, man hör något lång långt borta, lite så va det. Tänkte att de skulle bara åka förbi men kom bara närmare och slutade aldrig. Så hoppade o bokstavligen hoppade upp ur sängen o kollade ut och ser hela gatan full av brandkåren, polisen, o ambulanser. Det brann i en lägenhet längre upp på gatan, tre portar bort... så obehagligt att kolla ut genom fönstret o se hur det kommer ut massa svart rök från fönsterna, som tur va var det endast en person hemma där och hen blev räddad från balkongen. Men usch så obehagligt, blev lite orolig att det skulle sprida sig hitåt då vi är en gata som husen liksom sitter ihop, men brandkåren släckte det o hade den under kontroll. man vet fortfarande inte helt hundra vad som hände men man tror det va nån elektronik som började brinna i deras vardagsrum. Man tänker alltid att det aldrig händer mig men när det kommer så här nära inpå så blir man skärrad, kollade att mina brandvarnare funkar som dem ska nu o ska köpa en brandsläckare...

Likes

Comments

Ja det här gick inte riktigt som planerat, jag hade helt och hållet bestämt mig för att söka hemma i Stockholm och flytta hem under tiden. Men så gick jag och Sandra av misstag på ett seminarium om praktik utomlands, vi blev fast och va med på hela seminarium trots att vi båda bestämt oss för Sverige. men så på vägen hem gick vi där o tror vi båda blev så chockade för vi va fast, vi ska utomlands. Varför inte ta den här chansen, när kommer jag nästa gång kunna åka bort 3 månader och samtidigt "gå i skolan" att kunna uppleva och lära samtidigt. Så vi slog till, först var tanken Indien men det blev tillslut Uganda. Vi ska tillsammans med en annan tjej i klassen hyra en lägenhet och sen jobba på lite olika ställen, jag ska till ett barnhem, och jag känner så mycket rätt för det. jag känner att jag vill dit och uppleva hjälpa till och se en annan syn på det hela. Mitt hjärta klappar verkligen för barn i nöd och när jag hörde om det här barnhemmet och pratat med tjejer som redan varit där så kände jag bara, vi kör. Så i mitten på Januari drar vi och kommer hem 15 veckor senare. Häftigt, spännande och läskigt. Jag är verkligen inte tjejen som packar väskan och drar ut till Afrika i tre månader så det ska bli kul att testa något annat än swimmingpool och resort. Nu kör vi! Denna donna och jag i Afrika, kan sluta hur som helst men så innerligt tacksam hon finns. 

Likes

Comments

Sen jag flyttade hem hit till ÖSD igen så har jag haft sån längtan hem till familjen, vännerna och pojkvännen, man känner sig ganska så ensam även om jag har vänner och så här uppe man att ha någon nära o bara va med som jag är så van att ha hemma, så jag började kolla på att köpa ett litet djur, något att gosa med o faktiskt kunna ge kärlek, så hittade jag honom, han bara dök upp där och jag slog till. Vi hälsan Virre välkommen till familjen. Han hoppar runt fritt i lägenheten och har lärt sig gå på låda. Så gosigt och an är så ovanligt gosig och tam för att vara en kanin. Han har inget emot att ligga i famnen och soffan o gosa.

Likes

Comments

Så va skolan igång igen och hösten lika så. Det är murrigt, regn och kallt. men jag gillar det, mysigt på något sett.

Har haft en underbar sommar alldeles för kort dock men det är den alltid. Har kommit igång med plugget igen, nu går jag in på termin 2 av 7 och det är juridiken som gäller. Det är en blandning av glädje och förtvivlan, väldigt mycket och krångligt som man ska förstå men det är så intressant och att se hur man kan praktisera det i verkligheten och även sen i framtida jobb är så himla intressant, hade jag inte läst till socionom hade jag valt juridik, alltid haft en liten dröm om att bli advokat men samtidigt så tilltalar mig det sociala också. Ser fram emot den här terminen och ska göra mitt bästa för att klara tentorna, det är nämligen som så att om man inte klarar juridiken så får man inte gå vidare i sin utbildning vilket betyder ingen praktik nästa termin. men det får ett eget inlägg för det är också så himla spännande och trodde aldrig jag skulle våga göra en sån praktik som jag ska men är så taggad!

Lite från min 20 års dag , underbart!

Likes

Comments

Så himla gott och somrigt, mums!
Nu längtar man efter sommaren mer än någonsin!


Likes

Comments

Onsdag aka Lillördag idag, ledig från skolan idag men pluggar hemma. Gick upp halv sju ungefär när klockan ringde, usch säger jag bara. Har en väckarklocka som låter så hemskt! Den låter så högt och hårt typ, går inte att inte vakna, blir rädd i sömnen och flyger upp, men men inget snoozande, behövde komma upp då jag hade en körlektion halv nio. Hade en 90 minuter med min lärare och mest bara för att köra. Jag kan typ allt så nu kör vi bara för att få in fler timmar då jag inte har någon privat handledare här uppe, mamma är ju kvar i Stockholm. Har haft enormt sug efter våfflor senaste dagarna så va faktiskt tvungen,
mums va gott det var bästa på länge!
Ikväll får jag besök av Carro, hon ska komma äta lite middag
​och kolla lägenheten för första gången, mys!

Likes

Comments

Så var vi igång med en ny vecka och skola. Idag hade vi en föreläsning som egentligen inte gav ett skit rent ut sagt, han vi hade som föreläsare repeterade bara och pratade osammanhängande och fullständigt onödiga saker som hans möte med sin fru. ​Det är då man lite önskar man kunde fått sitta o plugga själv istället. Idag är det ca 2 veckor till tentan och man växlar upp plugget, 8-18 varje dag är det som gäller, traggla in infon, extra svårt när det inte är ett ämne som man är intresserad av, förra momentet var ändå intressant och viljan fanns där, nu är det bara för att man måste plugga inte för att man vill eller är intresserad, suck!
Nej nu blir det dyka in i kvantitativ vs kvalitativ forskning...

Likes

Comments

Ledig från skolan idag och borde pluggat mer än jag gjort men tar igen det nu ikväll, det är faktiskt nu som min plugghjärna vaknar, innan 8 på morgonen 'är inte ens ett alternativ, nejnjej!

För att fördriva tiden ytterligare lite idag gick jag ut på en lång PW/styrka/jopggingtur med Ida.skönt att kiomma ut o röra sig o bara snacka lite. Det blir så mycket lättare att komma ut om man är två :)

När ja kom hem igen körde jag lite mer styrka innan jag hoppa in i duschen, ska börja med en lång PW varje dag eller joggingtur så man kommer in i en rutin, och nu när det är soligt och fint finns det ingen ursäkt, ser det som en ursäkt att inte plugga haha!

​Världens skönaste skor, nike freerun

Likes

Comments