Header

denna dagen har varit en sådan där jobbig dag, redan ifrån början till slut


Det började redan tufft imorse, de senaste dagarna har det varit svårt att ta sig upp ur sängen. Det har ungefär känts som att jag blivit överkörd av ett tåg på morgonen, huvudvärken har verkligen dunkat och kroppen har inte alls samarbetat när jag väl bestämt mig för att gå upp. Jag är trött, alla timmarna om dygnet och känner att jag redan saknar min säng när jag satt mig i bilen för att åka till jobbet.

Dagarna går så fruktansvärt fort och det är redan en hel månad sedan julafton var, vilket vill säga att jag har varit sjuk till och från i en månad.

Idag hade jag bestämt mig för att storstäda, handla och tvätta med ingenting blev gjort, ponnyn fick vila idag och jag somnade efter tio minuter när jag kom innanför dörren. Hittade motivation vid halv nio ikväll då jag mer eller mindre rullade ur sängen och tog bilen ner till Landvetter för att sola. (Har fått för mig att jag behöver allt solljus jag kan få och då är solariet min bästavän)

Imorgon är en ny dag och nya möjligheter,, sedan är det bara två dagar kvar tills det är fredag och en helg som skall spenderas med att hitta lite glädje och motivation till livet. / En sliten LinnMove your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vet inte om jag skall skratta eller gråta men jag är ännu inte frisk, inte heller blir det bättre när jag aldrig får en chans att ta det lugnt..


Ännu en måndag, denna helgen gick så fruktansvärt fort och jag känner att jag skulle behövt en dag eller två till för att återhämta mig. I helgen var jag iväg på träningshelg för en tränare ifrån Irland och fick låna Ciccis ponny Rosie, en tjugosexårig ung ponny i sina bästa dagar. Jag har ju inte ridit någon gymkhana alls de senaste månaderna och blev förvånad hur bra det faktiskt gick. Men min kropp idag är inte den piggaste, jag har sådan träningsvärk så jag kan knappt gå.. Har nog helt glömt av vad ridningen ger för träning.

På måndagar är jag hästledig, vilket innebär att jag har en ''ledig'' dag efter jobbet. Eftersom jag inte mår helt hundra skall jag hem och kurera mig i soffan och försöka plocka undan hemma.

Ser så fram emot 2017 och hoppas jag får till ett kanon år med min ponny!

/ Linn

en bild ifrån träningen igår, super Rosie

Likes

Comments

Har vänt på dygnet och har så svårt att sova..

ligger nerbäddad i sängen med två täcken och fryser, har varit en relativt lång jobbdag och det tar på krafterna att inte må helt hundra än och gå in helhjärtat på jobbet.

Förra veckan hade jag "mini" semester och var ledig Torsdag och Fredag, under helgen kände jag mig lite krasslig och på söndag kväll fick jag feber, tror kroppen accepterar att vara sjuk när man slappnar av. Men imorse så var det första dagen utan feber och jag valde att gå till jobbet. Jag själv anser att man kan jobba om man blir bättre med en Panodil eller överhuvudtaget en värktablett. Och så är det klart att man mår som sämst på morgonen och kvällarna när man är förkyld.

Jag hoppas iallafall att jag blir frisk fort, dels för det sprätter i varenda kroppsdel för jag vill ner till gymmet, men även för jag har en fullspäckad träningshelg och födelsedagsfiranden att delta på. så får helt enkelt acceptera att det inte blir något gym denna veckan iallafall..

Nu är klockan 00:32 och jag ska upp om några få timmar. Puss / Linn

  • 43 Readers

Likes

Comments

Godmorgon, eller mer godförmiddag?

började känna mig lite krasslig i söndags kväll och vaknade på natten med feber och världens förkylning.. har haft ont i huvudet konstant i snart två dagar och känner att det är min tur att bli frisk.


Annars? Jo det är ganska bra, min ponny Elsa är snart back in the game igen och det är god tid att ta tag i ridningen ett snäpp seriösare än vad jag gjort de senaste halvåret. Träningen går bra, och jag känner att det är kul och kan se utveckling. Min kattunge växer så det knakar och snart är det dax att släppa ut vilddjuret utomhus.

Dagens planer är att försöka att ta mig upp ur sängen och besegra huvudvärken, ett besök till stallet skall göras samt hämta ut ett paket på Ica. kanske inte det roligaste inlägget men whatever. puss


Likes

Comments


Better Blogging Nouw