View tracker


rubriken stämmer inte riktigt då jag varit vaken exakt hela natten och jobbat..

Som jag nämnt tidigare så är detta min sista jobbnatt och eventuellt va det min sista dag här på Guldmesdgården, men det blir ett till pass på fredag faktiskt. Jag har lite sysslor kvar att göra idag, sedan går jag hem och sover vid klockan åtta.

Dagens planer är mer eller mindre att åka hem och pyssla lite med min häst innan jag kryper ner och försöker sova så länge som möjligt. Sedan är det även träning (om vädret tillåter) på eftermiddagen. Ska försöka att klämma in att jag måste städa idag!
har för mycket kläder, för lite utrymme och måste ta mig i kragen och sluta vara så lat!

kanske till och med åker till gymmet idag, vem vet?!

/ Linn


bilden är från igår, då jag låg kvar i sängen tills klockan sex på kvällen

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

godmorgon eller eftermiddag, de är oklart..

Börjar jobba om några timmar igen och ligger fortfarande i sängen,, har ingen motivation alls att gå upp faktiskt. Hade jag fått hade jag legat kvar här resten av dagen men nej, världen utanför mitt lilla hus anropar.

Jag har en del saker som hade behövts göras idag men som sagt, motivationen är på botten.. Ska om någon timme ta mig ut ur sägen och gå till stallet, där ska hästen motioneras och allting fixas, behöver sedan åka in till Göteborg och tillbaka igen för att sedan bege mig till jobbet, där jag sakta och säkert gör mitt sista arbetspass inatt.

Har nog haft en riktigt dålig ''dag'',, gick och la mig och va på dåligt humör och vaknade upp och va fortfarande irriterad.

På måndag börjar jag förresten träna igen, håll i hatten! / Linn

Likes

Comments

View tracker

.Inatt är det näst sista natten som jag jobbar här.

På fredag skriver jag på alla papper och börjar jobba som fritidspedagog på Landvetterskolan, kommer även gå in som resurs i en förskoleklass. Ser verkligen fram emot de då min kropp inte mår så bra att vara vaken på nätterna, man äter dåligt dagen efter och vänder på dygnet vilket var okej i början, men allt eftersom har det blivit slitsamt. Då jag alltid har saker att fixa på dagarna och ett stort fyrbent djur i stallet har det blivit tajt med tid och fått prioritera viktiga saker lite åt sidan.

Igår hade jag en ''ledig'' dag, fick ''sova ut'' tills klockan nio då jag vaknade och var jätte pigg, låg kvar i sängen fram tills elva och kollade på en serie och åt lite frukost. Sprang ut till min ponny och gav henne lite lunch och satte mig sedan och betalade mina räkningar.. (vuxenpoängen bara växer och växer) Började sedan städa lite och tvätta. Vid fyra så tog jag mig ut till stallet och med hjälp av pappa och Anders så fyllde vi på Elsas hage med grus. Tog med mig hästen på en promenad och fixade iordning allt i stallet. Senare på kvällen åkte jag ner till Landvetter och träffade Jennifer.

Sedan när jag klivit innanför dörren ganska sent på kvällen fick jag en smart ide och började möblera om på ''loftet'' där jag sover.  skruvade ner lite tavlor och satte upp en spegel. (typiskt mig att göra sådant där helt oplanerat)

kände att detta kanske inte va sådär jätte kul att läsa, menmen..

/ Linn


Likes

Comments

som rubriken lyder..

Blev det inget SM för våran del, Elsa va inte fräsch under besiktningen och jag valde att stryka mig! Såklart jätte tråkigt, då vi tränat och sett fram emot detta hur länge som helst! Men det får bli en tripp till Ale nästa vecka och kolla upp henne.

Sitter just nu på jobbet och gick på mitt nattpass för en timme sedan, är faktiskt sämre idag och har börjat få lite feber, men mitt halsont är nästintill borta men den där rethostan är ju sämst. Är ledig fram tills på torsdag kväll så hoppas att jag blir frisk då, jobba måste man ju!


Hoppas att natten blir lugn och att den går fort, för längtar redan hem till min säng / Linn

Likes

Comments


Återigen en till jobbnatt, börjar bli en sådan där nattuggla

Haft en sådan där jätte mysig dag både hemma och en stund vid sjön men Nathalie!
Jobbar min sista dag imorgon denna veckan och har äntligen en ledig helg, den ska spenderas genom att fira en blivande tjugoåring och en blivande artonåring och avslutas på söndag med en träning ute i Torslanda på min fina ponny! Tänkte även börja ta tag i min egna träning och få upp min kondition igen, även de där knäet ska rehabas och förhoppningsvis bli bra!

Även kul att mitt gamla jobb på Landvetterskolan ringde och frågade ifall jag ville börja jobba lite igen, vilket jag självklart tackade jag till och jobbar några dagar nästa vecka! Ska bli kul att börja få till vardagarna igen och jobba lite dag! Även börjar kolla lite på att plugga upp mina gymnasiebetyg och blivit sugen på att kanske plugga lite nästa höst, men jag får se!

får väl börja städa lite nu, pusss
Likes

Comments


Ännu en natt på jobbet

Ibland är det ändå rätt skönt att jobba natt, man får på något sett mer timmar på dygnet och man hinner grubbla på saker som man annars inte hade haft en tanke på. Klockan är närmare halv tolv och jag avslutar mitt arbetspass klockan 08.

Det finns så mycket som jag hade velat skriva, men som inte ens är värda att ta upp.

Men kan faktiskt passa på att skriva hur bra det går med min ponny, efter 2,5 år så börjar det kännas som att vi förstår varandra på ett helt annat sätt, jag har fått släppa den här ideal idén om att alla hästar går att rida på samma sätt, nejnejnej. Elsa är ett levande bevis på att man faktiskt får anpassa sig. Ena dagen är hon en vilde, medans andra dagen är hon en elit dressyrponny. Men det är okej, för det är alltid lika kul och gå ut till stallet och se vilket humör hon är på.

Också en sak som jag har tänkt på länge är att lägga ner ridningen nästa år och satsa på att få mitt knä bra, men icke. Istället har jag bestämt mig för att satsa vinterhalvåret på att rehaba knäet och samtidigt fortsätta rida och träna som vanligt. Det är så kul, för att efter allt dåligt man får höra runt omkring om sig själv och om sin ponny, får mig bara mer motiverad att visa vad jag kan. Det är inte en slump att man köper en ponny, det är ens undermedvetna som bara vet att det är rätt. Så om man vill ha Elsa, så får man mig på köpet, ganska logiskt inte sant.

Nä, nu är det dags att fortsätta jobba! puss

Likes

Comments

Det var ändå ett tag sedan jag ens fick tid eller motivation till att öppna min dator och göra någonting vettigt.

Livet? Jo det är dumt att klaga. Vädret? Även det kunde vara sämre än vad det är nu. Så ja, det är dumt att klaga på livet helt enkelt.
positiva Linn i farten..


Vad har hänt sedan sist? Jag har hunnit fylla hela tjugo år, ganska skrämmande inte sant? Det är knappt så jag kan förstå det själv faktiskt.. Jobbar gör jag även det! Precis börjar mitt nya jobb och trivs som fisken i vattnet.. Tyvärr saknar jag mitt gamla jobb på skolan där jag hjälpte till i en fantastisk klass. Men livet går vidare och man får testa nya utmaningar. Annars? Jo det händer inte så mycket mer, jag bor kvar i den lilla hålan Härryda som jag flyttade till, och tror jag har nämnt att jag skaffade en katt (det har varit omöjligt att missa) Och den lilla krabaten råkade visst gå och bli med kattbebebisar så fyra stycken små troll ligger i en liten låda och ser söta ut, inte för att vara sån men imorgon blir dem faktiskt tre veckor gamla. intresseklubben antecknar..

Min ponny är helt fantastisk och jag älskar henne över hela mitt hjärta, men det va inte heller direkt någon nyhet. She´s one of a kind..

/ Linn

Likes

Comments