Nej det är inte bra just nu. Hur mycket jag än vill att det ska vara det så är dagens faktum att livet är skit..

Jag har misslyckats med det viktigaste här i livet. Att ge mina barn den trygghet och stabilitet dom förtjänar och borde ha. Det spelar ingen roll hur många möten jag går på, hur många samtal jag ringer. Verkligheten står stilla. Jag kämpar dagligen för att få allt att gå ihop även om det kanske inte ser så ut utifrån. Jag försöker göra vad jag kan för att mina barn ska få nån form av trygghet. Jag verkar misslyckas med det hela tiden.

Ångesten tar över mer och mer. Jag gråter sällan men igår satt jag med lurarna i öronen och grät i nästan en timme. Jag har ingenting kvar att ge. När jag är med mina barn känner jag mig bara värdelös. Jag skäms. Och jag vill inte att dom ska se att jag går under.

Jag bara fortsätter på i samma monotona rörelse. Får dagarna att passera.

Jag är slut.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag har haft en sjuhelsikes träningsvärk i mage och bröst. Mest mage och mest kring revbensregionerna. Var tvungen att läsa lite om det för att förstå varför det gör ont där. Det har lättat lite lite nu iaf. Men det gjorde satans ont att köra skullcrushers idag när jag fick ligga och sträcka ut magen. Eftersom jag inte kan stå i brygga pga mina handleder så kommer jag använda den tekniken och ligga på bänk och stretcha magen istället. What ever works ni vet :)

Idag körde jag axlar, biceps och triceps. Körde slut på armarna totalt. Nu är jag dödstrött. Längtar efter att få sova. Imorgon ska jag jobba.

Testade att posera. Jag ska leta efter videos och andra tips och tricks. Lika bra att börja nöta direkt. Det är ju superviktigt har jag förstått :)

​Jag såg en video där en kille hade viktbälte med en vikt mot benen i den där hängande magövningen. Så det blir väl nästa steg när den där känns enklare :)

Nu blir det en dusch och en kopp te. Sen vill jag svimma av. 

Godnatt. 

Likes

Comments

Dagen började med det vanliga. Fiberhavregrynsgröt, 2 rågi med 2 ägg, kaviar och ett glas vatten med d-vitamin. Kaffe har jag druckit innan frukosten.

Begav mig upp på stan först för att lämna av ett papper, köpte 2 små bananer och gick iväg till gymmet.

Dagens ben:

2 uppvärmningsset frontböj

5 set arbetsvikt, mkt teknikövande för den är ny för mig med stång. Kan va klurigt att balansera stången. Blir inget fusk med hållningen iaf för då åker stången av ;)

3 set arbetsvikt vanliga benböj

1 uppvärmningsset i benpressen

5 set arbetsvikt

Avslutade med 3 dropset i bensparken 👍

Likes

Comments

​Åh det är så svårt att inte vara rädd för sockret när man under flera månader ägnade sig åt att vara rädd för precis just det. Jag behöver socker. Jag behöver kolhydrater. Jag behöver det för att bygga. 

Råkade göra en konversation på gymmet idag där dom pratade om det där med att vara rädd för socker. Och smör. Så vad gjorde jag ikväll? Blev helt galen och åt 4 rostade mackor med smör och ost! Haha! Det är ju ingenting jag kommer göra varje dag. Och ja, jag ångrar mig. Men jag försöker att inte vara rädd för allting. 

Nu ska jag gå och inte vara rädd för kudden. En ny dag imorgon. Ny dag och nya carbs ;) 

Godnatt. 

Likes

Comments

Benträning idag då. Det kändes rätt behagligt i böjen efter 2 set så jag ökade 10 kg och körde 3 set till men då fick jag jobba! Så med andra ord har jag avancerat i böjen. Woho! Det måste ju vara dags att ge sig på ett nytt personbästa snart :)

Ökade även vikten på hantlarna när jag körde utfall med 3 kg på vardera, och 10 kg när jag körde raka mark. Förväntar mig ljuvlig träningsvärk efter det 😁

Där har ni uppladdningen! Käkade en banan en stund innan träningen oxå. Gav tydligen bra med energi 😃

Imorgon väntar ett bicep-triceppass.

Likes

Comments

Dagens rygg

Hantelrodd

2 set uppvärmning

5 set arbetsvikt

Stångrodd

1 set uppvärmning

5 set arbetsvikt

Sittande rodd

1 set uppvärmning

3 set arbetsvikt

Pullups

3 set x2, avslutar med 10 negativa


Det är riktigt roligt att öka. Jag klarade inte ens av att göra 1 pullup för några månader sen. Idag var första gången jag kunde göra 2 i rad. Framsteg 👍 Till jul kanske jag har ökat till 3 *hoppas*

Bjuder på en annan flexbild oxå. Det verkar äntligen hända saker med bröstet!

Likes

Comments

​När jag fyller 33 om 7 månader ungefär, då ska jag gå och vara ego som tusan hos en fotograf och få mina framsteg ordentligt fotade. Ser fram emot en sommar med spraytan, muskulös kropp och glada färger! 

Be your own hero! 

Likes

Comments

Dagens träning

Bänkpress

2 set uppvärmning

3 set arbetsvikt

1 dropset som avslutning, 45kg -> 40kg -> 30kg

Hantelpress superset lutade crunches

5 set vardera

Jag börjar använda viktskiva vid mina crunches nu

Flyes i cable superset benresningar liggande på bänk

5 set vardera

Flyes i cable nerifrån superset magövning i cable

3 set vardera

Jag räknar iskallt med att få en jävulsk träningsvärk i magen efter det här! 😁

​Imorgon är en ofrivillig vilodag. Jag ska jobba 6.50-20.30. Har en liten rast på 1,5tim utöver de vanliga bara. Så trött lär en ju vara imorgon kväll. På fredag kör jag på igen, då är ryggslakt på schemat! ❤ 

Ta hand om er alla där ute! 

Tack o hej!

Likes

Comments

Ibland står det helt stilla på vågen. En där ångestfyllda dumma manicken. Skit i den där förbannade vågen! Den säger inte allt! Jag väger typ 2 kg mer på kvällen än på morgonen och beroende på vätska, mens osv så kan man inte lita på dom siffrorna. Fast jag vet. Jag vet hur det känns när man står där och stirrar på siffrorna. Men just precis nu väger jag mig samtidigt som jag mäter mig. Jag vill att vågen ska gå sakta uppåt men samtidigt tappa fett. Jag har mitt område där jag vill se förändring. Det är runt midja och höfter. Det är där det känns vobbligt fortfarande. Nu har ju jag burit 4 barn och det har satt sina spår så jag är iaf nöjd om det vid höfterna/rygg blir lite tightare. Den där lilla grejen vid snittet får jag nog leva med. Samt den lösa huden som blir. Jag är snygg ändå ;)

Ibland står det still. Det kan det göra för alla. Ge inte upp!! Se över din kost skulle jag vilja säga, i första hand. Det har jag gjort efter att midjemåttet stått stilla i flera månader. Tagit bort ett par saker och räknat noga på mitt proteinintag nu ett tag. Och vad hände? 2 cm mätte jag till idag. 2 cm har midjan minskat! Då har jag inte lagt till någon konditionsträning utan bara sett över kosten lite mer noga. Några små saker gör så mycket. Ta hjälp om du sitter fast! Ibland kan ett par andra ögon se det du har missat.

Ge inte upp!

Pepp bild kommer här! Från 105 cm till dagens 82 *stolt*

Jag bjussar på en flexbild oxå. Eller en no flex VS flex 😄

​Härlig söndag. 😃 Jag blev så sjukt laddad för gymmet. Idag ska axlarna få så mycket kärlek så det är inte klokt 💪👌

Likes

Comments

Skönt tryck i både bröst och triceps idag. Tummen upp på det 👍 Imorgon kör jag ben igen om låren tillåter. Fast med fokus på baksidan.

Eftersom det är torsdag så kör vi en throw back ;) 

Ca 7 månader mellan bilden till vänster och den längst till höger 💪

Likes

Comments