Hej!
Då var det helg igen, underbart!
Och äntligen är våren här, hur fantastiskt är inte det?? Få lite solsken, om man har tur så kanske man får lite bränna👏 om man är ute såklart.

I torsdags så hade jag fotbollsträning, gick skitbra! Riktigt roligt att försäsongen har dragit igång. Nästa vecka är det dags för träningsmatch mot Valbo! Hoppas verkligen att vädret håller i sig.

Igår så var jag nervös hela dagen, just för att min pojkvän fyllde 18 år i tisdags och han körde upp igår! Och klarade det på första försöket! Både skrivningen och körningen, så duktig! Mitt hjärta, grattis igen till dig fina du❤️
På kvällen så åkte jag in till Gävle med min pojkvän och hans familj, vi åt på church street, för att fira lite! Så mysigt.
Sen på kvällen åkte alla vi hem och tittade på let's dance, det slutade med att alla sov på soffan.. Haha. Men allt var jättemysigt!
Och igår blev det en premiärglass för mig, mjukglass. Så gott!
Idag så gick alla upp samtidigt, åt frukost tillsammans. Myspys.
Sen tog jag och hjärtat mitt en premiärtur till min syster och hennes barn och sedan åkte vi till pappa för att hälsa på lite.
Måste säga att det var lite läskigt att åka själva första gången utan min pojkväns föräldrar! Men det gick så bra så, han är så duktig.
Idag blir det en slappdag, bara mysa och senare ikväll titta på melodifestivalsfinalen.

Det var allt jag hade och säga idag! Hade gött😉

Likes

Comments

Halloj!
Nu har jag gått och blivit förkyld, sjukt tråkigt.
Men det är iallfall mot bättringsvägen!
Idag var jag hemma från skolan, ville vila så att jag blev friskare till imorgon då jag har fotbollsträning som jag inte ville missa. Dock så missade jag ett engelskaprov, men aja det finns tid till att göra det senare!

Mammsen bjöd mig på pizza för ett tag sen, det satt riktigt fint!
Eftersom att det var så himla fint väder idag så blev det en liten promenad med hunden våran, underbart med sol!

Äntligen är våren på väg! Fram med vårkläderna, dock dags att köpa nya kläder, skor och jackor! Så kul att köpa nya fina kläder.

Men bortsett från att jag är lite förkyld så har dagen varit bra👍
Ha det gött!

Likes

Comments

Hallå där!
Ja nu så har jag skaffat blogg nämligen, vilket jag aldrig trodde att jag skulle göra. Det är väl värt ett försök!
Man kan väl behöva skriva av sig ibland.
Här får ni iallafall följa min vardag m.m!
Hade😃

Likes

Comments