På torsdag jobbade jag ett lunchpass på klubben för jag råkade ha ledigt från skolan. Senast jag jobbade lunch var i augusti/september nån gång så det var kul att få hoppa in på ett dagspass.

På fredag hade jag akut tandläkarbesök. Jag har haft sån otrolig tandvärk sen förra helgen och jag misstänkte direkt att jag har inflammation i visdomstanden eftersom smärtan var bekant och jag har haft inflammation tidigare. Rätt som det va har jag inflammation och jag fick två antibiotikakurer. Blä! Inkommande tisdag ska jag på röntgen och då avgörs det när det blir operation. För två år sen togs mina visdomständer bort från vänster sida och det var ett helvete. Jag grät som en liten flicka då. Traumor från lågstadiet sitter väl omedvetet kvar nånstans. Nåväl, sen när höger sidas tänder är utdragna behöver jag aldrig mera lida av inflammation och tandvärk.
Fredag kväll var däremot lite roligare! Förfest hos Nico med bästa bb och sedan sportsitz i ÅA som sedan avslutades med dans på Ollis. Jag tycker vi borde ha fått pris för vår outfit. Vi föreställde sporten quidditch från Harry Potter, påhittigt va?

Igår var det lördag och dagen bestod av slöande i soffan i sällskap av pizza och zero cola . På kvällen ordnade Lina födis/inflyttningsparty och jag hängde där hela kvällen. Tyvärr var kroppen min för trött för att orka med fest igen så det blev sängen redan kring 22.

Idag är det söndag och jag har varit i gång hela dagen. Har fixat lite ärenden, städat och försökt laga en tacopaj som inte blev så god som jag trodde att den skulle bli, haha. Efter det hade vi bb möte hos mig. Nu har jag precis kollat färdigt en film på netflix. Nu väntar jag bara på att klockan ska slå tolv så jag kan ta min antibiotika och efter det blir det nog att krypa ner i sängen för imorgon väntar en ny vecka och jag har en lång dag i skolan.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Bild lånad från Pinterest

Jag lägger väldigt sällan upp quotes för jag tycker de oftast är lite cheesyga men just denna fastnade jag för med tanke på vad som har hänt. Ett långt och fint kapitel i mitt liv är avslutat då vi har bestämt oss med M för att gå skilda vägar. Ibland räcker inte kärleken till och man blir och stampa på stället. Då är det bäst att gå sin egen väg. Just nu i skrivande stund mår jag faktiskt helt bra. Självklart är det tungt och speciellt ensamt är det på kvällarna. Men inte ska väl en break-up vara allt för lätt? Man måste nå botten för att kunna ta sig upp igen.

Likes

Comments

Novembermånads absolut mest spelade partylåt ovanför. Så otroligt bra!

Hey trogna läsare! Trots dålig uppdatering är det fler som kikar in här varje dag. Halva november har flugit förbi och jag har haft så sjukt mycket att göra igen. Kaffedejter hit och dit, möten & planeringar, fester och massa annat skoj. Skolan går däremot inte lika bra men det är ju ingen nyhet, haha. Denna månad är fullspäckad av roliga evenemang och jag springer igen på allt. Ikväll ska jag t.ex. på Rock Idolen som RÅAV ordnar och på fredag ska jag på KAV-motions sportsitz. Känner att jag vill ta ut allt av mitt studieliv så jag sedan inte en dag om 20 år ångrar att jag inte festat till det under min studietid. Dock måste jag försöka hitta någon rutin för min skolgång som funkar för mig för hittills har jag bara snackat bort x antal timmar i matsalen under hela denna månad... Känner hur ångesten kryper upp inom mig så småningom. Idag provar jag på att vara hemma och försöker få något gjort här istället. Har börjat morgonen med lugn musik, en kopp te, en banankvarg och att scrolla igenom bloggar. Nu ska jag försöka sätta igång med ett av alla hundra inlämningsarbeten jag har. Och den där jävla kandin skulle jag också borda börja skriva på, men det känns ju så jobbigt...

Likes

Comments

För en tid sen hade jag och Frida en galen idée om att samarbeta med våra styrelser (Brobyggarna & Pampasmaffian). Tog inte länge före planeringen var i gång och i lördags förgylldes vårt samarbete - en sitz i form av dagsfest som fick namnet Project S(illiz).

Dagsfesten hölls i Kvevlax uf. 150 deltagare anlände med bussar kring 11 tiden och 12 började sitzen. I tre timmar sitzade folket, glömde bort sina bekymmer och blev fulla som kajor. Efter det öppnade vårt allas vardagsrum, Oliver's Inn sina dörrar för oss för några timmars dans. Efter det bar det av på mellanfest till Wasaborg för lite ölpingis och mera fest med närmare 100 pers. Tror vi alla är evigt tacksamma för att killarna i WB alltid tar emot så mycket folk! När danslusten kom tillbaka var det dags att traska iväg till Leipis för efterfest, där Bastupojkarna & Freddy Kalas uppträdde. Så förbannat hett i en fleecedräkt på båda keikkorna men hade sån fiilis så jag brydde mig inte. Har nog aldrig varit så svettig i en bar i hela mitt liv haha. Sedan blev det några varv av och ann mellan Leipis och Ollis, en pizzapaus och en avslutande tryckare på Ollis. Då kom tårarna för min del. När man får stå på bordet i grisdräkt och dansa med en så fin människa som Frida och sedan inser att detta var sista gången vi ordnade något stort med våra föreningar, då får man fälla några tårar. Efter det var det meningen att vi skulle gå hem men vi hamnade på efterefterfest med bland annat självaste artisterna. Klockan 6 var batteriet slut i kroppen och två trötta grisar tog sig hem efter en 23 timmars dag fylld av fest.

Min och Fridas uppgift var som rubriken säger, festa som grisar, bokstavligen. Vi två som är bossar över våra föreningar fick klä på oss pampasgrisdräkterna och helt enkelt ha mest och bäst fiilis av alla, och det hade vi nog. Tack tusen tack Frida och alla andra som gjorde min dag så fantastisk! Jag har inte skrattat och varit så där löjligt lycklig på länge som jag var på lördag! Sista gången jag ordnade en stor sitz och jag skulle inte ha kunnat önskat en bättre dag! Tack <3

Likes

Comments

Igår var det lördag och vi överraskade finaste Tolla med dunderkalas i cantare eftersom han tagit examen. Han om någon förtjänade en fest med tanke på allt vad han har gjort för alla hans vänner och speciellt studentföreningar i Vasa! En legend helt enkelt. Överraskningsfester är ju typ det bästa som finns? Jag älskar att göra någon annan glad! Kvällen bestod i korthet av mycket beerpong, girltalk och allmänt fylleyrande. Kring 00 drog vi vidare med ett gäng till ollis och dansade bort några timmar tills benen inte orkade mer. Tack igen alla vänner, jag har så kul varenda gång jag är på partaj med er!

Likes

Comments

För exakt 6 år sedan gick världens bästa Momi bort. Igår var jag med Frida & Matte och tände ljus för våra nära och kära som inte finns längre. Hela gravgården var så stämningsfull och fint upplyst av alla ljus i det mörka höstvädret. Jag tände mitt ljus för Momi & Mofa, Robin och gammelfafa. Hoppas ni har det bra i himlen <3

Likes

Comments