är denna remix av Alan Walkers låt Tired. Har haft den på repeat flera dagar i rad nu och jag har inte tröttnat än. Så jäkla bra!

Siirrä blogisi Nouwiin - nyt voit tuoda vanhat blogisi - napsauta tästä!

Likes

Comments

Precis som rubriken säger så har denna vecka bestått av bland annat Nadines lillesyrras 17års fest på tisdag. På onsdag åkte jag ut till lande och här är jag fortfarande. Har haft supersköna dagar med familjen. Jag har bland annat solat, åkt båt & jetski, sett footloose musikalen, plockat blåbär, lagat iskaffen, druckit mängder av cola och öl, badat bastu och bara njutit av att få vara här på mitt älskade landeställe. Imorgon är det måndag och jag ska fortsätta njuta av varma sommardagar och bara ta det piano. På tisdag eller onsdag kör jag tillbaka upp till Vasa för några dagar jobb och sedan kör jag tillbaka ner igen. Njuter för fullt av livet just nu, därför har det varit lite dålig uppdatering här...

Likes

Comments

Igår åkte jag och Nadine iväg på en liten roadtrip till Jakobstad. Ingendera av oss hade varit där tidigare så vi passade på at göra det då vi båda var lediga. Egentligen behövde jag ladda min bils akku eftersom den har krånglat på senaste tiden och vägrat starta, så 200km körning allt som allt borde nog ha hjälpt. Vädret var dock inte så bra men vad gör det. Lunch på Friends & Burgers, sedan gick vi omkring i några klädbutiker och till sist köpte vi ärter på torget och körde tillbaks till Vasa. Väldigt skön dag med bästis.

Jag har just packat väskan klar och så småningom ska jag traska iväg till tågstationen och ta tåget ner till Grani. Ikväll ska vi med Nadine på hennes lillasysters födisfest (som övervakare och rutinerade partypinglor). Imorgon åker jag ut till landet och ska bara njuta och ta det lugnt i några dagar. På lördag är det sommarmarknad i Kristinestad och på kvällen är det fest som gäller. Har dock inte ännu bestämt mig om jag ska fara på det eller stanna på landet. Får se hur jag känner på fredag.

Likes

Comments