Brobyggarna

Här är några bilder som snällaste Emelie knäppte på oss.

Detta sköna gäng kan jag kalla min styrelse. Jag gillar er som fan.

Suunnittele blogisi - valitse Nouwin monista malleista tai tee omasi, "osoita ja napsauta" - napsauta tästä!

Likes

Comments

Länge sen jag skrev här...

Före påsklovet hade vi photoshoot med Brobyggarna en kall dag. Vi frös som fan när vi stod i finingskläderna och försökte se glada ut. Bilderna blev dock riktigt bra och jag ska visa dem i ett annat inlägg. Jag har även hunnit med Brobyggarna hålla samkväm tillsammans med SSHV & FSLF i Havtornen. Det var riktigt kul att lära känna nytt folk! Påsklovet gick och jag spenderade påsken ensam. M var i Ruka med sina kompisar. Jag underhöll mig själv med vårstädning. Det tog tre dagar för mig att städa ordentligt hela lägenheten. Slutresultatet var ganska najs! Jag var även hos Okki några kvällar och chillade med några kompisar och spelade lite beerpong och bara njöt av livet.. Jag måst säga att det var ett ganska så skönt påsklov. Jag åt dessutom inte ett enda påskägg! Duktiga jag!

Likes

Comments

Lycka är att komma hem efter en resa till en pojkvän som har städat vårt hem, köpt blommor och lagat mat åt en.

Likes

Comments

Resor

(PostPampas träningsläger) En vecka i Vuokatti med jumppabiämnes gruppen är över. På måndag morgon kl 07:00 startade vi från ÅA med två mininbussar och en personbil mot Vuokatti. Vi var framme nån gång på förmiddagen och packade upp lite och bytte om till utekläder för resten av dagen spenderades i backen med slalomundervisning. På tisdag började vi morgonen med ett flataskidningspass där vi byggde banor och mest lekte med skidorna på. Sedan bytte vi kläder och utrustning till slalomskidor & snowboard. Vi var indelade i tre grupper så vi hade ett roterande system, då en grupp hade slalom hade en annan snowboard och den sista gruppen fritid osv. Jag fick vara lärare för an av snowboardgrupperna då jag kan åka snowboard. Det var utmanade men roligt. På onsdag hade vi en mega lång utfärd på flataskidor. Vi skidade 23km och jag trodde jag skulle dö. Jag som hatar att flataskida klarade av det! Kan säga att känslan i kroppen efter den skidturen inte var så nice då musklerna var helt sönder men känslan i huvudet, när jag hade klarat det, var obeskrivlig. På kvällen belönade vi oss med middag på Amarillo. På torsdag hade vi igen ett morgonpass med flataskidning där vi tränade på skate teknik. Efter det böt vi om till slalomkläder och spenderade resten av dagen i backen med slalomundervisning och fritid. På fredag övade vi på att åka slalom i olika formationer ner för backen. Vi tränade även på storslalom och åkte bana och tävlade mot varandra. Jag placerade mig på åttonde plats av tjugotvå. Efter att vi var klara med förmiddagens undervisning packade vi ihop oss i bilarna och körde tillbaka till Vasa. Veckan var riktigt kul trots att jag hade krapula ännu på måndagen och fasade för hur jag skulle klara av en tung träningsvecka, men hur bra som helst gick det! På kvällarna efter att vi hade haft undervisning chillade vi i våra stugor och lagade middag tillsammans, spelade sällskapsspel, såg på film och badade bastu. Riktigt mysigt med andra ord. Hela veckan hade vi strålande sol och några plusgrader. Perfekt väder! Jag var även utan smink hela veckan så huden har fått vila sig lite och samtidigt fångat lite solstrålar. Mina fräknar har också börja titta fram.


Följ vårt instagramkonto för att se vad vi sysslar med:

@jumppabiamne

https://www.instagram.com/jumppabiamne/

Likes

Comments

Brobyggarna, Fest

Alltså PAMPAS, fyfan vad jag älskar dej. Jag hade en så sjukt lyckad och rolig vecka! Under #pampas17 har jag hunnit spela otaliga mängder av beerpong matcher, tävlat och representerat brobyggarna i olika tävlingar, dansat på bord, träffat nytt folk, skrikit sönder rösten, serverat på sitz, sätt Bastupojkarnas keikka, gått på mellanfester, dansat på torget, skrattat så jag gråtit, varit kvällsfunktionär, sovit alldeles för lite, sätt Linda Bengtzing och De Vet Du uppträda på kvällsfesten i rewell center och så mycket annat, men framförallt har jag varit glad och lycklig och haft så förbannat kul. Pampasveckan är helt klart den bästa veckan på hela året! 

Här kan man läsa en artikel om mej, Fanny & Tolla som handlar om hur våra dagar under pampas såg ut. https://svenska.yle.fi/artikel/2017/03/29/pampasveckan-dag-dag-tre-vasastuderande


Likes

Comments

Startade denna sköna söndag med sovmorgon. Efter det tog jag en morgonpromenad i det soliga men blåsiga vädret till butiken och köpte morgonmål. Lagade sen dunder frukost för M och mig. Nu ska jag skriva färdigt några skolarbeten och ikväll ska jag ha möte med BB. Sen ska jag börja tagga inför pampasveckan.

Likes

Comments

Tredje veckan ledig börjar vara förbi. Bara en vecka kvar av ledigheten nu. Nästa vecka ska jag njuta för fullt för då är äntligen den efterlängtade pampasveckan här! Ska bli så fruktansvärt kul! Under den här veckan har jag hunnit med några möten, skolarbeten, styrelsebastu och hängt med vänner.

Idag är det lördag och jag har städat lite, lunchat med Johan & Ida och fixat lite inför Syhfilis-race som är på tisdag. Har även hängt med bästis. Vi tog bilen till Smulterö och satt oss på bryggan och njöt av kladdkaka och kvällssolen. Supernice! Nu har vi med M ätit nachoplates och är mätta och belåtna! Vi ska mysa ner oss i sängen och se på någon film och bara njuta av en ledig helg.

Likes

Comments

Brobyggarna, Fest

Årets absolut mest gillade bild hittills på Brobyggarnas instagram.

På onsdag ordnade vi med Brobyggarna en sitz som vi kallade Fortsättningen på något gammalt 2.0 med temat Kom inte som du e! Men det riktiga temat som vi hade planerat var ju SKAM. Blev en kul överraskning för folket. Klockan 18:00 smällde vi upp dörrarna till fanny-talo och folk började droppa in. Så kul när alla hade klätt ut sig. Vi i styrelsen var utklädda till the penetrators från skam serien. Sitzen körde igång lite efter 19 tiden när 160pers hade satt sig till bords. Efter 17 minuter hade det sjungits 5 snapsvisor och folket var väldigt törstiga. Sitzen blev superlyckad och jag är så stolt som ordförande över min styrelse. De jobbade sjukt bra trots att de var lite råddiga och jag var stressad före sitzen ens hade börjat. Men slutresultatet var ju 160 fulla personer som hade grym festfiilis och for iväg till Ollis. Efter att sitzen var slut städade vi undan lite med serveringspersonalen och efter det drog vi också iväg till Ollis där vi dansade resten av natten. På torsdag blev det en ordentlig städning av lokalen med styrelsen och efter det krabbishäng i McDonalds.

Likes

Comments

Fest

Mycket har hunnit hända igen sen senast jag bloggade. Har bland annat hunnit vara på halarkalas, spenderat en helg i Grani, sätt Wasaspexets premiär, lagat nya ögonfransar och hunnit ordna en sitz. Halarkalaset var lika kul som alltid. Temat var denna gång skoldisco. Förfest och beerpong med BB och sedan dans hela natten. Dessutom vann jag och Johnny en danstävling och blev kronade till kvällens drottning & kung. Superkul! På fredagen åkte jag iväg till Grani och spenderade en skön fredag i sällskap av mamma & pappa, pasta & vin. På lördag tog jag och hela halva Grani farväl av en fin person som gick bort för tidigt. Resten av lördagen var ganska tung och kvällen spenderades med familjen. På söndag förmiddag flög jag tillbaks till Vasa och hade möte med BB. Vi planerade det sista inför sitzen som skulle vara på onsdag. Skriver mer om sitzen i ett skillt inlägg. På tisdag var jag på Wasaspexets premiär och den var riktigt bra! Rekommenderar varmt att gå och kolla på någon av deras föreställningar!

Dåliga bilder via snapchat. Glömmer alltid att ta "vanliga" bilder.

Igår firade vi Jimmys 30års födis med överraskningskalas. Inplanerat var beachvolleyboll i Karkmo och sedan bastu & pool party i wasaborg. För min del hann jag bara vara med på volleybollen och sedan när vi kom hem fick jag sånt sablars magknip så jag visste inte hur jag skulle vara. Vet inte vad det berodde på och min kväll var förstörd så jag surade resten av kvällen i soffan för mej själv och var arg på min kropp för att den jävlades på så opassligt tillfälle. Idag har jag haft en super bra dag! Inget magknip mer och har varit på bra humör precis hela dagen och har dessutom varit jätte duktig. Började morgonen med att åka till butiken och handla lite och lagade sedan morgonmål för M som hade varit på party hela natten. Flickvänspluspoäng åt mej! Efter det lagade jag kaffe åt oss och så satt vi oss på balkongen i solen och njöt en stund av vårsolen. Efter det har jag lite städat upp i lägenheten. 15 tiden gick vi på långpromenad med Johnny i det ljuvliga vårvädret. I Vasa har snön börjat smälta och solen har gassat på flera dagar. Har äntligen fått lite vårfiilis och nu önskar jag att all snö smälter bort så snabbt som möjligt. Imorgon ska jag och M spela in en reklamfilm. Blir en spännande dag.

  • Fest

Likes

Comments

Kan inte sluta lyssna på denna låt. Så sjukt bra! Jag skulle så himla gärna nån gång villa fara på The Chainsmokers eller Coldplays konsert. Vinkvink M!

Likes

Comments