Nya inlägg

Bilder lånade från Pinterest

Mitt horoskop är Aquarius (Vattumann). Bilderna är inte de riktiga horoskop symbolerna för Vattumannen men bilderna har ändå en betydelse. Nämligen imorgon ska jag våga mig under nålen igen och tatuera in en blandning av dessa bilder på min vrist. Det är alltså en vattenvåg. Det är så att jag länge drömt och funderat på en horoskoptatuering men eftersom jag tycker att Vattumannens symbol inte är så snygg så har jag valt att utveckla symbolen lite så som jag vill ha den, vilket gör den mer personlig och betydelsefull för mig. Dock tycker jag inte egentligen att en tatuering måst ha nån speciell betydelse men den här tatureingen som jag ska laga har nog en. Den påminner mig om vem jag är och att alltid komma ihåg att vara mig själv. Här är några citat jag kopierat rakt från google om Vattumannen som passar så bra in på mig och min personlighet:

"Vattumän är inte som alla andra, de kör ofta sitt eget race"

" Uppmärksam, observant, kärleksfull, pålitlig och lojal"

"Älskar att prova på nya saker"

" Drömmer om framtiden"

"Har många idéer och bollar i luften"

"Bryr sig om människor och deras rättigheter"

"De är känsligare för kritik än vad de låter påskina, och visar sällan vad de egentligen tänker och känner om de inte vill att du ska veta, men ger aldrig upp när de bestämt sig för något"

"De förväntar sig att andra ska acceptera dem precis som de är, på samma sätt som de accepterar andra"

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Förutom gulisintagningar så har jag även hunnit vara på några jumppatimmar i skolan. Sista terminen med biämnesstudier har kört igång och vi har bland annat på schemat golf, fotboll och boboll. Senare i höst ska vi även ha alternativa/valbara grenar, volleyboll, basketboll och simning. Helt okej att man få träna via skolan när man inte äger ett gymkort.

Jag har också hunnit gå omkring i butiker. Jag kan nästan påstå att det är en av mina favoritsysslor när jag är uttråkad. Att bara gå omkring i klädbutiker och känna och titta på plagg. Även ibland kanske komma hem med något nytt. Bieber tröjan på bilden har jag letat länge efter och sprang in på den i H&M för några dagar sen. Äntligen släppte Bieber sin purposetourmerch kollektion i samarbete med H&M och kläderna kom till Finland. Testade tröjan på bilden och gillade den men blev sen ändå osäker och köpte inte den. Den får vänta tills nästa gång jag springer in i den. Kanske min bieberfever äntligen håller på att släppa?

Till sist är en bild på en våffla. JA, vi har äntligen med M köpt ett våffeljärn och det är nog säkert denna hösts bästa köp! Våfflor är ju så svingoda plus att det går snabbare att laga dem än plättar när man vill lyxa till frukosten eller efterrätten lite. Sjukt nöjd!


Nu har vi just kommit till Kristinestad med M och vi stannar här en natt. Ikväll ska vi äta gott, mysa i soffan och ta det lugnt. Imorgon kör vi tillbaka till Vasa och på kvällen vankas det inflyttningsfest med ca. 80pers i Wasaborg. Kommer bli super najs tror jag.

Likes

Comments

Förra helgen på lördag höll jag hus i Forsby på The Pink Skithouse Party tillsammans med mina favoritkillar, alltså Bastupojkarna. Killarna hade keikka och jag fick agera kusk. Man kan ju nästan säga att jag i princip "hör till crewet" då jag har sätt och varit med på alla deras keikkor förutom två. Antingen kör jag eller så sminkar jag någon av dem eller så springer jag runt och tar bilder. Lika roligt har jag varje gång! Bilden högst upp knäppte jag på dem när jag gömde mig bakom draperierna på scenen. Killarna hade en väldigt lyckad show och publiken hade grym fiilis.

Likes

Comments

Jestas vad tungt det är att partaja! Är helt slutkörd efter fyra gulisintagningar. Men jag lever! Tyvärr har jag dock blivit flunssig...Men det är nog lätt värt det, för vi har ju så förbannat roligt ihop! Och att få starta året med att välkomna gulisarna till Vasas studieliv är nog också så himla kul!

Likes

Comments

Bjuder på två sköna söndagslåtar som jag gillar.

Årets första halarfest är förbi. Hade så otroligt roligt åter igen på Leipis på onsdag. Så kul att se alla studiekompisar igen! Tyvärr glömde jag ta bilder. På fredag jobbade jag första gången kväll i Bacchus och igår jobbade jag på ett bröllop i Karperö. Tung men helt kul. Nu ska jag inte jobba på en stund i och med att skolan kör igång imorgon och jag har sjukt mycket på gång med Brobyggarna. Fyra gulisintagningar som vi ska hålla punkt på och vårt eget evenemang Gamylis är september månads program. Samtidigt planeras hela hösten också. Hur ska jag hinna skriva min kandi, haha? Som tur har jag inte så mycket lektioner i första perioden.

Skrev precis färdigt föredragningslistan inför kvällens bb möte. Nu ska jag äta morgonmål och sedan storstäda. Vår lägenhet ser ut som ett bombnedslag för tillfället... Ha en skön söndag! Hör säkert av mig nästa gång när jag har vaknat till liv efter alla gulisintagningar.

Likes

Comments

Köpte världens skönaste oversize tröja förra veckan från H&M. Så sjukt nöjd att de går inte ens att beskriva. Perfekta myströjan helt enkelt.

Likes

Comments