Videos / Inlägg / Om oss / Kontakt

Nu finns det en ny video uppe på kanalen som ni kan titta på här. Denna gång så kör vi Just Dance 2016, vilket är väldigt roligt, men samtidigt jätte svårt, vilket ni kommer märka i videon.

Ge gärna förslag på vad ni vill kolla på, så fixar vi det. Ha det bäst, så hörs vi.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu är videon påväg upp, äntligen.

Här har ni en bild på de färdiga mästerverken. Wee till vänster och Linn till höger. Så nu är det bara att sätta ingång att rösta!

Likes

Comments

Hej på er, då jag haft väldigt mycket problem med min dator och redigeringen idag, så kommer tyvärr inte videon upp idag. Jag ska dock försöka få upp den tills imorgon, då ni även kommer att få rösta på vilken sminkning som ser bäst ut. Ha det bäst!

Likes

Comments

Igår var det dagen då man skulle gå bus eller godis, och denna vecka kan man väll inprencip kalla halloween veckan. Men idag ska jag och Linn spela in en halloween sminkning. Vi ska sminka oss och sedan fråga er vilken som blev bäst. Eftersom vi gillar att tävla mot varandra. Vi får se om videon kommer upp idag eller imorgon, så taggad för denna video. Ha det bäst / Wee

Likes

Comments

Hej, här är första inlägget för våran blogg. För er som inte förstått det, så är det så att vi har en youtube kanal som heter LinnWee, där vi lägger ut det mest. Vi har precis kommit igång med kanalen och med bloggen, så det mesta är ganska nytt för oss, där av kan kvalitén och kvantiteten vara lite sådär, men vi jobbar hela tiden för att förbättra oss, så att ni ska bli nöjda.

Hoppas ni kommer att stanna kvar, och följa oss i våran utveckling. Ha det bäst.

Likes

Comments