Header

Sitter och tar det lugnt då jag är lite förkyld. Nu är jag mest snorig vilket är sjukt jobbigt, men hellre det än att ha ont i halsen som jag hade sön-mån.

I tisdags var jag på förflyttningsteknik inför sommarjobbet. Var inget nytt man fick lära sig som man inte redan kunde. Har precis haft en utbildning i skolan om det som jag måste säga var mkt bättre.

I helgen var jag i Gullspång på laxdagarna vilket var välditt festligt. Mest för att jag fick träffa folk som jag inte träffat på ett tag så jag hade det himlans kul :D

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tjoho nu har jag gått klart första året och det bästa är att det är bra väder också!! 😀

Idag har det mest blivit lugnt med marcus men senare kanske vi skulle träffa göllissarna. För övrigt åkte jag in till stan och slrev på mitt anställningsavtal, så idag har det varit en bra dag än så länge.

Igår åkte jag, Lovisa och Josefin till mariebergsskogen och myste med glass, bad (inte för min del) och en film 👍Likes

Comments

Sista Maj nu och bara en dag(3h) kvar i skolan sen kan jag ta sommarlov på riktigt! Kommer bli så himla gött även fast jag jobbar 100% hela sommaren. Men det bli nog bra.

Har inte skrivit på ett tag då jag har varit lite seg och sen att jag inte har hunnit för det har varit full fart, haha.
Förra helgen var det 40-års vilket var himla trevligt med "lite" dricka och spel. Mån-Ons var jag i skolan för att greja med grupparbetet, men nu är vi klara. Efter grupparbetet på onsdagen åkte jag hem till Gullspång då det blev en lugn dag med familjen. De andra dagarna blev det mys med vänner, vilket var himla trevligt. Var ett tag sen man träffade alla eftersom jag oftast är i Karlstad.
På fredagen åkte jag tillbaka till Karlstad och då var direkt iväg till Skåre för en liten grillkväll.

Idag känner jag mig skitseg, men piggnar nog till. För snart kommer Marcus och sen ska vi iväg till en fest i Karlstad, så får se vart kvällen tar en. 😃

Likes

Comments

De senaste dagarna har jag inte mått så bra på grund av uvi, fast det inte är det. Låter jätteskumt för mig och säkert för andra. Men just nu går jag med penicillin och hoppas att det ger efter sig det här. Har nämligen haft dessa skit besvär framåt, tillbaka i 9 månader nu 👎

Men för övrigt har jag pluggat och gjort så gott jag kan trots att jag känner mig sjuk.. Idag blir det ännu mer plugg och penicillin knapprande, så blir en skapligt lugn dag idag 😊

Kanske får bli så här på provet? haha

Likes

Comments

Sitter här i min ensamhet och har precis käkat en apelsin. Så nu ska jag plugga vidare, känner mig dock lite distraherad av tv:n haha! Men är ett tag kvar tills tentan är så försöket ta reda på så mycket som möjligt så jag sedan kan ge mig på gamla tentor och övervinna dem, haha!

Är så skönt att skolan snart är slut. Men är lite jobbigt att jag ska jobba precis hela sommaren, men det känns även bra så jag inte behöver leva som en fattig student under hela sommaren och under hösten 👍


Likes

Comments

Är på väg hem nu från Karlskoga. Det är första gången jag är uppe så här tidigt på länge känns det som, har ju ganska mycket ledigt(=tentaplugg). Men är inte uppe frivilligt då Marcus ska iväg och spela in. Man kan säga att den här dagen blir en ensamdag med plugg och lite sånt.

Efrer valborg nu har det varit lugnt då jag har suttit och pluggat samt tagit det ganska passivt för övrigt! 👍

Likes

Comments

​Var en väldigt kul kväll igår med brännboll och skönt folk. Det blev inte att vi drog till festivalplatsen eftersom det regnade plus att det tydligen stämgde pga det. Lite senare på kvällen drog jag till Karlskoga då jag inte hade pengar för att gå ut. Men kvällen slutade bra ändå :)

Nu sitter jag på bussen på väg hem, sen blire plugg och mys hela dagen!

Likes

Comments

Klockancringde vid 8 och övertrött som jag var/är hoppade jag upp och gjorde bananpannkakor ocj fixade till mig lite. Sen var det bara att ge dig iväg till skolan då vi hade HiO (handledning i omvårdnad). Men nu har jag precis slutat så nu är jag på väg till våxnäs för att hämta schemat för sommaren 👍

Ikväll blir det lite festligheter med några stycken :DLikes

Comments

Har inte gjort så mycket så har inte uppdaterat. Det som hänt de två dagar som varit nu är att jag kommit hem till Karlstad och att jag hat solat i det fina vädret. Men just idag har det inte varit myclet till sol vilket inte spelade mig så stor roll då jag var i skolan mellan 13-16:30. Vi gjorde faktiskt roliga saker idag som att ge injektioner och ta venprov dessutom höll vi på med oxygenbehanling då vi lärde oss mer om det!

Nu har jag precis plockat i ordning lite här hemma. Nu ör det bara dammsugning och skurning kvar. Men det får bli en annan dag, för nu måste jag börja plugga lite. Imorgon är det valborg så jag har lite planer men får se vad som händer :D


Likes

Comments

Sitter i solen och käkar! Gud vad skönt det var att sova ut i natt. För igår var jag och några till ute i Karlskoga. Var inte så pepp i början men slutade ändå väldigt lyckligt haha!
Nu blir det en lugn dag idag kan man säga, buuuh!

Likes

Comments