Header

I wish.. Men om jag fick drömma!

Hall

Vardagsrum

Drinkvagn / Detaljer

Matsal

kök

sovrum

Walkincloset

Gästrum

Bokhylla

Toalett

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag gillar som sagt enkla outfits med detaljer. T.ex. väskan & skorna från Gucci skulle jag inte tacka nej till! Gillar även att både byxorna och skjortan har detaljer.

Likes

Comments

Startade första morgonen med ett besök på Café de Flore (ett måste om man är här). Tog deras välkända choklad och en croissant till. Satt här ett tag i Solen innan Bella dök upp, så märkligt!! kändes som hon hade varit borta typ 1 vecka och inte 2 månader.

Promenerade sen från Café de Flore längst kanalen till Notre Dame.

Stötte på flera ankbebisar som hade sprungit vilse.. </3 (vet att man ej ska ta upp dem, men de höll på att bli ihjältrampade)

Sen gick vi förbi körsbärsblommorna, så fint! Lite roligt, utifrån sociala medier tror man att Paris exploderar av dessa träd men finns typ 4-5 träd som ALLA tar kort på! Typ som i Kungsträdgården.

Åt långlunch med Bella och Linnea och pratade ikapp allt som har hänt senaste månaderna. Visste ni att en SATC spelades in på KONG?

Efter denna lunch mötte vi upp andra Linnea i Marais sen tog jag tyvärr inte några fler bilder med kameran.

Eller okej denna från vår kvällspromenad hem, fatta att ha denna utsikt när man går hem ifrån jobbet!!!

Likes

Comments

1 Rue du Pont Neuf, 75001 Paris, Frankrike

Om du är Paris och vill uppleva både en restaurang som sticker ut men även som har en fantastisk utsikt så är Kong verkligen ett tips. Vissa kan tycka det är pricey, men man får antingen en förrätt + huvudrätt eller huvudrätt + efterrätt för 35 euro, vilket jag kan tycka är helt okej för att vara i Paris.

Likes

Comments

Hade tänkt berätta hur fantastisk min resa i Paris har varit, men det känns så fel men tanke på vad som hände i fredags. Jag kan fortfarande inte riktig ta in vad som har hänt i min hemstad, och framförallt att jag kunde ha varit ett offer om jag inte hade varit i Paris.

Var fruktansvärt att befinna sig i Paris och att först läsa att någon har kört en lastbild rätt in i en folkmassa, sen se fler och fler nyheter om dödsoffer och att det handlade om en terrorattack . Vi alla blev helt chockade och var tvungna att sätta oss ned och följa livesändningar och kontakta alla våra vänner och familjer. Flera servitriser var så omtänksamma och frågade om vi var ifrån Sverige och sa att de bar på samma sorg som vi. Trots denna hemskhet känns det så fint att det finns så mycket kärlek.

Kändes fint att man släckte ned Eiffeltornet i 1 minut för Sverige<3

Tänkte ta lite separata inlägg om Paris i veckan!

Kärlek

Likes

Comments

Likes

Comments

Sen något år tillbaka har jag alltid haft som mål att ha en resa bokat hela tiden. 2016 var jag faktiskt duktig på det, blev hela 5 resor! I år har jag verkligen känt mig omotiverad till ALLT när jag inte har haft en resa att se fram emot. Har dock flera på gång och en resa är till Paris med Linnea och Emelie. Wiiee som ni kanske vet utifrån min blogg så är ju Paris en favoritstad<33 så det ska bli kul att åka dit igen. Har så mycket jag vill göra där :)

Lite bilder från när jag var där i oktober

Utsikt från Lafayette (Paris motsvarighet till NK fast 100 x bättre), verkligen ett tips är dessutom gratis och du kan ta en drink eller luncha i solen.

Ralph Laurens restaurang, deras efterrätter är to die for. Liksom kolla snickerskakan med karamelliserade popcorn<333

Place Des Vosges, en jättefin park som ligger i Marais.

Ännu en bild från lafayettes uteservering

Linda <3

Likes

Comments

Realisation är ett varumärke jag har kärat ned mig i, deras klänningar och blusar är GOALS. Tror de flesta har sett allt fler stilikoner bära upp framförallt klänningen på sociala kanaler. Dock är den lite väl pricey kan jag tycka..


Har sett budgetalternativ i flera butiker, men H&M tycker jag levererar riktigt snygga klänningar som faktiskt ser identisk ut med Realisation. Kostar 299:- om ni också tycker den är fin. :)

Likes

Comments

Inne i någon slags inredning/köpa lägenhets fas?! Sitter på hemnet så fort jag har tid och spenderar timmar på Pinterest för att finna inspo till drömlägenheten. Känns sådär småjobbigt att man är student i 1 1/2 år till och att man helt enkelt får hålla sig till en andrahand. Ska i alla fall med Linnea och kika på lite olika loppisar efter praktiken, målet är att hitta ett köksbord! Har nämligen inget nu så skulle verkligen behövas. När jag ändå snackar inredning så börjar Bellas och min ta form. Ni skulle sett hur den såg ut innan... Liksom snorgröna väggar osv! Ska försöka ta kort någon dag så ni får se förändringen.

Nåja lite inspiration!


Älskar kombon mellan det ljusa trägolvet, det svarta och det gråa väggarna! Har alltid haft svårt för svart innan men börjar gilla det mer och mer. Bilden till höger skulle kunna vara min matsalsdel om det var min lägenhet.

Stuckaturer är även något som är så fint!!

Och kakelugn & dubbeldörrar är liksom prio 1 om jag köper en.

Likes

Comments

Alla bilderna är tagna av Lisa Hööks, ni hittar hennes blogg HÄR

Herregud Ida Sjöstedt levererar även detta år, tappade nästan andan lite när jag såg alla klänningarna, som att kolla på princessbakelser! Favoriten är den som syns längst upp i mitten och längst ned i inlägget. <33

Likes

Comments