Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag vaknade jag strax efter 9, eftersom att jag är hemma i Järvsö nu så kan jag inte gymma i Gävle och därför gick jag upp och körde ett tabata pass. Vid 1 kom Felicia till mig och då åkte vi ut på en skotertur och köpte även choklad hehe, en jätte mysig dag!

Likes

Comments

I fredags följde jag med älskling till hans familj i Östersund. I går var vi på bbq garden och åt men annars var vi mest hemma och åt massa godis haha. Sebbe stannar resten av lovet så jag åkte hem själv eftersom att jag ska till stockholm på Tisdag! Det var iallafall jätte mysigt och det är alltid skönt att åka iväg några dagar.

Bara bilder på mat som vanligt haha.

Likes

Comments

Jag tänkte tipsa om några av mina favoritbutiker, klicka på namnen på butikerna för att komma till hemsidan och klicka på bilderna för att hitta direkt till produkten.

1. Junkyard. Helt klart min favoritbutik! Jag skämtar inte när jag säger att jag älskar i princip allt på hela sidan. Det är väldigt mycket min stil och Junkyard är helt klart butiken jag spenderar mest pengar på just nu.

Några saker jag verkligen skulle vilja ha just nu

2. Bikbok. Det jag älskar med bikbok är att jag tycker att dem har så många olika kläder i olika stilar. Och jag älskar deras Sommar och höstkläder så mycket!

Några saker från BikBok jag skulle vilja ha just nu

3. Nelly. Jag tycker om att nelly har ganska stor variation med både kläder från vero moda och river island. Men de har även sina egna märken som nelly trend, nelly design och nelly shoes och de är dem som jag älskar mest!

Några saker från Nelly jag skulle vilja ha just nu

Likes

Comments

1. Bra väder. Det finns inget som gör mig gladare på morgonen än när jag går upp och ser solen lysa starkt.

2. Våren. Solen kommer fram mer och mer vilket känns skit bra, man kan ha lättare kläder på sig som oftast är snyggare än vinterkläderna haha. Sen har jag även så sjukt många bra minnen från våren vilket gör mig ännu gladare och mer taggad.

3. Fikastunder. Finns det något mysigare än att träffa en vän på en fika och bara prata om allt möjligt? Det gör mig alltid så himla glad!

4. God mat.

5. När man träffar en vän man inte träffat på länge.

6. Nya skor. Känslan är ju bara helt obeskrivlig när man har väntat på sina skor man klickat hem och sedan äntligen får sätta på sig dem när de kommit med posten, helt nya och fräscha!

Inspirationsbilder från weheartit, om du vill följa mig klicka här

Likes

Comments

Idag gjorde jag amrekanska pannkakor till frukost, måste ju passa på att lyxa till det lite när jag ändå är hemma hela dagen.

Likes

Comments

Idag är jag hemma från skolan för att jag har blivit sjuk i helgen, Jag har bara sovit och tittat på youtube hela dagen.

Likes

Comments