Mode, Allt & inget

Idag har jag studiedag så de är chill. Ska till konsum sen och köpa lite grejer för hag ska baka pizza. Men aa liten update bara så ses vi senare eller imorrn.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Allt & inget

Hej, det var länge sen jag bloggade nu. Jag har helt rnkelt inte tänkt på det. Imorgon har jag studie dag så slipper söndagsångesten. Men jag har gjort musli och jag tänkte skriva receptet:
Ingredienserna:
Havregryn
Rågflingor
Riven kokos
Pumpafrön
Hasselnötter
Torkad frukt
Russin
Honung

Jag började med att blanda alla ingredienser, jag tog bara så mycket jag kände för fast det ska helst vara mest havregryn då det är själva grunden.
Sedan steker man allt i en het och torr stekpanna tills de har fått färg.
Sedan drar man undan stekpannan från plattan och häller på så mycket honung man vill ha, sen är det klart och du har din egen musli!

Likes

Comments

Allt & inget

Hej! Idag är det fredag och just nu sitter jag i bussen påväg till skolan jag börjar prick 8 men bruksr vara dör runt 7:40. Men idag är det den jobbigaste skoldagen, No, matte och So. Sen har vi elevens val också.

Det är sjukt kallt runt -17, så det är typ för kallt för att åka skidor nu, vilket är ganska tråkigt, hur kallt är der där ni bor?

Likes

Comments

Allmänt

Jag går bara i 7:an, "bara". Jag har alltid väldigt hög press på mig om de mesta. Jag måste presetera bra på allt. Detta lyckas jag ju inte alltid med, oftast inte. Skolan är en sådan sak jag stressar otroligt mycket över. Jag gör mina läxor, jag har bra betyg men ändå. Folk brukar säga "du går bara i sjuan, du kan bara ta det lugnt". Men helt ärligt, nej. Jag vet att betygen nu inte kommer att spela någon roll i framtiden. Det känns som att alla sätter så höga krav, att jag ska prestera så mycket. Jag är redan väldigt stressad över skolan. Jag har också nästan alltid varit en blyg och ganska tillbakadragen person, inte för att jag vill vara det, men det är svårt att ändra på. Jag vågar inte alltid prata, jag syns inte speciellt mycket även fast jag kanske skulle vilja.

Hur känner ni om skolan och allt som har med den att göra? Skolan är vår vardag, största delen av våra liv just nu, sad but true. 

Gammal men fin bild från i höstas.Likes

Comments

Allt & inget

Imorgon är det skola, har haft söndagsångest hela dagen, jag pallar verkligen inte skolan. Men idag skulle jag och min kompis åka slalom men hon kunde inte så det blev inget, det var tråkigt. Men istället följde jag med mina föräldrar och åkte längdskidor. Jag gillar att åka längdskidor men det blir ganska tråkigt när det bara är platt. Men det var några uppförs och nerförsbackar. Vi åkte 1,3 mil. Det tog kanske 2 timmar och det var nästan -20 grader ute så det var kaaallt. Men efteråt var vi alla helt frusna och trötta. Så jag och min bror (som inte var med och åkte skidor) beställde pizza. Men annars har jag inte gjort något annat idag. Vi hörs imorgon!Likes

Comments

Allt & inget

Nu är det lördag kväll, första hela veckan med skola har jag överlevt, alltså jag har verkligen inte saknat skolan. Alla lektioner, långa dagar, nästan allt. Men träffa vänner och så är ju alltid kul. Igår var jag och en kompis vid elljusspåret och åkte längdskidor, det är typ bara uppförs oxh nerförsbackar där, så det är kul. Jag och min pappa åkte på samma ställe idag då det inte var spår där vi tänkte åka. Men nu är jag jättetrött och stel, det är typ bara 6 km på två varv men ändå. Men imorgon så ska jag till högheden och åka slalom med min kompis (samma som jag nämde förut). Det ska bli kul men jag kommer ramla massor eftersom jag inte har åkt slalom på ett helt år. Jag lärde mig åka i 5:an så jag är inte så bra heller. 

Men idag har jag också vart i åmål och jag köpte: träningsshorts, innebandy bollar, unihoc sockar, jeans, tröja, A3 block, pennor, skidstavar och så var jag hos frisören. Jag klippte bara topparna. Men nästa gång så ska jag tona mitt hår mörkare. Men jag kanske ska klippa det jag skulle vilja ha en frisyr som heter "lång bob" men jag vet inte om jag skulle passa i det, men jag tycker det är såååå fint. Skriv gärna vad ni tycker om den frisyren! Likes

Comments

Allmänt

Just nu är det lördag och klockan är nästan åtta på kvällen. Jag kom nyss på att jag inte har kikat in här på ganska länge. Men vad gar hänt sen sist då? Jag var i Karlstad och shoppade med mina två kompisar. Något som har hänt som inte är så roligt är att skolan har börjat. Jag började i fredags så jag har bara gått en dag hittills. Men det är ju ändå inte kul. På fredagar har vi Matte, No, So och elevens val så det är en ganska jobbig dag, även fast jag alltid är glad att det är fredag. Efter det så var jag med mina kompisar och sov över, det var kul och jag kom hem idag vid två. Annars idag gjorde jag middag, och nu ska jag bada och titta på New Girl, en av mina favorit serier, se den!
Jag lägger till en bild från när vi var i Karlstad!

Likes

Comments

Allt & inget

Idag provade jag en ansiktsmask som jag fick av en kompis i julklapp. Jag hade den på ansiktet i ca 20-25 minuter även fast man bara skulle ha den i 15 minuter.
Men jag tyckte den var bra den heter "Chocolate Orange" alltså är det en choklad och apelisn ansiktsmask. Den var också värmande så det blev ganska varmt på ansiktet när jag aplicerade den på huden.
Men jag har provat både sämre och bättre ansiktsmasker. Jag kommer dock inte ihåg vad dom heter. Jag använder typ aldrig ansiktsmasker annars men just idag så kände jag för det.

Likes

Comments