Hej!

mitt namn ser ni i presentationen men för er som missat det så heter jag Linn, och du lyckades ta dig hit grattis du har kommit till ännu en vardagsblogg där man skriver om vad som händer i ens liv. Jag är en 12 åring och har höga planer i framtiden samtidigt som jag är väldigt planerande och som vanliga tjejer i min ålder tankespridd. Om jag inte har planerat in hur jag går och vad jag ska göra innan jag ska göra det så spricker min dag..haha nä inte riktigt så men gillar att ha koll på saker.

Vad är det som är så speciellt med mig då?

Jo, jag har bott lite överallt i Sverige. Jag föddes i Stockholm men när jag var liten så flyttade vi till Värmland och bodde där i ca 1 år för då ville mina föräldrar flytta till Göteborg för hela min pappas släkt kommer därifrån och de bor där fortfarande än idag. Och min mammas släkt kommer från Stockholm. Men året då jag skulle fylla 4 så flyttade vi tillbaka till Stockholm igen och där har jag nu bott sen dess.

Jag har varit ute och rest väldigt många gånger. Några resmål är t.ex Thailand (2 gånger), USA (2 gånger), Dubai, Grekland (4 gånger) och så har vi varit i Nerja i Spanien där min mormor och morfar bor halva delen av året.

Min mamma är sångerska och skådespelare, och min pappa jobbar som civilingenjör och civilekonom och reser väldigt mycket med hans jobb. Jag har 2 syskon. De heter Bianca (15 år) och Maja (4 år).

Det var en liten presentation av mig, haha.

Hoppas ni har det bra Puss♥


Likes

Comments