Hej!

I onsdags så vaknade vi ju tyvärr upp till att en sexist, rasist och homofob hade blivit en utav världens mäktigaste män. Jag satte klockan på 3 för att se valet så när jag vaknade så ledde Hillary. Tyvärr gick ju Trump om sen och vann, trots att Hillary fick flest röster (bra valsystem!). Alla var väldigt sura den dagen vilket är förståeligt så det blev inte bättre med att vi har massa plugg! Så jag, Felicia, Linnea och Hanna stannade kvar och pluggade en stund på skolan. Medans vi satt och pluggade så frågade Erika, Emma och Alexandra mig ifall jag ville hänga med på en demonstration mot Trump utanför amerikanska ambassaden. Jag sa såklart ja så jag tog bussen ner mot Richmond direkt och sedan tåget till Waterloo där jag mötte upp de andra! Vi tog sedan tunnelbanan mot ambassaden och när vi kom dit så var det redan massa folk där. De delade ut plakat så där stod vi hela kvällen och skrek. Det var dock lite läskigt eftersom det kom några nazister efter ett tag men sån tur va så va det poliser där som kunde få bort dom. Efter demonstrationen åkte vi hem och jag gick och la mig rätt tidigt.

I torsdags så var det bara en vanlig skoldag men efter skolan så åkte jag, Felicia, Hanna och Linnea in till Kingston och gick inom Poundland för att köpa lite godis. Vi tog sedan bussen hem och jag sov en stund. Har verkligen blivit så trött på sistone och sover nästan varje dag efter skolan. Sedan tvingade Linnea med mig till gymmet vilket var bra eftersom jag knappt har gymmat någonting denna veckan! Vi gick inom tesco på vägen hem och sedan åkte jag hem och sov.

I fredags hade jag min 3:e idrottslektion här i London. Flera lektioner har varit inställda och har varit sjuk någon gång så hade nästan glömt bort hur man tog sig dit. På eftermiddagen var det en föreläsning i skolan om entreprenörskap. Hade inga höga förhoppningar men det var ganska intressant. Efter skolan åkte jag, Linnea, Hanna, Felicia och Miriam in till Kingston och åt crepes på vårt favoritställe. Tog det jag alltid brukar ta vilket är crepes med nutella, och det är så gott! Efteråt gick vi inom Superdrug en snabbis och sen var jag tvungen att åka hem eftersom jag skulle sitta barnvakt den kvällen. Senare kom Felicia, Linnea och Miriam hem till mig och vi gjorde Mojitos (alkoholfria såklart) och kollade film. Var jättemysigt! Efter filmen spelade jag, Linnea och Felicia Scrabble medans Miriam somnade i soffan haha. De andra gick hem och jag gick och la mig.

I lördags hade vi egentligen tänkt att åka in till centrala London och gå i Notting Hill en stund men det regnade så ingen var så sugen på det. Istället åkte vi in till Kingston och shoppade på Superdrug eftersom att de hade rea och vi hade tänkt köpa det sminket vi ska ha med oss hem till Sverige. Det är dags att börja tänka på det nu eftersom vi endast har 1 månad kvar här?? Förstår verkligen inte att tiden har gått så fort och vet inte riktigt vad jag tycker om det. Ena kvällen gråter jag för att jag vill hem och en annan dag gråter jag för att jag inte vill hem! Verkligen blandade känslor. Eftermiddagen slutade rätt dåligt eftersom Felicias telefon blev stulen och vi gick runt i affären och letade efter den i ungefär 20 min. Vi tog därför bussen hem så Felicia kunde prata med sin värdmamma om det. Vi hade bestämt på kvällen att äta på Thai on Thames som ligger i Kingston så vi åkte dit vid 8-tiden och åt. Var jättegott och ett väldigt mysigt ställe! Efter det mötte vi upp Niklas, gick och köpte lite snacks innan vi tog bussen hem till honom och satt i hans stuga och spelade monopol hela natten. Tillslut kom Emil, Linnea, Gabriel, Amanda och Stephano (en italienare som Niklas bor med) och var med. Kul som vanligt! Vi kom hem rätt sent så tror inte jag somnade förens 4-5.

I söndags så sov jag rätt länge och sedan tog jag, Linnea, Felicia och Miriam bussen till Hounslow där vi tog tunnelbanan till Baker Street där svenska affären ligger! Saknar svensk mat/godis så mycket nu! Man känner sig verkligen hemma där eftersom personalen pratar svenska och de har allt från knäckebröd till lösgodis! Köpte dumle, skumtomtar, julmust och Marabou vilket var väldigt efterlängtat! Ingen utav oss hade ätit särskilt mycket den dagen så vi gick till GBK efter och åt hamburgare. De har riktigt goda hamburgare och jättegoda skinny fries! Efter det åkte vi hem och jag skulle egentligen gymmat med Linnea men jag orkade verkligen inte så jag kollade bara film hela kvällen.

Denna veckan består av massa plugg och på fredag är det äntligen insparksfest!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments