Hej!

I torsdags hade jag, Felicia och några fler från skolan anmält oss till att hjälpa till på svenska kyrkans julmarknad. Vi tog tunnelbanan dit runt 9 eftersom vi skulle vara där vid 10. När vi kom fram fick vi jättefula förkläden som vi som arbetade skulle ha på oss haha. Vi fick uppgiften att vi skulle hjälpa till i cafeterian så vi gick runt och serverade kaffe och te till folk. Det var så sjukt stressigt eftersom det var jättemycket folk hela tiden och ibland tog kaffet slut. Det var mysigt i alla fall och efter vi hade slutat så köpte jag och Felicia kladdkaka och en julmust och fikade lite innan vi åkte hem. Vi hade tänkt åka till Kingston en snabbis men det var så sjukt mycket trafik så vi satt på bussen i mer än en timme. Dessutom bestämde den sig för att terminata (sluta sin rutt innan slutdestinationen) så vi fick stå och vänta på nästa buss i kylan. När vi väl kom in till Kingston så var det skitmycket folk pågrund av att julmarknaden precis hade börjat så vi gjorde våra ärenden och sen åkte vi hem.

I fredags var det skola som vanligt men efter skolan så var det dags att åka hem och fixa sig lite eftersom att det var insparksfest på kvällen. Temat var sport så jag och Felicia hade på oss röda tröjor som vi hade fixat så att de såg ut som wildcats tröjor i High shool musical. Var en jätterolig kväll och när det va slut åkte vi till McDonalds för att köpa lite mat. Det var även några supergulliga tanter som gick runt i Richmond och bjöd på klubbor och kollade runt så allt var okej. Efter vi hade varit i Richmond en stund så åkte vi hem och sov.

I lördags så gick jag, Felicia, Linnea, Hanna och Miriam upp lite tidigare för att åka in till en julmarknad på Southbank. Vi gick bara där en liten stund eftersom det mest var mat där men jag och Linnea köpte en nutellapizza att dela på. (Den såg verkligen inte god ut men det var den!) Efter julmarknaden åkte vi till Bond Street där vi gick inom Primark och Superdrug en snabbis innan vi åkte tillbaka till Richmond och köpte något litet att äta på Tesco. På kvällen åkte vi till Niklas och spenderade resten av kvällen där. Vid 11-tiden kom vi på att vi var hungriga så vi gick till KFC och eftersom de skulle stänga så fick vi allt som var kvar helt gratis! Var en väldigt rolig men konstig kväll och vi kom hem väldigt sent.

I söndags sov jag väldigt länge och pluggade lite. Jag och Linnea åkte sedan in till Kingston för att mathandla och sedan gå hem. Det tog ca 50 minuter så det var skönt att få lite frisk luft och bara prata. Jag pluggade lite mer på kvällen och sedan gick jag och la mig.

Igåe var jag sjuk så jag gjorde inget mer än att ligga i sängen och läsa.

Idag skulle hela skolan på studiebesök på Hampton Court vilket bara ligger 10 min härifrån med buss så vi fick lite sovmorgon. Hampton Court är det slottet som Henrik VIII bodde i så det var väldigt intressant. Vi åt lunch på ett cafe i slottet och eftermiddagen spenderade vi med vår kultur- och idehistorialärare som visade oss lite konst. Alla var väldigt trötta så humorn var verkligen på topp! Efter att vi var klara på slottet så åkte de flesta in till Kingston och satte sig på vårt stammiscafe. Jag tog en browniesundae och den var helt okej god. Vi satt där i någon timme och sedan tog vi bussen hem och gick en runda. Resten av kvällen ska jag nog bara plugga eftersom vi har så sjukt mycket i skolan just nu. Har inte hunnit ta så mycket bilder denna veckan heller tyvärr.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments